صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۷ - ۰۹ دی ۱۳۹۹
در راستای اجرای دوشنبه‌های وبیناری؛

وبینار تازه‌های پیشگیری و درمان بیماران کووید - 19 برگزار شد

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان گفت: این باشگاه وبینار تازه‌های پیشگیری و درمان بیماران کووید - 19 را برگزار کرد.
کد خبر : 552355

رضا مرادی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در تویسرکان درباره برگزاری وبینار تازه‌های پیشگیری و درمان بیماران کووید - 19 اظهار کرد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان، وبینار تازه‌های پیشگیری و درمان بیماران کووید- 19 را با راهبری اداره کل هدایت و توانمندسازی دانشجویی ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران برگزار کرد.


وی افزود: در این وبینار، مهدی صاحبی، پرستار و عضو هیئت علمی گروه پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان و سخنران وبینار درباره روش‌های پیشگیری، آمار مبتلایان و فوتی‌ها، روش‌های جدید درمان، جدیدترین اطلاعات در مورد ویروس کرونا و...  مطالبی را بیان کرد.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان خاطرنشان کرد: امروزه همه‌گیری ویروس منحوس کرونا به بحرانی جدی تبدیل شده است، ویروسی که تمام ابعاد زندگی ما انسان‌ها را به‌هم ریخته و موجب مرگ و میر بسیاری از افراد و موجب لطمه زیادی به اقتصاد در کل دنیا شده است.


این استاد دانشگاه افزود: کرونا ویروس 2019 یک پاتوژن مشترک میان انسان و حیوان است که اواخر سال 2019 این ویروس کشف شد و باعث پیدایش علائم حادی مانند پنومونی(عفونت ریه) و علائم دیگری شده است.


مرادی مطرح کرد: این ویروس سرعت انتشار بسیار بالایی دارد که موجب شد سازمان بهداشت جهانی وضعیت اضطراری را در کل دنیا اعلام کند، تاکنون بشر در حال مبارزه با این بیماری است و داروی این بیماری را هنوز به‌صورت قطعی کشف نکرده است، داروهای زیادی از ابتدای این همه‌گیری در دنیا معرفی شده که تاکنون درمان قطعی این بیماری را با چالش مواجه کرده است.


وی خاطرنشان کرد: فعلا هر آنچه در مورد این بیماری می‌دانیم، صرفاً در جنبه پیشگیرانه آن است و هیچ چاره‌ای جز رعایت پروتکل‌های بهداشتی نداریم و پیشگیری مبتنی بر رعایت بهداشت فردی، ماسک‌زدن و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی یک امر بسیار مهم در کنترل و مهار این بیماری است، اکنون نیز به همت محققان ایران، واکسن این بیماری تهیه و در حال تست انسانی است.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر