صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۲ - ۰۷ دی ۱۳۹۹

جوان‌ترین دانشجویانی که دنیا را به تحسین واداشتند

دنیا در سده‌های اخیر شاهد حضور افرادی بوده است که در سنین پایین به موفقیت‌های علمی دست یافته‌اند و با دستاورد‌هایی ارزشمند، خود را به همه معرفی کرده‌اند.
کد خبر : 551882

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، "بروم یا نروم؟ " این سوالی است که اکثر فارغ‌التحصیلان برای ادامه تحصیلات تکمیلی از خود می‌پرسند و به طریقی مردد هستند که تحصیلات دانشگاهی خود را ادامه دهند یا خیر.


دلایل این افراد نیز متفاوت است، به عنوان مثال برخی از آن‌ها بازار کار را مهم می‌دانند و برخی دیگر عاشق ادامه تحصیل و درس خواندن هستند.


انگیزه، هرچه که باشد، انتخاب رشته‌ای مناسب برای مطالعه می‌تواند یک فرآیند دشوار، اما در نهایت، شیرین باشد.


اگر برای ادامه تحصیل احساس گیجی و ابهام می‌کنید، شرح حال این لیست ۱۰ نفره که جوان‌ترین فارغ‌التحصیلان دوره دکتری در جهان تاکنون هستند را مطالعه کنید تا برای ادامه تحصیل انگیزه بگیرید.


۱- "کارل ویت" (Karl Witte)


"کارل ویت" در سال ۱۸۰۰ میلادی در آلمان به دنیا آمد. وی فرزند یک نویسنده حوزه آموزش بود که گفته می‌شود، فرضیه‌های خود را روی پسرش اجرا کرد. البته که روش‌های این پدر موفقیت‌آمیز بوده است چراکه کارل در ۹ سالگی می‌توانست به ۵ زبان زنده دنیا صحبت کند. این اعجوبه زمانی‌که ۱۳ سال داشت، موفق شد مدرک دکتری خود در رشته "فلسفه" را از دانشگاه "گیسن" (Giessen) دریافت کند.


وی در سال ۱۸۱۸ میلادی برای رسیدن به اهداف دیگر خود به ایتالیا سفر کرد. اما عشق او به کتاب، ویت را به سمت و سویی دیگر سوق داد و در نهایت به دانش پژوهان "دانته" (شاعر ایتالیایی) تبدیل شد.


نام کارل در لیست جوان‌ترین دکتر‌های دنیا در کتاب رکورد‌های جهانی "گینس" ثبت شده است.



۲- " کیم اونگ یونگ" (Kim Ung-Yong)


تصور کنید یک کودک در ۳ سالگی به عنوان دانشجوی مهمان پذیرش شود و در ۸ سالگی برای انجام تحقیقات توسط ناسا دعوت شود.
"کیم اونگ یونگ" این رویا را به حقیقت تبدیل کرد و توانست نام خود را به عنوان باهوش‌ترین فرد دنیا با ضریب هوشی ۲۱۰ در کتاب رکورد‌های جهانی "گینس" ثبت کند.


کیم اونگ یونگ در سال ۱۹۶۲ میلادی در کره جنوبی متولد شد و مدت کوتاهی بعد از تولد، شروع به نشان دادن توانایی فوق العاده فکری خود کرد.


او در ۶ ماهگی شروع به صحبت کردن کرد و در ۲ سالگی می‌توانست زبان‌های کره‌ای، ژاپنی، آلمانی و انگلیسی را بخواند. یونگ در ۵ سالگی قادر بود مسائل پیچیده دیفرانسیل و انتگرال را حل کند. همچنین نقاش و شاعر شگفت‌انگیزی بود. کیم از ۶ تا ۹ سالگی دانشجوی افتخاری دانشگاه هانگ یانگ در رشته فیزیک بود و در ۹ سالگی وارد ناسا شد و مدتی بعد در سن ۱۵ سالگی دکترای خود در رشته مهندسی عمران را نیز دریافت کرد.


او می‌گوید: ۱۰ سال فعالیت من در ناسا سال‌های خوشی را برای من رقم نزد. زندگی من در سنین کودکی مانند یک ماشین بود. از خواب بیدار می‌شدم، معادلات روزانه خود را حل می‌کردم، غذا می‌خوردم، می‌خوابیدم و روز بعد مجدد به همین منوال. در آن روز‌ها من در عین دلتنگی برای مادرم، تنها بودم و هیچ دوستی نداشتم.



۳- "بالامورالی امباتی" (Balamurali Ambati)


بالامورالی امباتی متولد سال ۱۹۷۷ میلادی، یک چشم پزشک هندی-آمریکایی بود که نامش در لیست جوان‌ترین فارغ‌التحصیلان دوره دکتری در کتاب رکورد‌های جهانی گینس ثبت شده است.


وی زمانی‌که ۴ سال داشت، معادلات محاسباتی انجام می‌داد. زمانی که ۱۱ ساله شد، یکی از نویسندگان کتابی در مورد تحقیقات مرتبط با "ایدز" شد.


در ۱۳ سالگی تحصیلات خود را در دانشگاه "نیویورک" تکمیل کرد و در سال ۱۹۹۵ میلادی، زمانی‌که ۱۷ سال داشت، از مدرسه پزشکی آیکان در مانت ساینای شهر نیویورک فارغ‌التحصیل شد و به جوان‌ترین پزشک دنیا تبدیل شد. امباتی در ۲۴ سالگی تمامی آموزش‌های پزشکی خود را به پایان رساند.


او نسبت به زحمات خود ابراز خوشحالی کرد و این نشان می‌دهد که به پایان رساندن دوره آموزش زودهنگام برای او را برای سایر تجربیات زندگی مهیا کرده است.


امباتی گفته که عاشق حرفه خود است و به عنوان یک چشم‌پزشک بسیار خوشحال فعالیت می‌کند.



۴- "روث لارنس" (Ruth Lawrence)


در سال ۱۹۸۵ میلادی، روث لارنس در سن ۱۳ سالگی مدرک کارشناسی خود در ریاضیات را از دانشگاه "آکسفورد" دریافت کرد.


سال بعد، وی دومین مدرک خود را این‌بار در رشته فیزیک دریافت کرد و در نهایت در سال ۱۹۸۹ میلادی، مدرک "دکتری" خود در رشته ریاضیات را در سن ۱۷ سالگی دریافت کرد.


لارنس پس از مدتی کار در دانشگاه "میشیگان" به عنوان دانشیار، به کشوری دیگر نقل مکان کرد.


وی نسبت به دوران کودکی خود احساس پشیمانی می‌کند. چراکه سال‌های کودکی‌اش صرف تحصیلات دانشگاهی شده بود.
لارنس گفته بود که فرزندش را در شرایط تحصیلی مشابه با خودش قرار نخواهد داد.



۵- " نوربرت وینر" (Norbert Wiener)


نوربرت وینر در سال ۱۸۹۴ میلادی در کلمبیا ایالات متحده آمریکا به دنیا آمد.


وی در ۱۴ سالگی مدرک کارشناسی خود در رشته ریاضیات را از دانشگاه "توفتر" دریافت کرد.


وینر بلافاصله در رشته ریاضی برای تحصیل در مقطع دکتری ادامه تحصیل نداد. در عوض، قبل از بازگشت به مطالعه در ریاضی، در رشته فلسفه و جانورشناسی مطالعه کرد.


در سال ۱۹۱۲ میلادی، زمانی‌که ۱۷ سال داشت، مدرک دکتری خود در رشته " منطق ریاضی" را از دانشگاه "هاروارد" کسب کرد.


او مدت زمان کوتاهی را به عنوان روزنامه نگار مشغول به کار شد و همچنین در جنگ جهانی دوم در زمینه اتوماسیون اسلحه‌های ضدهوایی کار کرد.


به افتخار این دانشمند فقید، جایزه‌هایی با عنوان «جایزه نوربرت وینر در ریاضیات کاربردی» در سال ۱۹۶۷ توسط مؤسسهٔ فناوری ماساچوست (MIT) اهدا شد.



۶- "شو یانو" (Sho Yano)


شو یانو در سال ۱۹۹۰ میلادی در آمریکا به دنیا آمد و زمانی‌که تنها ۹ سال داشت، به دانشگاه رفت. این در حالی است که بسیاری از متخصصان ورود افراد با سن پایین به دانشگاه را مناسب نمی‌دانند. آی‌کیو یانو ۲۰۰ تخمین زده شده است.


مادر یانو گفته است: برخی از مردم تصور می‌کنند من مادر بدجنسی هستم که میخواهم ثابت کنم فرزندم دارای استعداد ذاتی است. اما این درست نیست،، زیرا اگر فرزند شما خیلی سریع در زندگی خود پیش می‌رود و از زندگی خود لذت می‌برد، شما نمی‌توانید او را متوقف کنید. یانو هم متوقف نشد.


یانو در سن ۱۲ سالگی از دانشگاه لویولا شیکاگو فارغ‌التحصیل شد و در سال ۲۰۰۹ میلادی، در سن ۱۸ سالگی مدرک دکتری خود در رشته ژنتیک مولکولی و زیست‌شناسی سلولی را دریافت کرد.


او در مصاحبه‌ای گفته بود: من یک هدف دارم و فکر می‌کنم بدترین کار در زندگی کوتاه آمدن است.



۷- "ژولیت بنی" (Juliet Beni)


ژولیت برنی در ۱۵ سالگی دانشجوی کارشناسی ارشد بود و موفق شد در ۱۹ سالگی مدرک دکتری خود در روانشناسی را از دانشگاه کالیفرنیا، ریورساید دریافت کند و به جوان‌ترین فرد در این دانشگاه تبدیل شود که به چنین موفقیتی دست می‌یابد.


بنی امیدوار است بتواند پزشک شود، رویایی که از کودکی در سر داشته است.


نظم و انضباط شخصی، فداکاری و تکنیک‌های حل مسئله به خوبی بنی را در دریافت مدرک دکتری کمک کرد.


رابین دی ماتئو" مشاور بنی گفت: من هرگز ندیده‌ام که بنی دلسرد شود و یا در تلاش برای رسیدن به یک هدف شکست بخورد.



۸- "چارلز هومر هاسکینز" (Charles Homer Haskins)


چارلز هومر هاسکینز زمانی‌که در سال ۱۸۹۰ میلادی ۱۸ سال داشت، دکتری خود در رشته تاریخ را دانشگاه جان هاپکینز دریافت کرد. پس از تدریس در این دانشگاه، هاسکینز برای تدریس به دانشگاه ویسکانسین و سپس هاروارد رفت و برای تحصیل در دوره‌های تحصیلات تکمیلی الگو‌هایی را اجرا کرد که هنوز هم مورد استفاده قرار می‌گیرد.


وی به عنوان اولین مورخ قرون وسطی در آمریکا شناخته می‌شود.



۹- "اریک دمین" (Erik Demaine)


"اریک دمین" متولد سال ۱۹۸۱ میلادی کانادا و از اعضای هیات علمی دانشگاه "ام‌آی‌تی" است.


او از ۷ سالگی یک اعجوبه کودک شناخته شد.


وی رسما از ۹ سالگی خودش در خانه شروع به درس خواندن کرد و از همان اول به رایانه تمایل نشان داد که آغاز گر مسیر وی به سمت ریاضیات شد.


در ۱۲ سالگی زمانی‌که هنوز هیچ رکورد دانشگاهی نداشت، شروع به تحصیل در دانشگاه "دالهاوزی" (Dalhousie) کرد و در ۱۴ سالگی مدرک کارشناسی خود را دریافت کرد.


سپس برای مطالعه در دوره دکتری گام برداشت و پیش از تولد خود در ۲۱ سالگی، مقطع دکتری در دانشگاه واترلو را به اتمام رساند.


اریک دمین در سال ۲۰۰۱ در ۲۰ سالگی میلادی به جوان‌ترین استاد دانشگاه ام‌آی‌تی در طول تاریخ تبدیل شد.



۱۰- "آکشای ونکاتش" (Akshay Venkatesh)


۱۹۸۱ آکشای ونکاتش متولد سال ۱۹۸۱ میلادی است که ملیت هندی-استرالیایی دارد.


در سال ۱۹۳ میلددی، زمانی‌که ۱۱ سال داشت، در المپیاد بین‌المللی فیزیک در ایالت ویرجینا مدال برنز کسب کرد.


پس از برد این مدال، ونکاتش فورا به ریاضیات تمایل پیدا کرد و دو مدال المپیاد دیگر در ریاضی دریافت کرد. او در ۱۳ سالگی دبیرستان را به اتمام رساند و در سال ۱۹۹۷ میلادی، با بهترین نمره، در رشته ریاضی از دانشگاه استرالیا غربی فارغ‌التحصیل شد.


بلافاصله پس از آن دوره دکتری خود را آغاز کرد و در ۲۰ سالگی مدرک دکتری خود را کسب کرد.


وی پس از آن، دوره پسا دکتری خود را در دانشگاه ام‌آی‌تی سپری کرد و هم‌اکنون استاد دانشگاه استنفورد است.



منبع: ایسنا


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر