صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۲:۳۶ - ۱۳ دی ۱۳۹۹
خبرگزاری فرانسه گزارش داد؛

صادرات گاز جمهوری آذربایجان به بلغارستان

بلغارستان قراردادی ۲۵ ساله را با جمهوری آذربایجان امضا کرد که براساس آن تحویل سالانه یک میلیارد متر مکعب گاز پیش بینی می‌شود.
کد خبر : 553286

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از خبرگزاری فرانسه ،در حالی که تاکنون بلغارستان تقریباً به طور کامل به تحویل گاز از روسیه وابسته بود، این کشور در این هفته دریافت گاز از جمهوری آذربایجان را آغاز کرد و این اقدام گامی مهم در تنوع بخشی به منابع گازی بلغارستان به شمار می‌آید.  
«بویکو بوریسوف»، نخست وزیر بلغارستان امروز جمعه این موفقیت را تبریک گفت و افزود: «ما امروز می‌توانیم اعلام کنیم که منابع تحویل و ترانزیت گاز به طور کامل تغییر کرده است».
در این چارچوب، این کشور در حال ساخت یک خط لوله انتقال گاز به سمت یونان، برای اتصال به برنامه تپ Tap (خط لوله ترانس آدریاتیک)، است که به منظور انتقال گاز از دریای خزر به غرب اروپا انجام می‌گیرد.
«نیکولای پاولوف»، مدیر شرکت گاز بلغارستان گفت: «با وجود این، کار‌ها با تأخیر انجام گرفت؛ و در این فاصله، نخستین مقادیر گاز از طریق یک لوله گاز دیگر که به طور معمول برای انتقال گاز روسیه به یونان مورد استفاده قرار می‌گیرد، از جمهوری آذربایجان تحویل گرفته شد».
بوریسوف که به شهر پتریچ (جنوب غربی)، در نزدیکی این خط لوله انتقال گاز، سفر کرده است گفت: «بلغارستان به مدت دست کم ۱۰ ماه به این راه حل موقت متوسل خواهد شد».
مقامات این کشور قراردادی ۲۵ ساله را با جمهوری آذربایجان امضا کرده اند که براساس آن تحویل سالانه یک میلیارد متر مکعب گاز پیش بینی می‌شود. این میزان یک سوم مصرف کشور است.
در راستای این تنوع بخشی، بلغارستان از سال گذشته مقادیر کمی از گاز مایع آمریکا را دریاف می‌کند و قرار است از سال ۲۰۲۲، از طریق پایانه در حال ساخت در یونان که همچنین از طریق آن از کانادا گاز مایع دریافت می‌کند، مقادیر بیش‌تری از گاز تحویل گیرد.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر