صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۴ - ۰۱ دی ۱۳۹۹

بیماری خطرناکی که با مصرف زیاد سس کچاپ به سراغتان می‌آید!

مصرف بیش از حد سس گوجه فرنگی یا کچاب بیماری‌های جدی برای کودکان به دنبال دارد.
کد خبر : 550272

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، در حالیکه که کارشناسان نسبت به خوردن زیاد سس کچاپ هشدار می‌دهند، اما همچنان این ماده غذایی در نزد بسیاری از مردم محبوب است.


دکتر شریف هاتا مشاور بهداشت عمومی و درمان های پیشگیرانه می‌گوید: سس کچاپ در ترکیبات خود حاوی بسیاری از مواد مضر برای سلامتی انسان است.


او  افزود که از جمله این مواد خطرناک، کنسانتره گوجه فرنگی، شربت ذرت با فروکتوز بالا، سرکه مقطر، شکر و مواد نگهدارنده است.


این پزشک تاکید کرد: مصرف زیاد سس گوجه فرنگی آسیب های زیادی به سلامتی وارد می کند و تبعاتی از جمله چاقی و دیابت را به دنبال دارد؛ زیرا حاوی مقادیر زیادی قند است.کچاپ همچنین سلول‌های کبدی را از بین می برد، زیرا حاوی درصد بالایی از شربت ذرت با فروکتوز بالا است.


مصرف بیش از حد سس گوجه فرنگی یا کچاپ باعث تضعیف ایمنی بدن می شود و کودکان را به بیماری های سیستم عصبی مانند اوتیسم مبتلا می کند؛ زیرا حاوی مقادیر زیادی جیوه است که یک ماده معدنی بسیار سمی است و باعث ایجاد عوارض در مغز می شود.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/


انتهای پیام/

برچسب ها: بیماری کودکان
ارسال نظر