صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۰۶ - ۰۶ دی ۱۳۹۹

برخورد قاطع با متهمان بین‌المللی در دستورکار پلیس ایران و ترکیه

رئیس پلیس بین الملل ناجا در نشست ویدئو کنفرانسی با رئیس اینترپل ترکیه بر ارتقای سطح همکاری‌های مشترک و لزوم برخورد قاطع با متهمان بین المللی تاکید کرد.
کد خبر : 551651

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،سردار هادی شیرزاد، رئیس پلیس بین الملل ناجا با "لطفی چیچک" رئیس اینترپل ترکیه به‌صورت ویدئو کنفرانس با حضور افسران رابط پلیس‌های دو کشور گفت‌و‌گو کردند.


سردار شیرزاد در ابتدای دیدار ویدئو کنفرانسی، ضمن اشاره به همسایگی جمهوری اسلامی ایران و کشور ترکیه اظهار کرد: روابط میان پلیس جمهوری اسلامی ایران و پلیس ترکیه حسنه است و طی سال‌های اخیر شاهد تعاملات پلیسی مطلوبی میان دو کشور بوده‌ایم.


وی افزود: پلیس بین الملل ناجا، با اقتدار، هوشمندی و حرفه ای گرایی به دنبال انجام مأموریت های محوله و توسعه روابط پلیسی دیپلماسی برای برخورد قاطعانه با متهمان بین‌المللی است.


سردار " شیرزاد" ادامه داد: امروز با تهدیدات و آسیب های مختلفی مواجه هستیم و یکی از راهکارهای عبور از مشکلات و معضلات، تقویت تعاملات و همکاری‌های مشترک است و در این میان جمهوری اسلامی ایران با کشور ترکیه همکاری‌های مشترکی در حوزه پلیسی و انتظامی دارد.


وی با تأکید بر لزوم تقویت تعاملات میان دو کشور ادامه داد: برخورد با جرایم سازمان یافته، مقابله با قاچاق کالا، مبارزه با مواد مخدر، مقابله با گروهک های تروریستی و قاچاق انسان می‌تواند محور فعالیت های مشترک دو کشور ایران و ترکیه باشد.
در ادامه این گفت‌وگو رئیس اینترپل ترکیه با اشاره به مرز مشترک دو کشور خاطر نشان کرد: پلیس ترکیه نیز خواهان برخورد با متهمان بین المللی بوده و در این راستا آماده هرگونه همکاری با پلیس جمهوری اسلامی ایران هستیم.


وی ضمن اشاره به ضرورت شناخت محورهای مشترک با هدف برخورد قاطعانه با متهمان بین‌المللی اظهار کرد: تقویت همکاری‌ها در راستای مبارزه با جرایم سازمان یافته می‌تواند بستری مناسب برای استرداد متهمان تحت تعقیب بین المللی هر دو کشور باشد.


انتهای پیام/4127


انتهای پیام/

ارسال نظر