صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۶ - ۲۲ آذر ۱۳۹۴
رئیس انجمن اینترونشنال کاردیولوژی:

سونامی بیماری‌های قلبی ایران را تهدید نمی‌کند

رئیس انجمن اینترونشنال کاردیولوژی، عنوان کرد: به دنبال توجه مردم به سلامتی خود و کنترل ریسک فاکتورها سونامی بیماری‌های قلبی ایران را تهدید نمی‌کند.
کد خبر : 55357

به گزارش گروه اجتماعی آنا، ایرج فیروزی گفت: به دلیل افزایش اطلاع‌ رسانی‌های عمومی، توجه جدی‌تر مردم به موضوع سلامتی و هم چنین وجود پزشکان، متخصصان و امکانات درمانی کافی در کشور؛ مراجعه زود هنگام در میان مردم شیوع قابل توجهی یافته است، بنابراین فکر نمی‌کنم طی سال‌های آینده با سونامی بیماری‌های قلبی در ایران مواجهه شویم. البته این به شرطی است که مردم همواره به فکر سلامتشان باشند.


وی ضمن اعلام این خبر درباره علت سکته‌های قلبی، عروقی و مغزی گفت: در واقع به دلیل نوع تغذیه، کم‌تحرکی و موارد مشابه به تدریج پلاک‌هایی در عروق قلب یا مغز ایجاد می‌شود. حال زمانی که شکافی روی پلاک برآمده ایجاد شود، پوشش طبیعی کنار رفته و پلاکت‌ها می‌چسبند و توده پلاکت را تشکیل می‌دهند و امکان دارد لخته هم به آن اضافه شده و رگ را ببندد. در نتیجه عضله‌ای که از این رگ، خون دریافت می‌کرده دچار کم خونی شده و مرگ سلولی و سکته قلبی رخ می‌دهد.


این متخصص قلب و عروق درباره وضعیت امکانات کنونی درمانی و دارویی در ایران اظهار کرد: خوشبختانه کشور ما در زمینه استنت و بالن و درمان پلاک‌ها در سطح بسیار خوبی قرار گرفته و اختلاف ما با کشورهای دنیا ناچیز است و بیشتر کارهایی که آنها انجام می‌دهند را نیز ما هم انجام می‌دهیم.


رئیس انجمن اینترونشنال کاردیولوژی، افزود: وزارت بهداشت و درمان هم در این زمینه بسیار خوب کار می‌کند و ابزارهای لازم به‌ وفور در اختیار است، بنابراین از این نظر ما در سطح کشورهای خوب دنیا قرار داریم. ضمن اینکه برای پیشگیری از شیوع بیماری‌های قلبی و عروقی سکته‌های قلبی و مغزی باید تمام مردم به فکر سلامتشان باشند و به توصیه‌های پزشکان دراین‌باره توجه جدی کنند.


فیروزی خاطرنشان کرد: پایه مراسم روز آترودی نیز آترواسکلروز (تصلب شرایین) است و تکیه آن بر داروهایی است که از تشکیل لخته خون جلوگیری می کند؛ همچنین نگاهی هم به‌روش‌های جدید، مطالعه و بازگشت به تکنیک‌های موجود می‌شود ضمن این‌ که استفاده از تجربیات و روش‌های جدید درمانی هم مطرح خواهد شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر