حملات سایبری خواب صهیونیستها را ربود/ وحشت تلآویو از نفوذ هکرها به سامانههای گنبد آهنين
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، یسرائیل هیوم، معاریو، کالکاسیت، کیکار، یدیعوت آحارونت و... در گزارشهای متعددی مدعی شدند هکرهای ایرانی سرورهای سازمان هوایی رژیم صهیونیستی را از کار انداختهاند.
یسرائیل هیوم در گزارشی نوشت: یک هفته از حملات سایبری سابق نمیگذرد که اسرائیل بار دیگر در مقابل تهاجم سایبری شکست خورد. مجموعه ایرانی پی تو کی (Pay2Key) شامگاه یکشنبه اعلام کرد رایانههای متعلق به شرکت «ایلتا» یکی از شرکتهای وابسته به صنایع هوایی اسرائیل را هک کرده است. این شرکت تولید کننده رادارهای نصب شده بر روی سامانه پدافندی گنبد آهنین است.
به نوشته رسانههای عبری زبان، مسئولان امنیت شبکه در رژیم صهیونیستی تنها زمانی از این تهاجم مطلع شدند که گروه هکری (Pay2Key) این موضوع را به اطلاع آنها رساند و خبر داد اطلاعات بسیار حساسی را از سرورهای این شرکت تخلیه کرده است.
هکرها شب یلدا را به صهیونیستها یادآوری کردند و گفتند: شب بسیار طولانیتری را سپری خواهید کرد و بهزودی اطلاعاتی درباره شرکتهای دیگر نیز اعلام میکنیم.
گروه هکری (Pay2Key) برای اثبات ادعای خود نام کاربری یکهزار نفر از کاربران و برخی از اسناد شرکت را روی شبکه اینترنت قرار دادند.
به نوشته یسرائیل هیوم، سه روز قبل نیز این گروه هکری از کاربران اینترنت در سرزمینهای اشغالی خواست میزان امنیت شبکه وزارتخانههای راه، بهداشت و صنایع هوایی رژیم صهیونیستی را آزمایش کنند.
بهزعم این روزنامه، نخستینبار نام این گروه در نوامبر گذشته علنی شد و برخی از شرکتهای امنیت شبکه، آن را گروهی ایرانی معرفی میکنند.
به اعتقاد کارشناسان، این هکرها دو اقدام موازی با یکدیگر انجام میدهند، در کنار کدگذاری اطلاعات برای دریافت باج، اطلاعات را کپی و با انتشار تدریجی برخی از آنها قربانی خود را مجبور به تسریع در پرداخت باج میکنند.
مدیر یکی از شرکتهای امنیت شبکه رژیم صهیونیستی به نام «سایبرتی سیکورتی جویش» گفت: با توجه به آوازهای که این گروه هکری برای خود دست و پا کرده است، تصور میکنیم پیام آنها کاملاً جدی است و بهزودی هم عملی خواهد شد. به حملات چند روز اخیر توجه کنید، از اینتل و آمیتال گرفته تا شیریبیت همه نشان میدهد که اسرائیل مورد حمله قرار گرفته است.
«هاریل منشاری»، یکی از کارشناسان بخش سایبری رژیم صهیونیستی نیز گفت: ایران یکی از قدرتهای سایبری است و ظاهراً به هر اقدام فیزیکی صورت گرفته در این فضا پاسخ میدهد و با استفاده از برتری که در این صحنه دارد، به رقبای خود ضربه وارد کرده و در عین حال هیچ کس نیز قادر به اثبات این کار نخواهد بود.
اما «اینات مرون»، کارشناس امنیت شبکه نگرانیهای بزرگتری دارد. او میپرسد میزان دسترسی گروه هکری (Pay2Key) تا چه حد بوده است و به کدامیک از سرورها دسترسی پیدا کردند؟
وی میافزاید: بدبختانه ما حتی نمیدانیم به کجا ضربه وارد شده است، بلکه باید بنشینیم و ببینیم آنها چه اطلاعاتی در اختیار ما خواهند گذارد؟
مرون گفت: انتشار نام کاربران و فعالان در بخش صنایع هوایی موضوعی بغرنج است، اما بغرنجتر آن است که باید در این مرحله ارزیابی کنیم چه اطلاعات امنیتی دیگری را از دست دادهایم.
روزنامه معاریو نیز در گزارشی در این زمینه با بیان نظرسنجی انجامشده در حساب کاربری گروه (Pay2Key) در فضای مجازی برای ارزیابی توانمندی دفاع سایبری دو وزارتخانه و صنایع هوایی رژیم صهیونیستی نوشت: باید اعتراف کرد ما در معرض جنگ گسترده سایبری قرار گرفتهایم. کارشناسان بر این باورند که مهاجمان علاوه بر پول، انگیزههای دیگری هم دارند. امروز این جنگ چنان فراگیر شده است که دیگر نمیدانیم کدام شرکت یا کدام سازمان هدف بعدی خواهد بود؛ بهویژه اینکه تنها شرکتهای مالی نیستند، بلکه نهادهای رسمی و امنیتی نیز آن را تجربه میکنند.
انتهای پیام/4033/
انتهای پیام/