صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۶ - ۲۱ آذر ۱۳۹۴
یک متخصص بهداشت عمومی در گفت‌و‌گو با آنا مطرح کرد

مواد غذایی مفید برای جلوگیری از ابتلا به آنفلوآنزا

یک متخصص بهداشت عمومی به بیان توصیه‌های تغذیه‌ای برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا پرداخت.
کد خبر : 55139

دکتر محمد هاشمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا با توجه به شیوع ویروس آنفلوآنزا و شدت یافتن آن در افرادی که دچار نقص سیستم ایمنی هستند، گفت: افراد باید در تمام فصول سال از مواد غذایی متنوع و متعادل استفاده کنند تا دچار کاهش قدرت دفاعی سیستم دفاعی بدن نشوند، اما با توجه به شیوع ویروس آنفلوآنزا در فصل سرما به افراد توصیه می‌شود علاوه بر استفاده از مواد غذایی متفاوت و متعادل برای پیشگیری از ابتلا به بیماری، بهداشت فردی را در هنگام تهیه مواد اولیه غذایی، طبخ و مصرف آن رعایت کنند و حتما قبل از مصرف مواد غذایی دست‌های خود را با آب و صابون به خوبی شست‌و‌شو دهند.


این متخصص بهداشت عمومی، افزود: میوه و سبزیجات، ریز مغذی‌های مورد نیاز بدن را تامین می‌کنند که توجه و مصرف این گروه از مواد غذایی در فصول سرد سال برای مقابله با ویروس‌ها از جمله آنفلوآنزا بسیار لازم و ضروری است اما باید گفت بدن به مقدار اندکی از این گروه نیاز دارد، بنابراین افراد باید به اندازه مصرف کنند و حتما قبل از مصرف، میوه و سبزیجات را به خوبی گندزدایی کنند.


وی عنوان کرد: گوشت و پروتئین از دیگر گروه‌های غذایی است که تامین آن در فصول سرد سال لازم و ضروری است. برخی از اسید آمینه‌های تشکیل دهنده پروتئین‌ها برای بدن بسیار ضروری است و نقش حیاتی ایفا می‌کنند به همین دلیل مصرف انواع گوشت قرمز و سفید، لبنیات، پنیر و تخم مرغ برای تمام افراد توصیه می‌شود.


هاشمی با توجه به گروه‌های کربوهیدرات‌ها به عنوان تامین کننده انرژی مورد نیاز بدن، گفت: کربوهیدرات‌ها دارای ریز مغذی و درشت مغذی‌های فراوانی هستند به همین دلیل به افراد توصیه می‌شود 60 درصد انرژی مورد نیاز خود را از این گروه استفاده کنند.


وی افزود: انواع نان، برنج، ماکارونی و سیب‌زمینی از گروه‌های کربوهیدارت‌ها هستند که علاوه بر تقویت سیستم ایمنی اثر محافظت کنندگی آن را نیز تقویت می‌کنند.


این متخصص بهداشت عمومی در ادامه با توجه به افرادی که ار رژیم گیاهخواری پیروی می‌کنند، عنوان کرد: این افراد باید توجه داشته باشند که بدن آنها به پروتئین و مواد مختلفی نیاز دارد زیرا در فصول سرد سال که شیوع برخی ویروس‌ها از جمله آنفلوآنزا افزایش می‌یابد این افراد بیشتر در معرض ابتلا به ویروس‌ها و باکتری‌های فرصت طلب قرار می‌گیرند.


انتهای پیام/

برچسب ها: آنفلوآنزا
ارسال نظر