صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۰ - ۱۴ دی ۱۳۹۹
عضو کمیسیون عمران مجلس در گفتگو با آنا:

شکل‌گیری دوباره شوراهای هماهنگی مدیریت بحران در استان‌ها لازم است / لزوم ورود مجلس به موضوع تأخیر در تدوین آیین‌نامه اجرایی در این خصوص

عضو کمیسیون عمران مجلس با انتقاد نسبت به تأخیر دولت در تصویب آیین‌نامه اجرایی قانون جدید مدیریت بحران، نسبت به از دست رفتن وجه قانونی شوراهای هماهنگی مدیریت بحران در سطح استان‌ها و نیز در شهر تهران انتقاد کرد.
کد خبر : 553668

غلامرضا کوهساری در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با انتقاد نسبت به تأخیر در تدوین آیین‌نامه اجرایی قانون جدید مدیریت بحران کشور، اظهار کرد: بر اساس قانون، مسئول تدوین آیین‌نامه اجرایی قانون جدید مدیریت بحران وزارت کشور است. بدون شک درصورتی‌که این وزارتخانه وظیفه خود را در این خصوص انجام ندهد، مجلس می‌تواند به این موضوع ورود کرده و با مسببان تأخیر در موضوع مذکور برخورد کند.


کوهساری با ابراز امیدواری نسبت به اینکه آیین‌نامه اجرایی قانون جدید مدیریت بحران تا پایان عمر دولت فعلی به تصویب برسد، گفت: برخی تأخیر در تهیه و تصویب آیین‌نامه اجرایی قانون جدید مدیریت بحران را مشغله دولت به دلیل شیوع ویروس کرونا و مشکلات اقتصادی عنوان می‌کنند اما با توجه به وقوع سیل و آتش‌سوزی جنگل‌ها در چند ماه اخیر نمی‌توان در انتظار تصویب آیین‌نامه اجرایی ماند. از سوی دیگر بحرانی ملی‌تر و بزرگ‌تر از کرونا تاکنون در کشور ما رخ نداده است. لذا بهتر است دولت به تصویب آیین‌نامه اجرایی قانون جدید مدیریت بحران به‌عنوان یک موضوع حیاتی توجه جدی داشته باشد.


وی همچنین در خصوص انحلال کارگروه‌های تخصصی مدیریت بحران، گفت: تجربه خوبی در سطح استان‌ها به‌ویژه تهران با تشکیل کارگروه‌های مختلف برای هماهنگی در حوزه بحران ایجادشده بود؛ حداقل نتیجه‌ای که از این کارگروه‌ها حاصل می‌شد، این بود که ارتباط بین کارگروه‌ها هنگام وقوع بحران با یکدیگر راحت‌تر انجام می‌شد و به دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با بحران‌های پیش رو کمک می‌کرد. متأسفانه به‌محض ابلاغ قانون جدید وجه قانونی این کارگروه‌ها از بین رفت.


عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این کارگروه‌های تخصصی شوراهای هماهنگی مدیریت بحران در استان‌ها و نیز در شهر تهران باید دوباره به شکل قانونی تشکیل و کمبودها و کاستی‌های حوزه بحران در این کارگروه‌ها بررسی شود.


انتهای پیام/4151/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر