صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۸ - ۲۲ آذر ۱۳۹۹

اسپیس‌ایکس مانع پرتاب ماهواره سیریوس‌ایکس‌ام به فضا شد

شرکت اسپیس‌ایکس پرتاب ماهواره تحقیقاتی سیریوس‌ایکس‌ام را در آخرین لحظات جدا شدن از سکوی پرتاب لغو کرد.
کد خبر : 547656

 به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه فناوری خبرگزاری آنا، در حالی که همه‌ چیز برای پرتاب ماهواره سیریوس‌ایکس‌ام(Sirius XM) با موشک فالکون 9 به فضا آماده بود مدیران شرکت اسپیس‌ایکس در آخرین لحظات جدا شدن سفینه فضاپیما از سکو برنامه پرتاب را لغو کردند. اسپیس‌ایکس علت چنین اتفاقی را مشکلات فنی در موشک و نیاز به بررسی‌های بیشتر عنوان کرد.


پس از آنکه فضاپیمای مخصوص سفر به مریخ اسپیس‌ایکس در لحظات اولیه جدا شدن از سطح زمین منفجر شد و سقوط کرد این دومین شکست این شرکت تحقیقات فضایی در چند روز اخیر است. این دو شکست باعث شده علاقه‌مندان به خبرهای فضایی اظهار نظرهای متفاونی در مورد شرکت اسپیس‌ایکس کنند. گروهی از طرفداران خبرهای فضایی معتقدند اسپیس‌ایکس برای رسیدن به قدرت مطلق در منظومه شمسی عجله زیادی دارد و همین موضوع سبب شده مهندسان این شرکت تجهیزات تحقیقاتی را بدون دقت کافی و با عجله طراحی کنند.



یکی از مدیران ارشد اسپیس‌ایکس گفت: «تعداد زیادی از مهندسان این شرکت در تلاش هستند تا در روز یکشنبه(فردا) ماهواره سیریوس‌ایکس‌ام به فضا پرتاب کنند. شرایط پخش زنده لحظات پرتاب ماهواره با موشک فالکون 9 فراهم شده و همه مردم می‌توانند آخرین لحظات حضور Sirius XM در کره زمین را مشاهده کنند.»


ماهواره سیریوس‌ایکس‌ام وزنی معادل 7 هزار کیلوگرم دارد و از لحاظ ساختاری ماهواره‌ای رادیویی است. یعنی از این ماهواره برای ارتباطات رادیویی در منظومه شمسی استفاده می‌شود. موشک فالکون 9 که اسپیس‌ایکس برای مأموریت‌های متفاوتی از آن استفاده می‌کند اولین بار در سال 2019 به تجهیزات عملیاتی این شرکت اضافه شد.


انتهای پیام/4144/


انتهای پیام/

ارسال نظر