صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۵ - ۱۷ دی ۱۳۹۹
هفته پژوهش در ایام کرونا/ 138 معاون دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل:

موفقیت ۲۰ درصد فناوری‌ها موجب توسعه زنجیره ارزش صنعت می‌شود

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: اگر ۲۰ درصد از فناوری‌های واحدهای فناور دانشگاه پیشرفت کند، موجب توسعه قابل توجهی در زنجیره ارزش صنعت خواهند بود.
کد خبر : 554675

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اردبیل، فرزاد ستاری در مراسم تجلیل از فعالان پژوهشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل اظهار کرد: حتی اگر ۲۰ درصد از فناوری‌های واحدهای فناور دانشگاه پیشرفت کند، موجب توسعه قابل توجهی در زنجیره ارزش صنعت خویش خواهند بود و این امر برای آینده دانشگاه و استان اردبیل بسیار مفید خواهد بود.


وی افزود: فعالیت واحدهای فناور، گروهی از کسب‌وکارهای مرتبط را ایجاد خواهد کرد که می‌توانند زمینه اشتغال بسیاری از جوانان را فراهم کنند. هرچند در این میان، الگودهی و جهت‌دهی به جامعه والاترین ارزش این فناوری‌ها برای دانشگاه است.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها دانشگاه کشور است که در انتخاب برترین‌های پژوهشی نه تنها به جنبه‌های علمی فعالیت افراد توجه دارد؛ بلکه برای استفاده از دانش در راستای توسعه فناوری و کارآفرینی در جامعه هم اهمیت بسزایی قائل می‌شود.


ستاری اضافه کرد: مسیر نجات دانشگاه از چالش‌های پیش‌ رو ورود به حوزه فناوری و ایجاد ارزش از دانش است تا بتوان کسب‌وکارهای نوین و خلاقانه ایجاد و به کسب‌وکارها در جامعه خدمات ارائه کرد. یک سال اخیر، 26 نفر از استادان و اعضای هیئت علمی این دانشگاه، شرکت‌های فناور وابسته در دانشگاه تأسیس کردند که فعالیت آنان مبتنی بر به‌کارگیری علم و دانش ترکیبی و بین‌رشته‌ای است.


موفقیت 10 درصد ایده‌ها موجب تأمین کل هزینه‌ها می‌شود


وی مطرح کرد: آینده نزدیک تفاوت بین دانشگاه‌ها و استان‌ها و حتی کشورها بر اساس ثروت مالی آنها نخواهد بود و تعداد ایده‌های خلاقانه، افراد خلاق و کارآفرین، و فناوری است که باعث ایجاد تفاوت خواهد شد و مناطق و استان‌های موفق، پیشرفت و سبقت خویش را از خلاقیت و نوآوری افراد کسب خواهند کرد.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل استادان و اعضای هیئت علمی را به اتحاد در فعالیت‌های پژوهشی دعوت کرد و ادامه داد: قرار نیست همه ایده‌ها موفق باشند و به ثمر برسند و اگر درصدی از آنها هم به نتیجه برسند برای دانشگاه و کشور کافی است. بر اساس میانگین جهانی، اگر از هر 200 ایده منتخبی که روی آنها سرمایه‌گذاری می‌شود، 10 درصد موفق باشند، نه تنها کل هزینه‌های اولیه پوشش داده می‌شود؛ بلکه موجب تأمین هزینه عملیاتی سازی صدها ایده دیگر می‌شود.



ستاری فضای کنونی دانشگاه را متفاوت از گذشته دانست و خاطرنشان کرد: اعضای هیئت علمی با توجه به زمینه علمی و کاری خویش تا حد ممکن باید به خلق ایده و نوآوری بپردازیم. دانش در طول سال‌های طولانی کسب شده و امکان کپی‌برداری از این دانش و رقابت برای آن، تقریباً بسیار بعید است به‌ویژه اگر این دانش و تخصص‌ها با یکدیگر ترکیب شوند که در این صورت هیچ سرمایه‌ای قابل رقابت با علم ترکیبی همکاران نخواهد بود.


وی تبیین کرد: آرزوی همه ایجاد ثروت و تمایز مثبت برای دانشگاه و مردم استان است و امیدواریم روزی مردم در بالاترین سطح کیفیت زندگی باشند و این جز از مسیر خلاقیت و کمک به پرورش ایده‌ها نخواهد بود.


به گزارش آنا، در پایان این مراسم برگزیدگان پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل به شرح زیر معرفی شدند:


پژوهشگران برتر در علوم پایه: نازیلا آقایی و الهام عزت‌زاده


پژوهشگران برتر در علوم انسانی: سمیه تکلوی و عذرا غفاری


پژوهشگران برتر در علوم فنی و مهندسی: فرناز دانشور و پیام فرهادی


پژوهشگران برتر در علوم کشاورزی: محمد ضعیفی‌زاده و شهرام مهری


پژوهشگران برتر در معماری و هنر: علی جوان فروزنده و الهام علوی‌زاده


عضو برتر باشگاه پژوهشگران: نورالدین قدیمی


انجمن‌های علمی برتر: انجمن زبان - انجمن شیمی - انجمن حقوق


شرکت دانش‌بنیان برتر: بهمن طاهری


فناور برتر: سیامک محمدی


کارمندان پژوهشی برتر: فاطمه باقری و محمدرضا ستوده


کارآفرین برتر: احد وند و مهدی جباری


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر