سیستم ایمنی بدن را چگونه در برابر کرونا تقویت کنیم؟
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مهمترین تأثیر بیماری کووید-19 بر سیستم ایمنی بدن است که شامل مجموعهای از موارد غذایی، فیزیکی و روانی است که رعایت برخی نکات میتواند بر تقویت این سیستم و پیشگیری از کرونا تأثیرگذار باشد.
برخی از مهمترین این موارد بدین شرح است:
مصرف غذاهای حاوی سلنیوم و روی: غذاهای دریایی، غلات، برنج، شیر، فرآوردههای لبنی و زرده تخممرغ
مصرف ویتامین A: جگر سیاه، شیر، تخممرغ، ماهی، اسفناج، هویج، کدو حلوایی و گوشت قرمز
مصرف ویتامین B: گندم، برنج، جو، سیبزمینی، ماکارونی، موز، شیر، پنیر، ماهی و تخممرغ
مصرف ویتامین C: میوه، مرکبات، گوجه فرنگی، فلفل قرمز و سبز، کیوی و توت فرنگی
مصرف ویتامین D و امگا 3: غذاهای دریایی، قارچ و زرده تخممرغ
مصرف ویتامین E: روغنهای گیاهی، آجیل، تخمهها، گندم و کیوی
مصرف ید و آهن: تخممرغ، گوشت قرمز، اسفناج، لوبیا، میگو، زردآلو و بادام
کاهش استرس و اضطراب: تنش و اضطراب باعث افزایش کورتیزول و کاهش سیستم ایمنی بدن میشود.
عدم مصرف سیگار و قلیان: مواد شیمیایی موجود در دود سیگار دفاع طبیعی بدن را تضعیف میکند.
عدم مصرف الکل: الکل باعث نابودی سلولهای آنتیبادی و کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن میشود.
تغذیه و رژیم غذایی مناسب: سلامت سیستم ایمنی بدن به رژیم غذایی صحیح ارتباط دارد.
ورزش مناسب و ورزش و تحرک: ورزش مناسب یکی از ارکان زندگی سالم بوده و باعث تناسب اندام میشود.
خواب کافی و شادابی: کمبود خواب و خستگی سیستم ایمنی بدن را از ترمیم توان دفاعی خود ناتوان میکند.
آبرسانی کافی به بدن: نوشیدن آب کافی به خروج مواد سمی، مضر و مواد دفعی از بدن کمک کند.
انتهای پیام/4105/پ
انتهای پیام/