کارشناس پلیس مبارزه با مواد مخدر: ۴۲ درصد از مصرفکنندگان مواد مخدر برای بار دوم گرایش پیدا کردهاند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مجید طاهرزاده در نشست دانشجویی پیشگیری از وقوع اعتیاد در سالن همایش شهید احمدی روشن واحد دولتآباد اظهار کرد: اعتیاد یک بیماری پیش رونده و مزمن است که هیچگونه لذتی ندارد، اشتباه کسانی که معتاد میشوند این است که تصور میکنند اعتیاد با شکل خاصی شروع میشود، در صورتی که اعتیاد هیچ شکل خاصی ندارد و تفنن، سرطان اعتیاد امروز کشور است، زیرا همه میگویند تفننی استفاده میکنیم.
وی ادامه داد: چنانچه افراد در خصوصیات رفتاری، نگرشی و سبک زندگی لذت را به صورت صحیح کنترل کنند به سمت مواد مخدر نمیروند و اعتیاد را به عنوان یک تفنن نمیبینند. قدرت اعتیادآور شیشه چنان بالا است که با یکبار مصرف آن احتمال بسیار زیادی دارد که به آن معتاد شویم و این ماده کشش روانی شدیدی دارد.
طاهرزاده گفت: برخی از مواد مخدر میتواند انسان را دچار روان گردانی کند، روان گردانی زمانی رخ میدهد که دود این مواد از طریق ریه وارد مغز شود در این حال ممکن است، انسان بسیاری از حواس کم و یا از دست برود و در ظاهر ممکن است اعتماد به نفس پیدا کنند.
وی با توجه به اطلاعات و آمار سازمانهای جهانی در رابطه با معتادان ادامه داد: اکنون حدود ۲۶۵میلیون نفر معتاد در جهان وجود دارند و از این تعداد ۱۶۰ میلیون نفر به حشیش اعتیاد دارند که امروز این ماده مخدر با کمی تغییر به مواد دیگر مانند گل تغییر اسم داده، که در اصل همان حشیش است، با عوارض عجیب مانند از بین رفتن حافظه کوتاه مدت و در بسیاری از موارد خلق و خوی طرف تغییر میکند.
کارشناس پلیس مواد مخدر استان اصفهان با بیان اینکه هر وعده قلیان اثری معادل ۱۰۰ نخ سیگار دارد، افزود: در بین مخدرها، نیکوتین قدرتمندترین ماده اعتیادآور و شیشه رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
طاهرزاده گفت: درست است که در بسیاری از موارد معتادان توانستهاند ترک کنند، اما هیچ عقل سلیمی نباید به خود اجازه دهد که به طرف استفاده از این مواد حرکت کند.
انتهای پیام/