صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۵ - ۰۹ دی ۱۳۹۹

چگونه آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی را کم کنیم؟

مجرمین اینترنتی با ایجاد صفحات جعلی و انتشار عکس‌های دیگران، قادر به کلاهبرداری، مزاحمت و تخریب شخصیت آن‌ها می‌باشند.
کد خبر : 552545

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری آنا، اعتماد به شبکه‌های اجتماعی مجازی و تمایل درونی افراد به محبوبیت و حس برتری، باعث شده است تا کاربران بی توجه به تهدیدات و آسیب‌های اجتماعی، اقدام به انتشــار عکــس‌های خصوصــی و خانوادگـی نمایند، تا دنبال کننده و لایک‌های بیشتری به دست آورند.


همچنین برای مجرمین اینترنتی، فریب کاربران و انتشار لینک‌های انتقال به صفحات فیشینگ از طریق شبکه‌های اجتماعی به ابزاری قدرتمند برای سرقت اطلاعات کارت بانکی و برداشت‌های غیرقانونی تبدیل گردیده است.


در ادامه توصیه‌هایی برای هوشیاری مخاطبین تقدیم می‌شود.


۱- عکس‌های خصوصی خود را منتشر نکنید:
هرگز اقدام به انتشار عکس‌های خصوصی و خانوادگی در شبکه‌های اجتماعی نکنید، حتی اگر این صفحات خصوصی باشد احتمال دارد از طریق سهل انگاری دوستان و آشنایان به راحتی عکس‌ها در دسترس دیگران قرار گیرد.


۲- ساخت حساب کاربری با شماره جعلی:
افراد تبـهکار با بهره گیری از نرم‌افزار‌های خاص و ایجاد شماره‌های جعلی با کد کشور‌های مختلف، اقدام به راه‌اندازی شبکه‌های اجتماعی و فریب افراد ساده لوح می‌نمایند.


۳- از بیان اطلاعات شخصی خود پرهیز کنید:
هـویـت افـراد در شبکه‌های اجتمــاعی می‌تواند ساختگی باشد پس به راحتی به آن‌ها اعتماد نکنید و از بیان اطلاعات مربوط به زندگی شخصی پرهیز کنید.


۴- کلاهبرداری با استفاده از عکس دیگران:
از انتشار عکس‌های خصوصی در صفحات شبکه‌های اجتماعی پرهیز کنید تا مورد طمع افراد تبهکار قرار نگیرید. همچنین مجرمین اینترنتی با ایجاد صفحات جعلی و انتشار عکس‌های دیگران، قادر به کلاهبرداری، مزاحمت و تخریب شخصیت آن‌ها می‌باشند.


۵- سوءاستفاده از اعتماد شما:
با شناسایی احساسات درونی شما، اقدام به جعل شخصیت منطبق با رویای شما خواهند کرد و با اعتماد سازی موفق به رابطه صمیمی می‌شوند، سپس وارد حریم خصوصی افراد شده و با جمع آوری اطلاعات، قادر خواهند بود افراد را تحت فشارقرار داده و نقشه‌های خود را اجرا کنند.


۶- تهدید و اخاذی در فضای مجازی:
اگر مورد تهدید و اخاذی در فضای مجازی قرار گرفتید، مطمئن باشید با قبول اولین خواسته تبهکار، گرفتار نقشه‌های شوم و بازی‌های جدید او خواهید شد، بنابراین در اسرع وقت با کارشناسان پلیس فتا مشورت و برای شکایت اقدام کنید.


منبع: پایگاه اطلا‌ع‌رسانی پلیس فتا


انتهای پیام/ 


انتهای پیام/

ارسال نظر