صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۵۳ - ۳۰ آذر ۱۳۹۹

3 روش پخت کیک خانگی؛ در خانه به راحتی کیک بپزید

پخت کیک خانگی یکی از پرطرفدارترین روش‌ها برای آماده کردن کیک است. چرا که خیلی از افراد به دنبال آماده سازی کیک در خانه هستند و سعی می‌کنند در تمام مراسمات خود اقدام به پخت آن نمایند.
کد خبر : 550042

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا  پخت کیک خانگی یکی از پرطرفدارترین روش‌ها برای آماده کردن کیک است. چرا که خیلی از افراد به دنبال آماده سازی کیک در خانه هستند و سعی می‌کنند در تمام مراسمات خود اقدام به پخت آن نمایند.


روش‌های زیادی برای پختن کیک در خانه وجود دارد که هر یک با توجه به مقدار وسایل مورد نیاز کاربردی است. شما در هنگام پخت و آماده سازی باید به وسایل موجود در خانه خود دقت داشته باشید. چرا که در این صورت می‌توانید یک کیک بی نقص تهیه کرده و پخت نمایید.
روش‌های خانگی که می‌توان برای پخت کیک استفاده نمود را به صورت گذری بیان می‌کنیم:
پخت کیک با گوزل فر
پخت کیک در درون قابلمه و یا ماهتابه
پختن کیک در درون فر و یا مایکروفر
هر یک از این روش‌ها می‌تواند مراحل خاصی داشته باشد. در ادامه به ترتیب هر یک را توضیح خواهیم داد.



پخت کیک با گوزل فر


اگر شما از گل فر و یا گوزل فر استفاده می‌کنید باید در درجه اول چگونگی استفاده و کار کرد با آن را بدانید. این محصول به دلیل اینکه قادر است در خانه مورد استفاده قرار بگیرد مورد توجه خانم‌های خانه دار است.
شما برای اینکه کیک مورد نظر خود را پخت کنید نیاز است تا با توجه به نوع کیک، مواد را به درستی آماده کرد تا بتوانید درون گلفر قرار دهید. لازم است اشاره کنیم که گل فر که نام دیگر آن گوزل فر است یک نوع فر تنوری برقی است که به خاطر ساختار ساده و قیمت مناسب آن محبوب است.
در هر حال شما باید با توجه به نوع کیک تنظیمات جداگانه‌ای را انجام دهید. این دستگاه دارای دو المنت است. و با توجه به درجه بندی که برای پخت کیک در نظر گرفته شده است شما باید گوزل فر را تنظیم نمایید.
برای پخت ساده‌ترین کیک در گوزل فر باید مواد زیر را آماده کنید تا بتوانید یک کیک ساده با دستگاه گل فر پخت کنید.
5 لیوان آرد
2.5 لیوان شکر . لازم است اشاره کنیم که می‌توانید به جای شکر از شکرهای قهوه‌ای نیز استفاده کنید.
2.5 لیوان شیر
1.5 لیوان روغن که می‌توانید از روغن‌های ارگانیک نیز استفاده کنید.
6 عدد تخم مرغ
یک ق چ خوردی وانیل
0.5 ق چ جوش شیرین
2 ق چ خوری بکینگ پودر
*لازم است اشاره کنم که از این دستور کیک می‌توان برای کیک‌های خانگی با هر وسیله‌ای استفاده نمود.
حالا به مرحله‌ای می‌رسیم که باید کیک را پخت کنیم. سؤال اینجاست که باید چگونه از این وسایل برای پخت کیک استفاده نماییم.


وقتی که مواد کیک آماده شد هم اکنون مهلت آن رسیده تا آن را درون گلفر ( گوزل فر) قرار دهید. طریقه استفاده از آن به این صورت است که:
قبل از اینکه مواد کیک را درون گلفر قرار دهید باید آن را چند دقیقه روشن کرده تا گرم شود.
بعد از اینکه فر به اندازه‌ی کافی گرم شد بعد از قرار دادن قالب کیک المنت بالایی را خاموش نمایید. چرا که روشن ماندن آن باعث می‌شود تا کیک شما دچار سوختگی شود.
برای پخت کیک معمولی شما باید در درجه 200 سانتی گراد در مدت زمان حداقل 40 دقیقه کیک را درون گوزل فر قرار دهید.
برای پخت بهتر و خمیر نشدن کیک باید قسمت دریچه بخار گلفر را باز کنید.
بعد از 40 دقیقه با خلال دندان به وسط کیک بزنید، اگر مقداری از کیک بر روی خلال دندان نچسبید کیک آماده است و در صورت چسبیدن باید اجازه دهید به صورت کامل پخته شود.



پختن کیک با ماهیتابه و یا قابلمه


اسم کیک‌های قابلمه‌ای را حتماً به گوش خود شنیده‌اید. اگر شما نیز برای پخت کیک خانگی در فضای مجازی زیاد سرچ می‌کنید مطمئناً با این موضوع شناخت دارید. برای پختن کیک قابلمه‌ای و یا ماهتابه ای نیاز نیست مراحل آماده سازی کیک متفاوت باشد. در قسمت قبل در مورد روش آماده سازی آن برای شما مطالبی عنوان شد. حال باید بدانید که چگونه باید از این وسیله برای پخت کیک استفاده کنید.
در قدم اول باید اقدام به قرار دادن قابلمه بر روی اجاق گاز کنید تا دمای آن کمی تغییر کند. قبل از قرار دادن می‌توانید کمی روغن به درون قابلمه ریخته تا کیک به درون آن نچسبد.
در قدم دوم بعد از اماده سازی مواد کیک، آن را با دقت درون قابلمه می‌ریزید تا وقتی که تمام مواد یکدست درون قابلمه قرار بگیرد.
در قدم سوم استفاده از دم کنی بر روی درب قابلمه و یا ماهتابه می‌تواند به پخت بهتر کمک کند.
در قدم چهارم باید دمای زیر گاز را خاموش کنید تا کیک به درستی پخت شود.
بعد از مدت زمات 40 تا 45 دقیقه طبق مطالب بالا از خلال دندان استفاده می‌کنید. اگر کیک آماده بود گاز را خاموش کرده و بعد از گذشت 10 تا 20 دقیقه از کیک می‌توانید استفاده کنید.



استفاده از مایکروفر برای پخت کیک خانگی


کیک خانگی کاربردهای زیادی دارد شما می‌توانید برای جشن تولدها، سالگردها ازدواج، برای یک دورهمی خودمونی و یا عصرونه های خانوادگی آن را بدون هیچ گونه مشکلی در خانه پخت نمایید.
برای اینکه کیک درون مایکروفر قرار گیرد شما باید در قدم اول مایکروفر را روشن نمایید تا دمای درون آن گرم شود.
لازم است بدانید که درجه بندی مناسب بر روی پنل مدیریتی دستگاه برای کیک خانگی وجود دارد. با این می‌توانید تنظیمات را به صورت دستی نیز وارد کنید.
بعد از انجام تنظیمات و یکدست شدن مواد کیک هم اکنون می‌توانید روغن را بر روی بدنه قالب بزنید و سپس مواد را درون آن بریزید.
بعد از آماده کردن مواد در درون قالب هم اکنون باید قالب را در درون مایکروفر قرار دهید.
بعد از مدت زمان مشخص اگر کیک شما آماده بود باید مایکروفر را خاموش کنید.


انتهای پیام/ر4127


انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی
ارسال نظر