صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۲۶ - ۱۹ آذر ۱۳۹۴
استاندار اصفهان در واحد نجف آباد:

اصفهان، بهشت پژوهش کشور است/ وجود بیش از ۴۰۰ شرکت فعال دانش بنیان در شهرک علمی و فن آوری اصفهان

استاندار اصفهان با توجه به وجود بیش از ۴۰۰ شرکت فعال دانش بنیان در شهرک علمی و فن آوری اصفهان، این شهر را بهشت پژوهش کشور دانست.
کد خبر : 55014

به گزارش خبرنگار آنا، رسول زرگرپور در همایش پژوهش، دانشگاه و صنعت که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد برگزار شد، گفت: یکی از اعتراض‌های همیشگی من به هیأت امنای دانشگاه‌ها این است که چرا بودجه‌های اختصاص یافته به این حوزه تا این حد پائین است.


وی با بیان اینکه اصفهان صنعتی‌ترین استان کشور با دارا بودن ۱۵درصد تولید ناخالص ملی صنعت کشور است، ادامه داد: ۱۰درصد از صنایع بزرگ کشور در این استان قرار دارد. ۷۰درصد از تولید فولاد، ۵۰ درصد از تولید سنگ و مصالح ساختمانی، ۶۰درصد از تولید مصنوعات طلا و همچنین تولید ۲۵درصد از فرآورده‌های نفتی کشور در استان اصفهان مبین این موضوع است.


این مسئول خاطرنشان کرد: در کنار این توان و پتانسیل صنعتی که وجود دارد، استان اصفهان دانشگاهی‌ترین استان کشور نیز هست، حال با وجود چنین زیرساخت‌ها و حضور پرقدرت هر دو بخش دانشگاه و صنعت باید بیشترین استفاده را از این جریان داشته باشیم. چرا که اصفهان بهشت پژوهش کشور است. وجود بیش از ۴۰۰ شرکت فعال دانش بنیان در شهرک علمی و فن آوری اصفهان نشان می‌دهد که توانایی بالایی در این حوزه وجود دارد.


زرگرپور: یکی از اعتراض‌های همیشگی من به هیأت امنای دانشگاه‌ها این است که چرا بودجه‌های اختصاص یافته به این حوزه تا این حد پائین است

زرگرپور با واشکافی مشکلات، چالش‌ها و شکاف‌های بین دانشگاه و صنعت افزود: بخش صنعت باید به این باور برسد که توسعه پایدار، فراگیری علم و تکنولوژی و ایجاد صنعت پاک تنها از طریق دانشگاه میسر خواهد شد. همچنین دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی باید به این باور برسند که این رسالت بزرگ بر دوش آنهاست. اگر این خودباوری در هر دو حوزه به وجود بیاید، دیگر نیازی نیست دولت با استفاده از تخصیص بودجه یا وضع محدودیت‌های خاص پژوهش را به دستگاه‌ها القاء کرده و آنها را با دانشگاه مرتبط سازد.


در ادامه سیدمحمد امیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد با توجه به دیدار روسای دانشگاه‌ها با مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: ایشان در این دیدار تأکید داشتند که پژوهش‌ها باید به سمت و سویی بروند تا مشکلات جامعه را برطرف سازند. همچنین توصیه کردند که باید در این زمینه برنامه ریزی و کارهای دقیقی صورت پذیرد.



وی ادامه داد: در همین راستا با توجه سیاست‌هایی که مدیریت عالی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد و بر آن تأکید داشت، زمینه همکاری و آنچه مورد نظر رهبری است را می‌توانیم مهیا کرده و جامه عمل بپوشانیم. از طرفی حضور صنایع بزرگ و دانشگاه‌های بسیار توانمند این استان در کنار یکدیگر و مدیریت خوب و علمی دکتر زرگرپور و ایجاد انسجام، هماهنگی و آرامش توسط استاندار محترم فرصت بسیار خوبی را فراهم آورده تا بتوانیم به بهترین شکل ممکن از این شرایط استفاده کنیم.


امیری افزود: هفته پژوهش را بهانه کردیم تا با حضور صاحبان صنایع در کنار پژوهشگران و دانشگاهیان برای تحقق اهداف مقام معظم رهبری و ریاست دانشگاه گامی موثر برداشته و اعلام آمادگی کنیم که با توجه به زیرساخت‌ها، پتانسیل‌های موجود و توانمندی بالای اعضای هیأت علمی واحد نجف آباد، می‌توانیم به آنچه که در برنامه‌های بلند مدت دانشگاه آزاد اسلامی پیش بینی شده است دست یابیم.


وی تاکید کرد: در شرایط کنونی مسئولیت ما در قبال حل مشکلات مردم و جامعه سنگین‌تر است و این مسئولیت سنگین برای مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد افتخار بزرگی به حساب می‌آید.


انتهای پیام/

ارسال نظر