صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۷ - ۱۶ دی ۱۳۹۹

رابطه مصرف مواد مخدر و ارتکاب جرم

به گفته یک فعال حوزه اعتیاد، مصرف کنندگان مخدر‌هایی مانند شیشه، الستی و آنفتامین‌های شدید، دچار جرائم مختلف می‌شوند، زیرا کنترلی بر رفتار خود ندارند.
کد خبر : 554449

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، سعید صفاتیان گفت: از میان انواع مواد مخدر، محرک‌ها بیشترین عوارض را دارند. مرگ و میر، خودکشی، دگر کشی، اختلالات روانی بسیار شدید و غیرقابل بازگشت از جمله عوارض مخدر‌هایی مانند شیشه و اِلستی (قارچ ها) هستند.


وی افزود: مصرف کنندگان این مخدرها، به قدری دچار توهمات و هذیان می‌شوند که دیگر متوجه رفتار خود نیستد و دیگر روی خود هیچ کنترلی ندارند.


مدیر کل سابق درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: عوارض این مخدر‌ها به مخدر‌ها سنتی مانند تریاک و حشیش اصلا شبیه نیست و عوارض غیرقابل جبرانی خواهند داشت.


صفاتیان گفت: همین که فرد روی رفتار خود هیچ کنترلی ندارد هم برای خودش و هم برای اطرافیان بسیار خطرناک است و ممکن است اتفاقاتی مانند قتل و ... رخ دهد که دیگر قابل جبران نباشید.


وی با اشاره به مصرف کنندگان قارچ‌ها افزود: افرادی که الستی مصرف می‌کنند، به دو حالت سفر خوب و سفر بد دچار می‌شوند. اگر مصرف کننده‌ای دچار سفر بد شود، به قدری توهمات شدیدی به او دست می‌دهد که تصور می‌کند همه توهامت واقعی است و به راحتی می‌تواند خود را از ساختمان به پایین پرت کند یا با سرعت زیاد خودروی خود را به دیوار بکوبد.


این فعال حوزه اعتیاد بیان کرد: مصرف کنندگان الستی، شیشه و آنفتامین‌های شدید، تهدید‌های اجتماعی محسوب می‌شوند و در روابط اجتماعی ممکن است جرئم زیادی مرتکب شوند.


مدیر کل سابق درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به تفاوت مصرف این مخدر‌ها و عوارض آن‌ها در میان زنان و مردان ادامه داد: عوارض این مخدر‌ها تفاوتی در زن و مرد ندارد، اما تصور کنید یک مرد مصرف کننده قصد دارد بچه اش را به قتل برساند، در اینصورت زن او مانع می‌شود، اما از آنجایی که قدرت فیزیکی مرد بسیار بیشتر است، زن موفق نمی‌شود و مرد هم زن و هم بچه اش را به قتل می‌رسانند، زیرا بر اساس تصوراتش آن‌ها شیطان هستند.


وی افزود:، اما تصور کنید در این مسئله زن مصرف کننده باشد، اگر زن چین قصدی داشته باشد، مرد جلو او را می‌گیرد بنابراین این چنین حوادث بیشتر برای مرد‌ها رخ می‌دهد.


منبع: میزان


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر