صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۷ - ۰۸ دی ۱۳۹۹
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نی‌ریز:

دانشگاه‌ها مؤلفه‌های سبک زندگی حضرت فاطمه(س) را معرفی کنند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز تأکید کرد که دانشگاه‌ها باید برای معرفی مؤلفه‌های سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) نهایت بهره را از بستر فضای مجازی ببرند.
کد خبر : 552178

سیدمحمدرضا رئیس‌السادات در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در نی‌ریز درباره ایام فاطمیه و شهادت ریحانه‌النبی حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار کرد: حقیقتاً اوج زیبایی رابطه پدر و دختری را باید در رابطه پیامبر (ص) و فاطمه (س) جستجو کرد؛ چراکه با توجه به فقدان مادر در همان کودکی، حضرت فاطمه زهرا(س) آنچنان با پیامبر اسلام (ص) برخورد می‌کردند و غم‌ها را از دل ایشان می‌زدودند که پیامبر به وی لقب ام‌ابیها داده بودند.


رئیس‌السادات با بیان این مطلب که شکل‌گیری روابط عاطفی بین همه اعضای خانواده اصل اساسی است که به‌ویژه باید از ناحیه مادر مورد توجه قرار گیرد، افزود: بارزترین ویژگی حضرت فاطمه(س) همان کوثر بودن ایشان است که در قرآن هم به آن اشاره شده و آن حضرت حقیقتاً از هر جهت، خیر کثیر بودند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز اضافه کرد: ایشان در تربیت فرزندان نیز در هر مسئله‌ای عامل بودند، مادر که در عبادت و چگونگی تنظیم امور زندگی عابد و عامل باشد، طبیعتاً فرزندان نیز این‌گونه پرورش می‌یابند و شوق بندگی و خضوع در برابر خداوند در آنان نهادینه می‌شود.


رئیس‌السادات با بیان اینکه یکی از رویکردهای اساسی در زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) توجه به شخصیت فرزندان است، تأکید کرد: باید دانشگاه‌ها از بستر فضای مجازی برای معرفی مؤلفه‌هایی از سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) نهایت بهره را ببرند.


وی ادامه داد: با توجه به اینکه بخش اصلی شخصیت انسان در کودکی ساخته و قسمت بیشتری از دوران کودکی انسان در محضر مادر سپری می‌شود، نقش مادر در تربیت و شکل دادن به شخصیت فرزند بیش‌ازپیش روشن است و حضرت فاطمه(س) با درایت و فهم عمیقی که به این موضوع داشتند، خودشان کوثر بودند و فرزندان خود را نیز کوثری تربیت کردند.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر