صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۳:۵۰ - ۰۷ دی ۱۳۹۹
یمن:

حماقت ائتلاف سعودی در دریای سرخ جنگ بزرگی را شعله‌ور خواهد کرد

معاون امور امنیتی و دفاعی نخست وزیر یمن گفت: ائتلاف دشمن بداند که اگر در دریای سرخ دست به حماقت بزند، جنگ بزرگی در آنجا شعله‌ور خواهد شد.
کد خبر : 551688

به گزارش گروه بین‌المللی خبرگزاری آنا از المسیره یمن، سرلشکر «جلال الرویشان»، شنبه شب افزود: از امنیت دریای سرخ و آزادی دریانوردی حمایت می‌کنیم؛ اما ائتلاف عربی باید بداند که اگر آتش جبهه دریای سرخ شعله‌ور شود، تنش در آنجا بزرگ خواهد بود.


معاون امور امنیتی و دفاعی نخست وزیر یمن اضافه کرد: رهبر انقلاب یمن پیش‌تر اعلام کرده بود که در صورت ارتکاب هرگونه حماقتی علیه یمن، اهداف حساس دشمن صهیونیستی هدف قرار خواهد گرفت و یمن شایستگی توانمندی‌های نظامی خود را طی ۶ سال از آغاز جنگ اثبات کرده است.


وی اظهار داشت که یمن به مدت ۶ سال با تجاوزی که امنیت ملی خود را تهدید می‌کند روبرو است و توانسته در زمین، دریا و هوا مقاومت کند و ثابت قدم باشد.


الروایشان بیان کرد: صهیونیست‌ها از ابتدای تجاوز علیه یمن از ائتلاف سعودی پشتیبانی می‌کنند و اکنون آنها در تلاشند تهدیدها و توجیهاتی برای کشورهای سازشگر پیدا کنند تا بتوانند حضور نظامی در این کشورها داشته باشند.


معاون نخست وزیر یمن یادآور شد: دشمن اسرائیلی پس از عادی سازی اخیر روابطش با برخی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و از جمله کشورهای شریک ائتلاف عربی شروع به تحرکاتی نظامی در منطقه کرده است؛ اما آنچه که آنها نتوانستند طی ۶ سال انجام دهند، هرگز در یک ماه و حتی در دوره ریاست جمهوری بایدن نیز قادر به انجام آن نیستند.


عربستان همراه با امارات متحده عربی، بحرین، کویت، سودان و مصر از ششم فروردین ۹۴ اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور به منظور بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن به قدرت کرد.


کشورهای همپیمان عربستان در این جنگ به دنبال مشاهده بی‌نتیجه بودن آن، بتدریج خود را از ائتلاف عربی کنار کشیدند و فقط امارات به دلیل داشتن اهداف توسعه‌طلبانه و طمع‌ورزی‌های خاص خود در یمن، به حضور نظامی‌اش در این جنگ تا به امروز ادامه داده است.


این تجاوز نظامی تاکنون جز کشته و زخمی شدن ده‌ها هزار یمنی و همچنین آواره شدن میلیون‌ها نفر از شهروندان محروم و ویرانی زیرساخت‌ها و قحطی و گرسنگی و بیماری‌های واگیردار در این کشور، نتیجه‌ای برای متجاوزان به همراه نداشته است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر