پژوهشها میدانی و کاربردی شوند/ اهمیت پژوهش در حوزه اقتصاد و مدیریت پسماند آستارا
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از آستارا، عباس صابر در مراسم تجلیل از پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد آستارا که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: پژوهش باید از حالت کتابخانهای خارج شود و شکل میدانی و کاربردی پیدا کند.
این مسئول ادامه داد: نداشتن نقشه راه پژوهش از مشکلات پژوهشگران است، فعالان این عرصه با تبدیل علم به ثروت میتوانند نقشآفرین باشند.
وی افزود: پژوهش در حوزههای اقتصادی و مدیریت پسماند آستارا اهمیت خاصی دارد و جامعه دانشگاهی باید از این فرصت برای توسعه این شهرستان در ابعاد مختلف استفاده کند.
فرماندار آستارا تأکید کرد: باید طرحهای علمی و پژوهشی درباره راهآهن، بندر و جاذبههای گردشگری توسط نخبگان علمی ارائه شود و به آموزش مدیران و فعالان گردشگری برای استانداردسازی خدمات نیاز است.
صابر ادامه داد: ایران جزء ۱۰ کشور برتر دنیا در علم و فناوری است و متناسب با این وضعیت باید دانشگاهها و مراکز علمی آستارا برنامههای تحقیقی و پژوهشی را در اولویت قرار دهند.
لزوم تقویت اعتبارات مالی در حوزه پژوهش
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آستارا نیز گفت: کاربردی کردن علم در رشتههای مهندسی، فناوری و صنعت ضروری است و اعتبارات مالی در حوزه پژوهش باید تقویت و رشتههای نسل سوم در دانشگاهها افزایش یابد.
اورنگ استقامت اضافه کرد: برای تبدیل علم و پژوهش به فناوری باید کارهای زیربنایی انجام شود و دانشگاهها و مراکز علم و فناوری، داشتههای علمی و پژوهشی خود را به بهرهوری برسانند.
به گزارش آنا، این مراسم با محور دانشگاه آزاد اسلامی واحد آستارا در سالن اجتماعات فرمانداری آستارا برگزار و از دو نفر از استادان پژوهشگر برتر این واحد دانشگاهی تجلیل شد.
شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان قرار دارد و حدود 7 هزار دانشجو و طلبه در مراکز آموزش عالی و حوزه علمیه آن به تحصیل علم مشغول هستند.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/