رژیم غذایی مناسب برای افراد حامل ژن آلزایمر پیدا شد
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از وری ول فیت، آلزایمر بیماری تخریبکننده سلولهای عصبی است که شامل فراموشی، گمراهی و تغییر در توانایی فیزیکی مانند راه رفتن میشود. در حال حاضر روشی برای درمان آلزایمر وجود ندارد اما محققان در جستجوی روشهایی هستند که بتوانند روند پیشرفت آن را کاهش دهند.
هوش سیالات توانایی حل مسئله و یادگیری مباحث جدید است. هوش متبلور نیز به دانش مبتنی بر تجربیات گذشته گفته میشود. در مراحل اولیه آلزایمر، هوش سیالات با سرعت بیشتری به نسبت هوش متبلور کاهش مییابد. محققان همواره به دنبال راهی برای محافظت از هوش سیالات و تأخیر در پیشرفت آلزایمر بودهاند.
یکی از عواملی که در خصوص بیماری آلزایمر بررسی میشود، رژیم غذایی است. نتایج یک مطالعه جدید حاکی از آن است که ارتباط مثبتی میان مصرف پینر و عملکرد مغز برای جمعیتهای خاصی وجود دارد. خطر ابتلا به آلزایمر در افرادی دارای ژن «APOE4+» بیشتر است. در این مطالعه حمل ژن APOE4+ یا سابقه داشتن آلزایمر در خانواده و تأثیر رژیم غذایی بر این بیماری مورد بررسی قرار گرفت.
براساس یافتههای جدید، مصرف گوشت قرمز برای افراد دارای ژن APOE4+ یا افراد دارای سابقه خانوادگی مفید نیست. خوردن گوشت بره یک بار در هفته باعث بهبود هوش سیالات در افراد دارای ژن APOE4+ میشود. مصرف پنیر بیشتر در افراد دارای ژن APOE4+ نیز باعث عملکرد شناختی بهتر میشود.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/