صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۸ - ۱۸ دی ۱۳۹۹
آیت‌الله رئیسی در جلسه شورای اداری استان کرمانشاه:

دولت باید بر مجموعه‌های واگذارشده نظارت کرده و آن‌ها را توانمند کند/ کولبری سامان می‌یابد

رئیس قوه قضاییه گفت: فعال شدن بازارچه‌های مرزی می‌تواند کوله بری را سامان بدهد و از مشکلات بیکاری در مناطق مرزی کشور بکاهد.
کد خبر : 554971

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی طی سخنانی در جلسه شورای اداری کرمانشاه، ضمن گرامیداشت یاد شهدا به خصوص شهدای این استان، هر وجب از خاک کرمانشاه را یادآور دلاوری‌های مردان و زنان این خطه در برابر بعثی ها، منافقین و ضدانقلاب دانست و گفت: ایستادگی، مجاهدت و مقاومت مردم کرمانشاه در دوران دفاع مقدس موجب سربلندی مردم این استان شد.


رئیس قوه قضاییه با اشاره به وجود اقوام و مذاهب و گویش‌های مختلف در استان کرمانشاه، وحدت و انسجام را رمز تلاش برای توسعه یافتگی استان کرمانشاه دانست.


رئیسی با اشاره به وظایف مدیران در نظام جمهوری اسلامی گفت: در تربیت دینی، مدیران قبل از هر چیز باید خود را در محضر پروردگار متعال ببینند و پاسخگویی به ارباب رجوع، مردم و همچنین سلسله مراتب نظارتی را از وظایف خود بدانند.


رئیس قوه قضاییه خودکنترلی را به عنوان کارآمدترین نظام کنترلی تعریف کرد و گفت: وقتی می‌گوییم مدیران باید خود را در محضر خداوند متعال ببینند بدین معنی است که هرگز خطای تخلف را بر خود مجاز ندانند.


رئیسی با مهم و محوری خواندن موضوع سلامت اداری در کشور، تاکید کرد: نظام اداری سالم و کارآمد می‌تواند خدمت‌رسان خوبی به مردم باشد و کام اقشار مختلف مردم را با اجرای عدالت شیرین کند.


رئیس قوه قضاییه یکی از جلوه‌های مهم سلامت اداری را وجود عدالت در ادارات و سازمان‌ها دانست و گفت: هر اندازه ادارات و سازمان‌ها در جذب، تقسیم بندی نیروی انسانی، افزایش کارآمدی و خدمت رسانی به مردم و همچنین تقسیم عادلانه ظرفیت‌ها به عدالت و قانون نزدیک‌تر باشند، سلامت اداری را بیشتر رعایت کرده اند.


رئیسی در ادامه بر لزوم نظارت مدیران بر زیرمجموعه‌های خود تاکید کرد و ضمن ابراز تاسف از نظارت گریزی برخی‌ها گفت: نظارت کردن به معنای «بی اعتمادی» نیست بلکه باید معنای افزایش و تداوم اعتماد از آن برداشت شود.


نظارت‌ها مچ گیری نیست، کمک به مدیریت برای بهتر و شفاف‌تر دیدن است


رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه اعتماد یک امر دفعی نیست که یک روز باشد و یک روز دیگر از بین برود، بر تقویت نظارت‌های درون سازمانی و برون سازمانی مدیران بر زیرمجموعه‌های خود تاکید کرد و گفت: «نظارت بر زیرمجموعه» افزایش کارآمدی و ارتقا بهره وری مجموعه‌ها را به دنبال خواهد داشت؛ به عبارت دیگر، اقدامات نظارتی به معنای کمک به مدیریت برای بهتر و شفاف‌تر دیدن است و نباید آن را نوعی مُچ گیری قلمداد کرد.


رئیسی در ادامه با اشاره به لزوم خنثی سازی تهدیدات و تحریم‌ها توسط مدیران، اظهار کرد: ما در قوه قضاییه از مدیران شجاع، کارآمد، خطرپذیر و کسانی که علی‌رغم تهدیدات سعی می‌کنند از همه فرصت‌ها بهره ببرند و تهدیدات را به فرصت تبدیل کنند و اجازه ندهند مشکلی در معیشت و زندگی مردم پیش بیاید، حمایت می‌کنیم.


اجرای کامل مصوبات سفر مقام معظم رهبری برکات زیادی برای مردم کرمانشاه خواهد داشت


رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه گره گشایی در حوزه مسائل اجتماعی و فرهنگی در گرو حرکت مدیران با اخلاص، با شهامت و دارای روحیه بسیجی و جهادی است، بر لزوم اجرای کامل مصوبات سفر سال ۹۰ مقام معظم رهبری به کرمانشاه تاکید کرد و گفت: مسلّما اجرای کامل این مصوبات برکات زیادی برای مردم کرمانشاه به همراه خواهد داشت.


اولویت اصلی در کرمانشاه بازگرداندن کارخانه‌های تعطیل و نیمه تعطیل به چرخه فعالیت است


رئیسی ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده مدیران استان کرمانشاه در راستای احیای واحد‌های تولید تعطیل یا نیمه تعطیل، گفت: باید هر چه زودتر سایر کارخانه‌های تعطیل و نیمه تعطیل این استان به چرخه فعالیت بازگردند.


رئیس قوه قضاییه افزود: جهش تولید یک امر مورد انتظار در کشور است و ما برای تحقق این مهم، باید موانع آن از جمله قاچاق سازمان یافته کالا را برطرف کنیم.


منظور ما از برخورد با قاچاق، مقابله با قاچاق سازمان یافته است نه برخورد با کوله بری؛ قاچاق سازمان یافته است که به اقتصاد کشور آسیب می‌رساند


رئیسی با اشاره به لزوم ساماندهی کوله بری و مهیا کردن بیش از پیش شرایط برای افزایش صادارت و واردات در مناطق مرزی کرمانشاه، عنوان کرد: منظور ما از برخورد با قاچاق، مقابله با کوله بری نیست و ما صرفا باید تمرکز خود را بر روی مقابله با قاچاق سازمان یافته که به اقتصاد کشور آسیب می‌رساند معطوف کنیم.


رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به مسائل و مشکلات پیش آمده در کشور در حوزه خصوصی سازی گفت: همه ما از اصل خصوصی سازی حمایت می‌کنیم، اما معتقدیم که روند اجرای آن باید با دقت بیشتری همراه باشد.


رئیسی با اشاره به مشکلات پیش آمده از ناحیه فرآیند‌های غلط و کارشناسی نشده برخی واگذاری‌ها در کشور، بر لزوم کاهش نقش تصدی گری دولت و افزایش نظارت توسط این نهاد بر روند خصوصی سازی‌ها اشاره کرد و گفت: فرآیند خصوصی سازی‌ها باید به صورت منضبط، در چهارچوب قوانین و با احراز اهلیت متقاضی خرید، انجام شود.


راه اندازی بازارچه مرزی و استقرار گمرک در مناطق مرزی راهی برای قانونمند کردن صادرات و واردت در کرمانشاه است


رئیس قوه قضاییه راه اندازی بازارچه‌های مرزی و استقرار گمرک و نیرو‌های انتظامی در مناطق مرزی را راهی برای قانونمند کردن روند صادرات و واردات در مناطق مرزی کرمانشاه عنوان کرد و گفت: فعال شدن بازارچه‌های مرزی می‌تواند کوله بری را سامان بدهد و از مشکلات بیکاری در مناطق مرزی کشور بکاهد.


وی با تاکید بر این نکته که در مسئله تولید نباید کوچکترین وقفه‌ای ایجاد شود، به مشکلات پیش آمده برای پالایشگاه کرمانشاه اشاره کرد و از پیگیری‌های سازمان بازرسی کل کشور در این زمینه خبر داد.


رئیسی همچنین با اشاره به گزارش استاندار کرمانشاه در خصوص کاهش آمار بیکاری در این استان، توانمندی، غیرت، همت، کار و تلاش را از ویژگی‌های بارز مردم این خطه دانست و تاکید کرد که استانداری کرمانشاه باید سایر موانع بیکاری در این استان را هرچه زودتر از سر راه بردارد.


رئیس قوه قضاییه در ادامه فقر، بیکاری، جدایی از معنویت و اخلاق را از زمینه‌های وقوع جرم، طلاق و ناهنجاری‌های اجتماعی دانست و بر از بین بردن ریشه‌های وقوع جرم تاکید کرد.


رئیسی همچنین اصلاح ۹۸ درصدی پس از زلزله کرمانشاه را آماری قابل قبول ذکر کرد و آن را شاهد مثالی برای وجود همت و غیرت کار کردن در این استان دانست.


رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه ما که ایستادگی و مقاومت و کار و تلاش مردم کرمانشاه را دیده ایم، می‌دانیم حل مشکلات مردم این استان «شدنی» است، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های فراوان موجود در کرمانشاه، رونق اقتصادی در این استان نه به عنوان یک شعار بلکه به عنوان یک اقدام باید در دستور کار مدیران قرار بگیرد


رئیسی سپس با بیان اینکه ما می‌توانیم بسیاری از گره‌ها را با اتکال به خدا و اعتماد به نفس باز کنیم، شهید سلیمانی را جلوه بارز «ما می‌توانیم» دانست و گفت: تجلیل از حاج قاسم به معنای تجلیل از شخصیتی است که در مقام عمل اثبات کرد ما می‌توانیم در منطقه حرف اول را بزنیم و با وجود همه جنایت‌های دشمنان و اذناب منطقه‌ای آنان، امنیت منطقه را تضمین کنیم؛ جوانان ما می‌توانند با الگو قرار دادن حاج قاسم سلیمانی روحیه «ما می‌توانیم» را در خود تقویت کنند.


فشار حداکثری آمریکا شکست خورده است و این را تحلیل گران غربی مطرح می‌کنند


رئیس قوه قضاییه با تاکید بر این نکته که دشمنان باید بدانند فشار بر ملت ایران هرگز کارساز نخواهد بود، به شکست سیاست فشار حداکثری آمریکا و غرب علیه ایران اشاره کرد و گفت: این موضوع که آمریکا و غرب در ایجاد فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده اند، حرفی نیست که تنها ما بزنیم بلکه امروز تحلیلگران غربی نیز بر این موضوع صحه می‌گذارند.


رئیسی همچنین با بیان این نکته که گاهی خسارت برخی ترک فعل‌ها بیشتر از فعل هاست، تاکید کرد: اگر کسی در دوران مسئولیت خودش کاری که عهده دار آن بوده را انجام نداده و موجب خسارت شده باشد، مرتکب جرم شده است و مرور زمان نمی‌تواند خسارت وارده به اموال و نفوس مردم را جبران کند و به همین دلیل ما در قوه قضاییه در زمینه مقابله با ترک فعل مدیران و مسئولان بسیار مصمم هستیم.


انتهای پیام/4076/


انتهای پیام/

ارسال نظر