صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۷ - ۱۸ آذر ۱۳۹۴
دبیرکل فدراسیون بین‌المللی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر:

خسارات وارده از حوادث 6 برابر بیشتر از هزینه سرمایه‌گذاری برای مقابله با آن است

دبیرکل فدراسیون بین‌المللی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر، عنوان کرد: با توجه به اینکه میزان خسارات وارده از حوادث 6 برابر بیشتر از مبلغی است که برای مقابله با حوادث سرمایه‌گذاری می‌شود، لذا لازم است که سرمایه‌گذاری برای دستیابی به جامعه‌ای تاب‌آور انجام شود.
کد خبر : 54895

به گزارش گروه اجتماعی آنا و به نقل از روابط‌ عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال‌احمر، موضوع تاب‌آوری در نهضت بین‌المللی صلیب‌سرخ و هلال‌ احمر، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده و بیانگر دستیابی به جامعه‌ و انسان‌هایی تاب‌آور در برابر حوادث و سوانح است. تاب آوری نه فقط در زمان حوادث و سوانح، از اهمیت بسیاری برخوردار است، بلکه شامل همه ابعاد زندگی بشری اعم از اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و به‌خصوص از نقطه نظر بشردوستانه خواهد بود.


در این نشست الحاج اس سی، دبیرکل فدراسیون بین‌المللی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر با توجه به مطالعات و تحقیقات انجام شده در خصوص تاب آوری، گفت: آمادگی در برابر حوادث در مقایسه با این که ناگهان در معرض حادثه قرا بگیریم از اهمیت دو چندانی برخوردار است.


وی با توجه به هزینه 20 میلیارد دلاری سرمایه‌گذاری در دنیا برای مقابله با حوادث، عنوان کرد: با توجه به اینکه میزان خسارات وارده از حوادث 6 برابر بیشتر از مبلغی است که برای مقابله با حوادث سرمایه‌گذاری می‌شود، لذا لازم است که سرمایه‌گذاری برای دستیابی به جامعه‌ای تاب‌آور انجام شود تا بعد از وقوع حوادث مجبور نباشیم هزینه‌های بیشتری پرداخت کنیم.


دبیرکل فدراسیون بین‌المللی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر با اشاره به اینکه یک میلیارد، نمونه‌ای از مردم جهان است تا بتوانیم در قبال حوادث جامعه را آماده کنیم، اظهار امیدواری کرد و گفت: در یک برنامه 10 ساله از 2015 تا 2025 بتوانیم یک میلیارد تن از مردم جهان را در برابر حوادث تاب‌آور کنیم و این مهم می‌تواند هدفی مهم برای فدراسیون بین‌المللی و جمعیت‌های ملی باشد. البته این مهم به تنهایی از عهده جمعیت برنیامده، بلکه باید دولت‌های محلی، سازمان‌های غیردولتی، شهرداری‌ها و دیگر شرکای خود را در این مهم دخیل کنیم.


گفتنی است؛ بیش از 300 تن از نمایندگان جمعیت‌های ملی و دولت‌ها در این نشست حضور داشتند.


بر اساس این گزارش، رئیس جمعیت هلال‌ احمر کشورمان در ادامه برنامه‌های کنفرانس بین‌المللی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر، امروز ریاست کمیسیون ائتلاف یک میلیاردی در زمینه تاب‌آوری جوامع در برابر حوادث را بر عهده گرفت.


انتهای پیام/

ارسال نظر