صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۱ - ۰۸ دی ۱۳۹۹
معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛

تغییر ملاک رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی از سال آینده

معاون آموزشی وزارت بهداشت تغییر ملاک رتبه‌بندی دانشگاه های علوم پزشکی از سال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: بر این اساس رتبه‌بندی‌های آموزشی، علمی و پژوهشی دانشگاه‌های علوم پزشکی در هم ادغام خواهند شد.
کد خبر : 552145

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت بهداشت، علی‌اکبر حق دوست در جلسه کارگروه پاسخگویی اجتماعی گفت: طبق توافق به عمل آمده میان معاونت آموزشی، معاونت دانشجویی و معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از سال ۱۴۰۰ رتبه‌بندی‌های آموزشی، علمی و پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی در هم ادغام خواهند شد و محورهای شش‌گانه مرجعیت، همگرایی، پاسخگویی، آمایش سرزمینی، بین‌المللی سازی و مفهوم خردورزی و حکمت، محورهای اصلی این رتبه‌بندی خواهند بود.


معاون آموزشی وزارت بهداشت در ادامه به رتبه‌بندی آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور (راد ۳) اشاره و اظهار کرد: در رتبه‌بندی منتشر شده، مفهوم پاسخگویی از دو منظر، بررسی شد و دانشگاه‌ها بر اساس آن طبقه‌بندی شدند. بسته پاسخگویی از مجموعه بسته‌های تحول و نوآوری در آموزش است و کسب رتبه‌های اول توسط دانشگاه‌های کوچکتر در این رتبه‌بندی، بسیار قابل توجه است.


حق‌دوست خاطرنشان کرد: دانشگاه‌های تهران، زاهدان، کاشان، اصفهان، شهید بهشتی، شهرکرد، ایران و تبریز موفق به کسب رتبه در بسته پاسخگویی شدند. همچنین دانشگاه‌های علوم پزشکی جیرفت، فسا، لارستان و بیرجندش نیز توانستند در رتبه‌بندی بسته پاسخگویی، پیشرفت خوبی از خود نشان بدهند.


وی تأکید کرد: بر اساس شاخص‌های ترکیبی در مفهوم پاسخگویی نیز دانشگاه های علوم پزشکی تهران، اصفهان، مشهد، شهید بهشتی، تبریز، شیراز، کرمان، همدان و کرمانشاه موفق شدند رتبه‌های برتر را از آن خود کنند و باید تلاش کنیم تا تربیت و آموزش به سمت و سوی پاسخگویی حرکت کند.


حق‌دوست خاطر نشان کرد: تفکیک برخی رشته‌های علوم پزشکی و تبدیل آنها به رشته‌هایی که نمی‌توانند نیازهای جامعه را به تنهایی مرتفع کنند یا راه‌اندازی رشته‌هایی که آموزش‌های لازم و مورد نیاز در جامعه را به دانشجویان نمی‌دهند بیانگر ضرورت توجه به آموزش پاسخگوست.


معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد:باید فکری‌ کنیم تا بحث پاسخگویی اجتماعی، خیلی وسیع و بر اساس نیازسنجی اجتماعی انجام شود لذا اینکه برای چه کاری، چه تعدادی نیروی انسانی مورد نیاز است از موضوعات مهم حوزه پاسخگویی اجتماعی است.


انتهای پیام/4040/


انتهای پیام/

ارسال نظر