صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۴ - ۱۰ دی ۱۳۹۹
حجت‌الاسلام همتی:

خواندن معراج‌السعاده و جامع‌السعاده برای هر مسئولی لازم است

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت: برای هر مسئولی خواندن کتاب معراج‌السعاده و جامع‌السعاده بسیار لازم و ضروری است؛ چراکه این کتاب‌ها به انسان آرامش می‌دهند.
کد خبر : 552669

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، نشست مشترک شورای معاونان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با حضور حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، حجت‌الاسلام مهدی همتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، مجید حق‌وردی رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، رئیس، معاون، مدیران گروه‌های آموزشی، اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق در راستای بررسی عملکرد حوزه‌های آموزشی، پژوهش و فناوری، اداری، مالی و فرهنگی و بررسی مسائل و مشکلات این دانشگاه در سالن اجتماعات واحد نراق برگزار شد.


همتی در این نشست اظهار کرد: نراق یک شهر تاریخی بوده و تقریباً از شهرهای بسیار مطرح کشور است  که عمر بیشتر از یک‌هزار سال دارد و در مسیر جاده ابریشم بوده و غار چال نخجیر و آبشار گیسو ازجمله جاذبه‌های گردشگری این شهر تاریخی است.


وی اضافه کرد: شهر نراق به لحاظ معرفتی به فاضلین نراقین مشهور است و ملااحمد نراقی و ملامحمدمهدی نراقی از بزرگان علم و معرفت هستند که نراق را به این دو عالم برجسته می‌شناسند.


مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی افزود: برای هر مسئولی خواندن کتاب معراج‌السعاده و جامع‌السعاده بسیار لازم و ضروری است و این کتاب‌ها به انسان آرامش می‌دهند.


مدیریت درست نیازها را به شهریه دانشجو کم می‌کند


همتی با اشاره به روایتی از امام علی علیه‌السلام (ع) که فرمودند: «انسان احمق اول حرف می‌زند بعد اندیشه می‌کند؛ اما انسان عاقل اول فکر می‌کند، بعد حرف می‌زند، اظهار کرد: هرچه سنجیده و عاقلانه عمل کنیم درصد اشتباهات‌مان کمتر می‌شود و وجه تمایز انسان و حیوان در عقل و اندیشه اوست.


وی عنوان کرد: دین بدون عقل پذیرفته نیست؛ ولو اینکه صدقه بدهد و اهل نماز شب باشد و اگر کسی راه عقل را پیش نگیرد مؤاخذه خواهد شد.


مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی عنوان کرد: مهم نیست کسی حافظه و قدرت یادگیری نداشته باشد، اما باید در تقویت عقل فطری تلاش کند؛ تمرین علمی و عملی لازم است و انسان همواره باید برای تهذیب نفس تلاش کند.


همتی متذکر شد: اگر دانشگاه را درست مدیریت و از ظرفیت‌های دانشگاه استفاده کنیم نیاز به شهریه دانشجو نیست. اگر قبلا تدبیر می‌کردند اکنون نگران پرداخت حقوق‌ها نبودیم؛ البته یک شکاف و فاصله ناعادلانه در پایه حقوق دانشگاه آزاد و دانشگاه دولتی وجود دارد که زندگی‌ها را به چالش می‌کشاند و اگر معیشت تأمین نشود معاد هم تأمین نخواهد شد.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر