صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۲۸ - ۳۰ آذر ۱۳۹۹
خرازی:

شورای عالی انقلاب فرهنگی مراکز علمی و پژوهشی را به سمت «کیفی‌گرایی» سوق دهد

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی با ایجاد سیاست‌های مؤثر بتواند «کمی‌گرایی» حاکم بر مراکز علمی و پژوهشی را به سمت «کیفی‌گرایی» سوق دهد.
کد خبر : 550001

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، سید کمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در آیین بزرگداشت هفته پژوهش به میزبانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و همکاری وزارت امور خارجه ضمن قدردانی از زحمات سازمان فرهنگ و ارتباطات و نمایندگی‌های آن در خارج از کشور گفت: باید اذعان کرد که در شرایط فعلی پژوهش به‌شکل امری برای امرار معاش درآمده است؛ به‌طوری‌که متأسفانه هدف بسیاری از پژوهش‌های دانشگاهی کسب امتیاز برای ارتقای مراتب دانشگاهی است. علاوه بر این بر فضای جامعه نیز مدرک‌گرایی حاکم است و این بازار فساد انگیزی را نیز ایجاد کرده است.


رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در ادامه به نمونه‌هایی از پژوهشگران متقدم و متأخر چون ابن‌سینا، ابوریحان بیرونی، ناصرخسرو، علامه امینی، شهید مطهری و علامه طباطبایی اشاره و تصریح کرد: هر یک از این بزرگان در طول عمر پربرکت خویش صرفاً با انگیزه‌های مذهبی، ملی یا علمی به پژوهش پرداختند و با تحمل مشقات سفر به نقاط دوردست و رنج‌های فراوان توانستند آثار ماندگار و گران‌سنگی را از خود بر جای بگذارند و انگیزه‌های مادی عامل تلاش آن‌ها نبود.


خرازی ابراز امیدواری کرد که شورای عالی انقلاب فرهنگی با ایجاد سیاست‌های مؤثر بتواند «کمی‌گرایی» حاکم بر مراکز علمی و پژوهشی را به سمت «کیفی‌گرایی» سوق دهد، به‌نحوی‌که پژوهشگرانی که قابلیت و توانایی ارائه کارهای کیفی دارند دغدغه امرار معاش خود را نداشته باشند و با انگیزه‌ای والاتر به پژوهش بپردازند و بدین ترتیب محصولات آنها در تاریخ پرعظمت ایران اسلامی ماندگار شود.


انتهای پیام/4129/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر