صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۵ - ۰۶ دی ۱۳۹۹
مجید افلاکی در گفتگو با آنا:

ضعف ورزش ما نبود مدیر ورزشی است/ تکواندو نباید بیش از این ساکن بماند/ لیگ تنها معیار مناسب برای حضور در اردوی تیم ملی نیست

مربی تکواندو کشورمان گفت: تکواندو نباید بیشتر از این در سکون باقی بماند و به نظرم الان وقت ساختن ورزشکار است و کسانی که معتقدند نباید مسابقات برگزار شود کم‌کاری از آن‌هاست.
کد خبر : 551476

مجید افلاکی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره برگزاری مسابقات لیگ تکواندو در شرایط فعلی گفت: در این مدت که ویروس کرونا شیوع پیدا کرد، خیلی از باشگاه‌های ورزشی بسته شده و مربیان هم نتوانستند به تکواندوکاران تمرین دهند تا آنها هم تمرینات منظمی را پیگیری کنند. با این شرایطی که در کشور به وجود آمد؛ ورزش با چالش‌های زیادی مواجه شود که البته تا حدودی هم حق داشتند اما من اعتقاد دارم که ورزش ما در رأس هرم با مشکلات زیادی روبه‌رو است و کسانی که مسئولیت امور را بر عهده دارند، افراد ورزشی نیستند وگرنه در این شرایط می‌توانستند با یک برنامه‌ریزی درست، بهترین دستاورد ورزشی را داشته باشند.


وی ادامه داد: افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند، خیلی زود به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند، بنابراین باید راهکاری پیش گرفته شود که افراد سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنند و از طرف دیگر از نظر روحی-روانی هم شرایط مناسبی داشته باشند. قطعاً با تعطیل کردن ورزش، هیچ‌یک از این اتفاقات رقم نمی‌خورد و حتی به جرئت می‌توانم بگویم که ورزش نکردن باعث می‌شود که افراد ضعیف‌تر از گذشته شوند، بنابراین من اعتقاد دارم که در شرایط فعلی با حفظ پروتکل‌های بهداشتی هم مسابقات باید برگزار شود و هم اینکه افراد تمرینات خود را ادامه دهند.


کارشناس تکواندوی کشورمان عنوان کرد: حتی من در همین دوران سراغ دارم مربیانی که اجازه نمی‌دهند شاگردان‌شان از فضای آمادگی دور شوند و به همین خاطر با حفظ پروتکل‌های بهداشتی در فضای آزاد با آنها تمرین می‌کنند. بنابراین من فکر می‌کنم کسانی که معتقدند نباید مسابقات برگزار شود، کم‌کاری از طرف خود آنهاست. ورزشکار در هر شرایطی اگر به دنبال رسیدن به آمادگی است، تمرین خود را ادامه می‌دهد. البته درست است که تکواندو از رشته‌های پربرخورد است و درگیری در آن زیاد است اما باید با رعایت کامل اصول بهداشتی، ورزش را تعطیل نکنیم. آن‌طور که در اخبار شنیدم این ویروس تا یک سال دیگر در دنیا وجود دارد و ما نباید ورزش را در سال منتهی به المپیک تعطیل کنیم.


افلاکی تأکید کرد: در شرایط فعلی است که ما می‌توانیم تکواندو را به روزهای اوج خود برگردانیم. باید مربیان و ورزشکاران در این وضعیت که همه دنیا با ویروس درگیر هستند به سمت جلو حرکت کنند. کار استعدادیابی را باید انجام دهیم و چندین تکواندوکار گلچین شوند و به اردوی تیم ملی دعوت شوند. الان وقت ساختن ورزشکاران است و نباید این موقعیت را از دست بدهیم. بهترین زمان برای کسب سکوی جهانی و آسیایی الان است و فدراسیون و مربیان تیم‌های پایه نباید این زمان را از دست بدهند.


وی در مورد برگزاری مسابقات لیگ در مرحله فینال و اعتراض مربیان به این موضوع اظهار کرد: این مسائل باید در درون خانواده تکواندو حل شود. آنها یا به مسابقات لیگ اعتماد دارند یا ندارند. بنابراین باید کارشناسان و مربیان با کمیته برگزاری مسابقات جلسه برگزار کرده و بهترین راه را انتخاب کنند. امسال با توجه به شرایط، مسابقات با شکل و شمایل متفاوتی برگزار می‌شود و بهتر است پخش مسابقات در زمان‌هایی باشد که دیده شود. تکواندو همیشه در زمان‌های مرده پخش می‌شود که متأسفانه بازدیدکننده زیادی هم ندارد اما ما می‌توانیم در این وضعیت شرایط را به سود تکواندو تغییر دهیم. همان‌طور که گفتم امسال یکی از سال‌های عجیب لیگ تکواندو است ولی در هر صورت نباید در حالت سکون قرار بگیریم.


افلاکی در پاسخ به این سؤال که آیا به نظر شما صحبت سرمربی تیم ملی مبنی بر اینکه معیار حضور در تیم ملی مسابقات لیگ است، اظهار کرد: در مورد تیم ملی آقایان باید نظر بدهند و من نمی‌توانم هیچ‌گونه دخالتی داشته باشم اما اگر به عنوان کسی که سال‌ها در تکواندو حضور داشتم، در چنین شرایطی دو مسابقه کشوری برگزار می‌‌شد و معیار حضور در تیم ملی هم مسابقات کشوری و هم رقابت‌های لیگ بود. اگر می‌توانستم مسابقات قهرمانی استان‌ها و همچنین آزاد کشور را برگزار کنم و از هر مسابقه نفرات اول و دوم با قهرمانان لیگ مسابقه دهند و آن‌وقت گلچینی از تکواندوکاران برای حضور در اردوی تیم ملی انتخاب می‌شوند.


وی همچنین در خصوص وضعیت قرارداد تکواندوکاران در لیگ که باعث بی‌انگیزگی آنها شده است، گفت: وقتی در اردوی تیم ملی بازیکن تصمیم می‌گیرد و بازیکن‌سالاری رواج پیدا می‌کند، این مشکلات هم به وجود می‌آید. ما در گذشته در مسابقات کشوری لیگ تهران و لیگ کشور مسابقه می‌دادیم و به نوعی از طرف باشگاه برای ما اجبار بود که در هر مسابقه شرکت کنیم چون اعتقاد داشتیم هر مسابقه یک تجربه است اما الان تکواندوکاران ما می‌ترسند که در مسابقات شرکت کنند. اگر از آنها بخواهیم که در رقابت‌های کشوری به میدان بروند قبول نمی‌کنند و کسانی هم که مسابقه می‌دهند به خاطر این است که خودشان را ثابت کنند. متأسفانه این حاشیه امنیت برای ورزشکاران از سوی مربیان تیم‌های ملی به وجود آمده، در صورتی که تکواندوکار باید در چالش مسابقه شرکت کند و اگر بازنده شد، وارد مسابقات لیگ و بعد از آن هم انتخابی شود. اگر هم برنده این دیدار شد، هیچ ترسی نباید داشته باشد. این مسائل باعث می‌شود که خود به خود قرارداد بازیکنان هم پایین بیاید چرا که وقتی آنها مسابقه نمی‌دهند، کیفیت رقابت‌ها هم پایین می‌آید.


انتهای پیام/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر