صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۹ - ۲۷ آذر ۱۳۹۹
جمشید خیرآبادی در گفتگو با آنا:

پدیده‌های خوبی در لیگ معرفی شدند/ سرمربیان تیم‌های ملی باید در سالن حضور پیدا می‌کردند

سرپرست مسابقات لیگ کشتی فرنگی گفت: سرمربیان تیم‌های کشتی فرنگی باید از نزدیک مسابقات لیگ را زیرنظر می‌گرفتند و باید خودشان توضیح بدهند که چرا حضور نداشتند.
کد خبر : 548955

جمشید خیرآبادی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره مسابقات لیگ برتر کشتی فرنگی گفت: من با توجه به اینکه سرپرست مسابقات بودم، شرایط برگزاری مسابقات را به صورت موشکافانه زیر نظر گرفتم تا بتوانم خیلی دقیق و کارشناسی در مورد سطح کیفی مسابقات صحبت کنم. این یک واقعیت است که کیفیت باعث کمیّت می‌شود. ما وقتی می‌توانیم کیفیت را بالا ببریم که تعداد تیم‌های شرکت‌کننده در لیگ هم زیاد باشند و شاهد یک رقابت جذاب باشیم اما امسال به دلیل شرایط کرونا، تعداد تیم‌ها زیاد نبود و لیگ امسال با 9 تیم برگزار شد که نسبتاً خوب بود. می‌توانست بیشتر باشد اما همان‌طور که گفتم به خاطر وضعیت موجود امکان‌پذیر نبود.


در دور رفت، کشتی‌های نامتعارفی گرفته شد


وی ادامه داد: در دور رفت مسابقات لیگ، با توجه به اینکه کشتی‌گیران چند ماه از میدان‌ها به دور بودند و به خاطر شیوع کرونا اردوها و مسابقات همگی تعطیل شده بودند، از آمادگی جسمی زیادی برخوردار نبودند و به همین خاطر در دور رفت، کشتی‌های نامتعارفی گرفته شد اما رفته رفته شرایط تغییر کرد و در دور برگشت، کیفیت مسابقات خیلی بالا رفت و در فینال، کشتی‌های جذابی گرفته شد و حتی چندین کشتی‌گیر آینده‌دار در لیگ حضور داشتند که امیدوارم با برنامه‌ریزی و تفکر از پیش تعیین شده، بتوانیم آنها را برای تیم ملی آماده کنیم.


در لیگی که 50 میلیارد چرخش مالی دارد نباید داوری نوبتی باشد


سرمربی تیم کشتی صبانور کردستان در مورد بحث داوری در لیگ کشتی امسال عنوان کرد: در دور فینال داوری فوق‌العاده خوب بود و اعتراض زیادی به بحث داوری نشد و من فکر می‌کنم به این خاطر بود که پیش از این، من و برخی از مربیان دیگر در دور برگشت به موضوع داوری اعتراض‌های زیادی کرده بودیم. من خودم از کسانی بودم که امسال منتقد داوران بودم و حتی اعتقاد دارم که تیم صبانور کردستان به خاطر بحث داوری، مرحله فینال را از دست داد. همان زمان که من به موضوع داوری اعتراض کردم، به من گفتند که در لیگ کشتی داوران به نوبت دیدارها را قضاوت می‌کنند که این موضوع اصلاً برای من پذیرفتنی نبود چرا که لیگ کشتی 50 میلیارد تومان چرخش مالی دارد و چرا باید در این مسابقات از داوران نوبتی استفاده کنند؟ به همین خاطر تصمیم گرفته شد که در مرحله فینال از داوران رنکینگ‌دار استفاده شود.


در مرحله فینال داوری خیلی خوب بود


خیرآبادی ادامه داد: خدا را شکر وضعیت داوری هم در مرحله فینال خیلی خوب پیش رفت و داوران با تمام وجود مراقب بودند که حقی از تیمی ضایع نشود. بعد از دور برگشت مسابقات لیگ، من در خصوص داوری دو پیشنهاد به فدراسیون کشتی و سازمان لیگ دادم. یکی اینکه برای مسابقات مهم و حساس، داور از کشورهای دیگر جذب کنیم که صاحب نفوذ هستند و می‌توانند خیلی خوب عدالت را برقرار کنند. زمانی که من در تیم آذربایجان حضور داشتم، آنها این شیوه را به کار می‌گرفتند و با حق‌الزحمه و هدایایی که برای داوران در نظر می‌گرفتند، در واقع به نوعی آنها را نمک‌گیر می‌کردند تا در مسابقات جهانی و المپیک نیم‌نگاهی به کشور آذربایجان داشته باشند تا حقی از این تیم ضایع نشود.


باید از داوران تخصصی برای قضاوت کشتی فرنگی استفاده کرد


سرپرست مسابقات لیگ کشتی گفت: دومین پیشنهاد من این بود که از داوران تخصصی استفاده کنند. به این صورت که برای کشتی فرنگی معمولاً داورانی انتخاب شوند که خودشان از مناطقی هستند که کشتی فرنگی در آنجا پویا است. به این خاطر که آنها به صورت پیوسته در مناطق خود کشتی فرنگی را دیده‌اند و با همه فنون آن آشنایی کامل دارند. خوشبختانه این پیشنهادهای من هم تا اندازه‌ای برآورده شد و در مرحله فینال به اذعان اکثر مربیان، بهترین مسابقات لیگ از نظر داوری برگزار شد.


استان کردستان بعد از 23 سال در لیگ تیم‌داری کرد


خیرآبادی در مورد وضعیت تیم صبانور کردستان خاطرنشان کرد: بعد از تقریباً 23 سال، نماینده کردستان در مسابقات لیگ کشتی فرنگی حضور پیدا کرد. متأسفانه استان کردستان به خاطر نداشتن اسپانسر در این سال‌ها نتوانسته بود در لیگ کشتی تیم‌داری کند. امسال به همت استاندار و مدیرکل وزارت ورزش استان کردستان در لیگ سرمایه‌گذاری کردند و تیم صبانور در مسابقات شرکت کرد اما متأسفانه به خاطر داوری و شرایط نامناسبی که پیش آمد، نتوانست به فینال صعود کند.


کاپ اخلاق به تیم صبانور کردستان اهدا شد


سرمربی تیم کشتی صبانور کردستان تأکید کرد: تیم ما توانایی رسیدن به فینال و قرار گرفتن روی سکو را داشت و حق تیم صبانور این نبود که در دور برگشت از مسابقات حذف شود. با این‌حال در پایان مسابقات از تیم ما به‌عنوان تیم اخلاق یاد کردند و یک کاپ بزرگ هم دادند. این چیزی از شایستگی‌های تیم ما کم نمی‌کند و امیدوارم با درایت مسئولان، صبانور در سال‌های آتی در لیگ برتر شرکت کند چرا که حضور در لیگ باعث پویایی کشتی کردستان و میدان دادن به جوانان می‌شود.


در موقع توزیع مدال از وضعیت سالن تعجب کردم


وی در خصوص عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در پایان مسابقات لیگ کشتی گفت: من خودم نسبت به این موضوع منتقد بودم اما می‌توانم به جرئت بگویم که پروتکل‌های بهداشتی کاملاً در مسابقات رعایت شد. من حتی به عنوان سرپرست کل مسابقات به خاطر نداشتن آی‌دی کارت که در ماشینم جا گذاشته بودم، به سالن راه ندادند. تمام عوامل اجرایی، مسئولان و حتی داوران و کشتی‌گیرانی که در سالن حضور داشتند، تست PCR داده بودند و تا زمانی که جواب آن تست‌ها نیامده بود، به سالن راه پیدا نمی‌کردند اما موقع توزیع مدال‌ها من خودم هم از این وضعیت تعجب کردم. با این‌حال امیدوارم که هیچ اتفاقی برای کسی نیفتد و همه در سلامت کامل باشند.


سرمربیان تیم‌های کشتی باید مسابقات را از نزدیک می‌دیدند


خیرآبادی در خصوص نبود سرمربیان تیم‌های کشتی در سالن و معرفی چند پدیده در رقابت‌های لیگ عنوان کرد: یکی از اهداف برگزاری مسابقات لیگ معرفی استعدادهای ناب به تیم ملی است و خوشبختانه در جریان مسابقات لیگ امسال ما چند کشتی‌گیر پدیده داشتیم که شرایط بسیار خوبی داشتند و می‌توانند برای تیم ملی کارساز باشند اما متأسفانه کادر فنی در سالن حضور نداشت و دلیل عدم حضور آنها را باید از خودشان جویا شد. به خاطر شرایط فعلی، چندین ماه است که هیچ مسابقه‌ای به‌غیر از مسابقات لیگ برگزار نشده و واقعاً این نیاز حس می‌شد که مربیان در سالن حضور داشته باشند و عملکرد کشتی‌گیران را از نزدیک تماشا کنند. ضمن اینکه حضور آنها هم به کشتی‌گیران جوان انگیزه دو چندان می‌داد و آنها با تمام وجود برای رسیدن به دوبنده تیم ملی می‌جنگیدند.


حسین نوری اشتباهات فاحشی داشت


مربی کشتی در مورد مسابقات جام جهانی انفرادی صربستان و عملکرد کشتی‌گیران ایران گفت: هادی ساروی در لیگ امسال کشتی گرفت و بلافاصله به مسابقات جام جهانی اعزام شد که خوشبختانه به مدال برنز هم رسید اما حسین نوری با اشتباهات فاحشی که داشت، نتوانست به مدال برسد و در جایگاه پنجم قرار گرفت. به نظرم مسابقات خیلی خوبی برگزار شد و از طرف دیگر با توجه به اینکه چندین ماه است هیچ مسابقه‌ای در دنیا برگزار نشده، این رقابت‌ها اهمیت بسیار زیادی داشت. کشور روسیه در این مسابقه هفت مدال طلا کسب کرد و ای کاش تعداد مدال‌های ما هم بیشتر بود.


باید در اوزان المپیکی که سهمیه نگرفتیم کشتی‌گیر اعزام می‌شد


وی عنوان کرد: البته من خیلی تعجب کردم که چرا در اوزانی که ما هنوز سهمیه المپیک کسب نکرده‌ایم، هیچ کشتی‌گیری اعزام نشد. ابتدا فکر کردم شاید به خاطر مسائل مالی بوده اما پس از پرس‌وجو فهمیدم که رئیس فدراسیون اعزام کشتی‌گیران را بر عهده سرمربیان تیم‌های کشتی قرار داده و هیچ‌گونه دخالتی در آن نداشته و حتی بحث مالی هم مطرح نبوده است اما نمی‌دانم چرا مسابقات به این مهمی را از دست دادند. این دو کشتی‌گیر هم که به صربستان اعزام شدند، از نظر آمادگی جسمانی شرایط خوبی داشتند اما از لحاظ تاکتیکی و تکنیکی با مشکل روبه‌رو شدند. قوانین کشتی در حال عوض شدن است و بعد از مسابقات جهانی و المپیک ما با یک‌سری قوانین جدید روبه‌رو خواهیم شد که به این معنی است که سبک کشتی‌گیران ما هم باید تغییر کند که کار خیلی سختی خواهد بود.


انتهای پیام/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر