صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۱ - ۰۶ دی ۱۳۹۹
در اختتامیه چهارمین گفتمان راهبردی نقش جوانان انجام شد؛

رونمایی از سامانه ملی«سمجا» و طرح اقدام راهبردی در راستای جوان‌گرایی

سامانه ملی«سمجا» و طرح اقدام راهبردی در راستای جوان‌گرایی در اختتامیه ملی چهارمین گفتمان راهبردی نقش جوانان در توسعه پایدار شهری رونمایی شد.
کد خبر : 551393

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اصفهان، مراسم اختتامیه ملی چهارمین گفتمان راهبردی نقش جوانان در توسعه پایدار شهری به‌صورت زنده و مجازی با حضور جمعی از مدیران و جوانان برگزیده در اصفهان برگزار و سامانه ملی«سمجا» و طرح اقدام راهبردی در راستای جوان‌گرایی رونمایی شد.


کارکردهای سامانه‌«سمجا»


دبیر اجرایی چهارمین گفتمان راهبردی نقش جوانان در توسعه پایدار شهری در این مراسم درباره سامانه ملی«سمجا» اظهار کرد: سمجا نام اختصاری سامانه مشارکت جمعی جوانان ایران اسلامی بوده که به‌صورت متمرکز در موارد تخصصی به جمع‌آوری و انسجام‌بخشی راهبردهای جوانان به‌صورت مشارکت عمومی اقدام خواهد کرد و نخستین گام آن فراخوان برای تدوین الگوی جامع نقش‌آفرینی جوانان در توسعه و پیشرفت کشور خواهد بود.


حجت‌الاسلام علی طهماسبی درباره طرح اقدام راهبردی در راستای جوان‌گرایی عنوان کرد: این طرح پس از نزدیک به هفت ماه کار تخصصی، جلسات حضوری و مجازی توسط نخبگان جوان طراحی شده  که متناسب با فرمایش رهبر معظم انقلاب به‌صورت علمی راهبردهای عملی برای تحقق جوان‌گرایی را با توجه به ظرفیت‌های قانونی پیشنهاد داده است.


وی افزود: این طرح به‌صورت رسمی در این مراسم تقدیم دبیر اول هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی شد تا در روند بررسی و تصویب در صحن عالی‌ترین نهاد قانون‌گذاری کشور قرار گیرد.


دبیر اجرایی چهارمین گفتمان راهبردی نقش جوانان در توسعه پایدار شهری درباره  برگزیدگان این دوره توضیح داد: در اختتامیه این دوره از یکی از مدیران استان اصفهان به‌عنوان مشعل‌دار توسعه تجلیل و از مقاله برتر و یک استارت‌آپ توسعه محور جوان و یک فعال اجتماعی قدردانی شد.


کاستی‌های برنامه توسعه در ایران چیست؟


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان) نیز گفت: توجه ناکافی به توسعه پایدار در ابعاد زیست‌محیطی و اجتماعی و فرهنگی، یکی از کاستی‌های برنامه توسعه در ایران بوده و رویکرد این دوره تولید محتوا و همکاری با نهادهای برنامه‌ریز در سطح کلان کشور است.


رضا اسماعیلی اضافه کرد: به‌واسطه تلاش کمیسیون‌های علمی دبیرخانه، طرف مشورت مرکز مطالعات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گرفتیم و توانستیم در تدوین سند برنامه هفتم توسعه کشور نیز سهیم باشیم.


وی ادامه داد: ارائه الگوهای توسعه پایدار در جمهوری اسلامی ایران بر اساس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با محور نقش جوانان در توسعه پایدار و ترویج گفتمان توسعه پایدار و نهادینه کردن آن بر اساس آموزه‌های اسلامی و متناسب با مقتضیات اجتماعی و فرهنگی و محیطی در رنگین‌کمان ایران اسلامی است.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان) تبیین کرد: کمیسیون اقتصادی دبیرخانه با مدیریت نوید ادریس در این دوره با برگزاری چند کارگاه موفق توانست کسب‌وکارهای نوپا را با آموزش و مشاوره بارور و شکوفا سازند که خود اقدامی مهم در راستای اقتصاد دانش‌بنیان و نهادینه کردن آن به‌شمار می‌رود.


اسماعیلی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی کرده‌ایم که بتوانیم در دوره آینده محتواهای تولیدشده را در قالب برنامه تلویزیونی ارائه کنیم.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر