صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۱۷ - ۰۳ دی ۱۳۹۹
محمدبیگی:

قانون جدید چک تا 1400 اجرا نمی‌شود/ ثبت چک‌ها در سامانه صیاد اختیاری است

مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی گفت: بانک‌ها و مؤسسات اعتباری مکلف شدند تا به هنگام پردازش و کارسازی چک اطلاعات را در سامانه صیاد کنترل و سپس کارسازی کنند، این اقدام عقب افتاد.
کد خبر : 551007

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از صداوسیما، داود محمدبیگی، مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در خصوص روند اجرای برخی مفاد قانون چک، گفت: در خصوص اجرای تمام مفاد قانون چک زیرساخت‌های لازم از سوی بانک مرکزی و نظام بانکی آماده شده است اما در جهت کاهش میزان مراجعات مردم به شعب بانک‌ها، طبق تبصره ۱ ماده ۲۱ مکرر که بانک‌ها و مؤسسات اعتباری مکلف شدند تا به هنگام پردازش و کارسازی چک اطلاعات را در سامانه صیاد کنترل و سپس کارسازی کنند، این اقدام عقب افتاد.


وی با تأکید بر اینکه این تصمیم ستاد کرونا در جهت کاهش فشار و تکالیف بر دوش بانک‌ها بود، افزود: سایر مفاد قانون کماکان پابرجا است، اما این بخش از قانون که بانک‌ها ملزم هستند تا پس از کنترل اطلاعات در سامانه صیاد نسبت به کارسازی چک اقدام کند تا اطلاع ثانوی از روی دوش بانک‌ها برداشته شده است.


مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی ادامه داد: تأکید ما به مردم این است که این چک‌ها را در سامانه صیاد ثبت کنند، زیرا تا پایان سال ثبت چک‌ها در سامانه صیاد اختیاری است، اما از سال ۱۴۰۰ ثبت چک در این سامانه اجباری خواهد بود و سایر مفاد قانون نیز آماده اجرا است.


به گفته محمدبیگی، در مورد این بخش از قانون به دلیل کاهش حجم مراجعات مردم و همراهی با پروتکل‌های بهداشتی و همچنین آموزش به مردم برای استفاده از اپلیکشین‌ها و … در این مدت، این فرصت چندماهه در اختیار مردم قرار داده شده تا از سال آینده نیز این بخش هم اجباری و الزامی باشد.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر