صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۱ - ۲۵ آذر ۱۳۹۹
یک کارشناس محیط زیست مطرح کرد؛

تشویش اذهان عمومی توسط شهرداری تهران/ آیا ماجرای تمساح دریاچه چیتگر حقیقت دارد؟

یک کارشناس محیط زیست گفت: شهرداری تهران خیلی سریع می‌توانست موضوع ادعای وجود تمساح در دریاچه خلیج فارس را ردیابی کند و نیازی به این خبرسازی‌ها و تشویش اذعان عمومی نبود.
کد خبر : 548647

رامین عزتی در گفتگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در ارتباط با مباحث مطرح شده نسبت به وجود تمساح در دریاچه شهدای خلیج فارس اظهار کرد: از زمانی که این خبر در رسانه‌ها مورد توجه قرار گرفت احتمالاتی در خصوص آن مطرح شد؛ نخست این‌که در برخی از خانواده‌ها افراد از حیوانات وحشی در منازل نگهداری می‌کنند و زمانی‌که خانواده‌ها می‌بینند این حیوانات بزرگ و خطرناک شده آن را در دریاچه رهاسازی می‌کنند.


وی ادامه داد: تمساح از آنجایی که حیوانی گوشتخوار است و زمانی‌که منابع غذایی‌ش به اتمام می‌رسد برای پیدا کردن غذا به ساحل می‌آید و از ترس انسان‌ها مجدد مخفی می‌شود.


این کارشناس محیط زیست افزود: فرض دیگری وجود دارد مبنی بر این موارد که در خارج از کشور برخی از افراد به بیماری مبتلا هستند که بر اثر آن با پیدا کردن و یا طراحی کردن پای نوعی حیوان به‌طوری وانمود می‌کنند که حیوان وحشی در دریاچه و یا مکانی وجود دارد.


عزتی با اشاره به این مطلب که نمونه چنین موردی در دریاچه وان ترکیه هم مشاهده شده بود، گفت: مدت‌ها بود داستان غول دریاچه وان بر سر زبان‌ها افتاده بود که با بررسی‌های انجام شده مشخص شد که چنین موردی نیست و فردی با درست کردن شکل ردپایی در ساحل چنین ادعایی را مطرح کرده است.


وی افزود: اگر شهرداری تهران به بهانه رصد این جانور ورود به پارک را ممنوع کرده (که تکذیب شد) چندان منطقی نیست چون با دوربین‌های زیرآبی و یا دوربین‌های خود مجموعه به راحتی می‌توان اگر چنین ادعایی صحت داشته باشد آن را به سرعت بررسی کرد.


این کارشناس محیط زیست اذعان کرد: سازمان محیط زیست در عرصه‌های طبیعی وسیع با کمک تله‌های چشمی یک یوز را پیدا می‌کند چطور در یک اکوسیستم بسته نمی‌توانند این کار را انجام دهند. شهرداری خیلی سریع می‌توانست این موضوع را ردیابی کند و نیازی به این خبرسازی‌ها و تشویش اذعان عمومی نبود.


عزتی تصریح کرد: فرض محال دیگری که مطرح است این‌که چه تالابی بوده که از زمان ساخت این دریاچه وجود دارد که این جانور خود را به آرامی به آنجا رسانده است؟


انتهای پیام/4105


انتهای پیام/

ارسال نظر