«طرح پویش» حلقه واسط میان دانشگاه و صنعت/ چالشهای مسیر اجرای طرح پویش چیست؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اصفهان، مسعود گلشیرازی در جشنواره تجلیل از برترینهای طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه طرح پویش نماد همکاری موفق صنعت و دانشگاه است، گفت: این طرح نشان داد با طراحی زیرساخت مناسب میتوان محدودیتها را برطرف کرده و علاوه بر اینکه میتواند به مدل موفقی در کشور تبدیل شود بهعنوان حلقه واسط و نماد همکاری میان دانشگاه و صنعت شناخته میشود.
وی با بیان مسیری که طرح پویش در طول یک سال گذشته طی کرده است، افزود: در طول این مدت، اتفاقات تأثیرگذاری رخداده که نشان میدهد با طراحی زیرساختی مناسب میتوان محدودیتها را برطرف کرده و میان دانشگاه و صنعت ارتباطی قویتر و سازندهتر ایجاد کرد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان با تأکید بر این نکته که سختترین مرحله این مسیر، گام نخست بوده که آن هم بهخوبی طی شده به آسیبشناسی این فرآیند پرداخت و گفت: اعتماد سخت اهالی صنعت و دانشجویان، بیاطلاعی و فرهنگسازی نشدن در جامعه ازجمله چالشهای این مسیر است و باید با تمرکز بیشتر بر روی این مسائل و بالابردن سطح دانش جامعه، همراهی هرچه بیشتر آنها را داشته باشیم.
گلشیرازی عنوان کرد: اعضای هیئت علمی و پژوهشگران با علم و دانش، عمر خود را در راه استفاده بهینه از علم و در راستای سعادت بشریت صرف میکنند که این ازخودگذشتگی، قابل ستایش است و قطعاً اگر مسیر سعادت بشریت از علم آغاز شود و با همراهی عقل و جوهره عشق ادامه یابد، این راه منتج به رحمت الهی و همراهی خلق میشود.
وی اوج توجه خداوند به اهالی علم را در آیات سوره مریم دانست و تشریح کرد: بهترین پاداشی که قرآن کریم برای علما در نظر گرفته در این آیات متجلی شده که در واقع اهالی علم مورد مهر و محبت خلق قرار خواهند گرفت و نتیجه آن، دانا محوری جامعه خواهد بود.
به گزارش آنا، این مراسم با هدف تجلیل از دانشگاهها، دانشجویان و صنایع برگزیده برگزار و از رئیس اتاق بازرگانی اصفهان بهدلیل همراهی در راهاندازی و حمایت از طرح پویش با اهدای لوح یادبودی قدردانی شد.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/