صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۲ - ۲۰ آذر ۱۳۹۴
در سی و دومین کنفرانس بین‌المللی جمعیت‌های ملی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر در ژنو صورت گرفت؛

جمعیت هلال‌احمر ایران به دنبال تاب آور کردن جامعه در منطقه شاخ آفریقا است/ امضای تفاهم نامه چهارجانبه برای مقابله با گرسنگی در سومالی

رئیس جمعیت هلال احمر کشور در نشست تخصصی تاب آوری علیه گرسنگی، عنوان کرد: ایران به دنبال تاب آور کردن جامعه در منطقه شاخ آفریقا به خصوص سومالی است.
کد خبر : 55037

به گزارش گروه اجتماعی آنا و به گزارش اداره کل روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر، نشست تخصصی تاب آوری علیه گرسنگی به ابتکار فدراسیون بین المللی جمعیت های ملی صلیب سرخ و هلال احمر و با حضور نمایندگانی از بیش از 50 جمعیت و نمایندگان دولت برگزار شد.


در این نشست تخصصی، دکتر سید امیر محسن ضیائی، رئیس جمعیت هلال احمر؛ عباس گولت، دبیرکل صلیب سرخ کنیا؛ جرگر، رئیس اداره ژنو WFP؛ لهار، رئیس امور بین الملل صلیب سرخ؛ ماری مسیر، مدیر روابط عمومی شرکت نستله به عنوان سخنرانان تخصصی حضور داشتند.


دکتر ضیائی در این نشست تخصصی به وضعیت بد اقتصادی در اکثر کشورهای جهان به خصوص کشورهای آفریقایی اشاره کرد و افزود: ضروری است تا بتوانیم مردم را از نظر اقتصادی تاب آور کنیم.


وی ادامه داد: پدیده هایی همانند فقر، مهاجرت و حتی سوانح به دلیل نداشتن وضعیت اقتصادی مناسب از نتایج عدم وجود تاب آوری در جامعه است.


رئیس جمعیت هلال احمر ایران در این نشست تخصصی با توجه به برنامه های این جمعیت در سطح بین المللی به امضای تفاهم نامه چهارجانبه میان جمعیت هلال احمر ایران، فدراسیون بین المللی جمعیت های ملی صلیب سرخ و هلال احمر، صلیب سرخ کنیا و جمعیت هلال احمر سومالی برای مقابله با گرسنگی در سومالی، اظهار کرد: جمعیت هلال احمر ایران به دنبال تاب آور کردن جامعه در منطقه شاخ آفریقا به خصوص سومالی است و با اجرای این پروژه چهارجانبه مبلغی بیش از 2 میلیون دلار را از محل کمک های مردمی جمعیت هلال احمر برای مقابله با گرسنگی در سومالی هزینه می کند تا بتوانیم جامعه ای تاب آور در برابر گرسنگی داشته باشیم.


وی در ادامه سخنرانی خود در نشست تخصصی مقابله با گرسنگی به اجرای سایر پروژه ها و برنامه های جمعیت هلال احمر با فدراسیون بین المللی جمعیت های ملی صلیب سرخ و هلال احمر به خصوص در زمینه حفاظت محیط زیست با بهره گیری از توان جوانان و داوطلبان جمعیت هلال احمر اشاره کرد.


سخنرانی دکتر ضیائی مورد استقبال شرکت کنندگان در این نشست تخصصی قرار گرفت.


انتهای پیام/

ارسال نظر