چگونگی برگزاری آزمونهای آنلاین برای دانشجویان پزشکی اعلام شد
به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، شیوهنامه آزمونهای برخط دانشجویان دانشگاههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منتشر شد.
بهمنظور توزیع مناسب زمان برگزاری آزمونها در بین روزها و ساعات مختلف هفته و با هدف اجتناب از ایجاد تراکم و اشغال حجم بالا در شبکههای ارتباطی زیر ساختی کشور (به دلیل اتصال همزمان کاربران متعدد در روز و ساعت مشخص به سامانههای برگزاری آزمونهای برخط) جدول زمانبندی آزمونها در دانشکدهها طراحی و در کمیته اجرایی بررسی و پس از تأیید در اختیار دانشکدهها قرار گیرد.
در صورت همزمانی تعداد زیادی از آزمونها، ساعات برخی از آزمونها با هماهنگی آموزش دانشکدهها تغییر داده شود و برنامه زمانی نهایی شده آزمونها، حداقل 15 روز قبل از شروع اولین آزمون برخط، به دانشکدهها، اعضای هیئتعلمی و فراگیران، اطلاعرسانی شود.
ضروری است برنامه آزمون توسط دانشکده در سامانه آموزشی دانشگاه، به نحوی ثبت شود که توسط دانشجویان در کارت آزمون، قابل مشاهده باشد.
برنامه زمانی آزمونها از ساعت 8 صبح الی 98 عصر، تنظیم شود.
چنانچه برنامه زمانبندی دانشگاه بهطوری فشرده بوده که بار زیادی از آزمونها همپوشانی پیدا کردهاند، بهمنظور کاهش حجم ترافیکی، دانشگاه بسته به شرایط میتواند بازه آزمون را افزایش داده و از روزهای تعطیل برای آزمون، استفاده کند.
قبل از برگزاری آزمونها، نیازمندیهای نرمافزاری و سختافزاری به دانشجویان اعلام و بهصورت مستند در پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه / دانشکده مربوطه، درج شود.
دانشجو ملزم است قبل از بازه امتحانی، دسترسی خود به نرمافزارها یا سختافزارهای لازم و اعلامی دانشگاه (اینترنت، رایانه شخصی، تلفن همراه، تبلت و ...) را فراهم آورد.
دانشجو ملزم است یک هفته قبل از شروع بازه زمانی آزمونها، به پنل خود مراجعه کرده و از تعریف شدن همه دروس خود اطمینان حاصل نماید. مسئولیت عدم اطلاع به عهده دانشجو خواهد بوده و لازم است در صورتی که درس تعریف نشده است، از طریق آموزش دانشکده پیگیری شود.
در صورت عدم دسترسی دانشجو به اینترنت یا سایر ملزومات آزمون برخط، ضروری است یک هفته قبل از آزمون، هماهنگیهای لازم با آموزش دانشکده را انجام داده و دانشکدهها نیز تمهیدات لازم را با لحاظ شرایط بیماری کرونا برای اخذ آزمون حضوری در محل دانشکده ) مطابق با قوانین آزمونهای برخط(برای این دسته از دانشجویان، فراهم آورند.
دانشجویان نیم ساعت قبل از شروع آزمون، ملزم به ورود به سامانه آزمون بوده و چنانچه خللی در ورود به سامانه وجود داشته باشد باید بلافاصله موارد را به اطلاع کارشناس مربوطه، برسانند.
دانشجویان حداکثر تا 10 دقیقه بعد از شروع آزمون، مجاز به شرکت در آزمون هستند. بدیهی است پایان آزمون برای این آزمون دهندگان شبیه سایرین بوده و زمان اضافی به آنها داده نخواهد شد. بهعبارتدیگر اگر آزمون دهنده بخواهد به سؤالات آخر برسد؛ لازم است پاسخگویی سؤالات اولیه را سریعتر از زمان در نظر گرفته شده برای هر سؤال انجام دهد.
انتهای پیام/4040/
انتهای پیام/