صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۹ - ۲۶ آذر ۱۳۹۹

همسر ترامپ با برداشتن ماسک در جمع کودکان قانون‌شکنی کرد

ملانیا ترامپ بانوی اول آمریکا مقررات بیمارستان ملی کودکان ایالات‌متحده را با برداشتن ماسک از صورتش برای خواندن کتابی برای کودکان نقض کرد.
کد خبر : 549012

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از سی‌ان‌ان، ملانیا ترامپ مقررات بیمارستان ملی کودکان ایالات‌متحده را با برداشتن ماسک از صورتش برای خواندن کتابی برای کودکان نقض کرد.


همسر دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا که هرسال از این بیمارستان دیدن می‌کند، امسال نیز بی‌توجه به همه‌گیری کووید – ۱۹ و رکورد بی‌سابقه موارد ابتلا در واشنگتن، از این مکان دیدن کرد.


ملانیا به هنگام ورود به سالن اصلی بیمارستان ماسک بر صورت داشت، اما زمانی که در مقابل درختی نشست، ماسکش را برداشت. اگرچه وی فاصله اجتماعی را رعایت  کرده بود، اما خط‌مشی بیمارستان همه ملاقات‌کنندگان را ملزم به زدن ماسک می‌کند.


دفتر بانوی اول آمریکا به درخواست سی ان ان برای توضیح درمورد علت انجام این کار و اینکه آیا وی مجوز آن را داشته است یا نه، پاسخی نداد.


از سویی، کاخ سفید اعلام کرد: با توجه به همه‌گیری کرونا، در این مراسم تعداد محدودی حضور داشتند و همه میهمانان ملزم به زدن ماسک و رعایت فاصله اجتماعی بودند.


کاخ سفید یادآور شد که این جلسه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بخش کلمبیا برای سخنرانان عمومی انجام شد که به‌موجب آن، زدن ماسک برای فردی که در حال سخنرانی است، الزام‌آور نیست، مشروط بر اینکه فاصله لازم را از حضار حفظ شود.


در همین حال، «دیانا تروس» سخنگوی ملی بیمارستان کودکان گفت: اولویت شماره یک ما در بیمارستان ملی کودکان، سلامت بیماران، خانواده‌ها و کارمندان است.


وی افزود: طبق مقررات بهداشتی واشنگتن، زدن ماسک به هنگام سخنرانی الزامی نیست، مشروط بر اینکه کسی در فاصله شش فوتی (بیش از یک متری) سخنران نباشد.


ملانیا اوایل اکتبر (مهرماه) همان زمانی که ترامپ به کووید – ۱۹ مبتلا شد، گرفتار این بیماری شد. با این حال، کارشناسان بهداشتی می‌گویند مشخص نیست آنتی‌بادی‌ها تا چه مدت از بدن محافظت کنند، ازاین‌رو زدن ماسک برای افرادی که به کرونا مبتلا شده‌اند، توصیه می‌شود.


آمریکا این روزها وضعیت دشواری را در ارتباط با بحران کرونا تجربه می‌کند.


دانشگاه جانز هاپکینز اعلام کرد که بیش از ۳۰۳ هزار نفر در آمریکا ظرف ۱۰ ماه براثر ابتلا به کرونا جان‌باخته‌اند. همچنین انستیتو ارزیابی و معیارهای بهداشتی دانشگاه واشنگتن اعلام کرد که پیش‌بینی می‌شود که ۱۸۶ هزار نفر دیگر نیز طی سه ماه آینده فوت کنند.


روز سه‌شنبه به‌طور بی‌سابقه ۱۱۲ هزار و ۸۱۹ نفر از بیماران مبتلابه کرونا در بیمارستان‌های آمریکا بستری شدند.


درحالی‌که کریسمس و شب سال نوی میلادی نزدیک می‌شود، این روند ناگزیر منجر به مرگ‌های بیشتر ناشی از ابتلا به کووید – ۱۹ خواهد شد.


همچنین با وجود توزیع دُزهای بیشتری از واکسن فایزر/بایو‌تک در سراسر ایالات‌متحده، مقادیر کافی واکسن برای همه موجود نیست.


انتهای پیام/4106/


انتهای پیام/

ارسال نظر