صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۱۹ - ۲۰ آذر ۱۳۹۹
هفته پژوهش در ایام کرونا/ 14 در مراسم اختتامیه؛

پژوهشگران برتر استان همدان معرفی شدند/ چاپ 15 هزار و 863 مقاله علمی در اسکوپوس

پژوهشگران برتر دانشگاهی، دستگاه‌های اجرایی و فناوران برتر استان همدان در مراسم اختتامیه هفته پژوهش که در بستر فضای مجازی برگزار شد، معرفی شدند.
کد خبر : 547267

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از همدان، به همت اساتید و پژوهشگران همدانی  15 هزار و 863 مقاله علمی از استان همدان در اکسپوس به چاپ رسیده و سهم همدان در مقالات کشوری ۲/۴ بوده، این در حالی است که جمعیت استان دو درصد از جمعیت کشور را شامل می‌شود و این به آن معناست که در همدان تولید مقاله بیشتر از نسبت جمعیتی آن است.


رئیس دانشگاه بوعلی همدان در آئین تجلیل از پژوهشگران برتر استان همدان گفت: در مقالات اکسپوس 10 نویسنده پرکار همدانی فعالیت دارند که بیشترین مقاله هم به نگارش دکتر سعیدی جم با 34 مقاله است.


یعقوب محمدی‌فر با بیان اینکه در همدان هشت استاد در لیست یک‌درصد دانشمندان پراستناد ISI قرار دارند، عنوان کرد: در لیست دو درصد دانشمندان پراستناد نیز نام 11 استاد دانشگاهی همدان وجود دارد که بیشترین آنان از دانشگاه بوعلی سینای همدان است.


چاپ یک‌هزار و 29 مقاله در استان همدان با مشارکت نویسندگان خارجی


وی با بیان اینکه یک‌هزار و 29 مقاله در استان همدان با مشارکت نویسندگان خارجی چاپ شده است، بیان کرد: ارتباط خوبی بین استادان و پژوهشگران استان با نویسندگان خارجی وجود دارد که سبب شده 59 درصد مقالات با همکاری نویسندگان خارجی به چاپ برسد.


رئیس دانشگاه بوعلی همدان افزود: در تولید مقالات علمی استان همدان 17 درصد موضوعات پزشکی، 10 درصد فنی و مهندسی، هشت درصد شیمی، هفت درصد علوم پایه و هفت درصد هم بیوشیمی به چشم می‌خورد.


محمدی‌فر با اشاره به جایگاه علمی دانشگاه‌های همدان در بین دانشگاه جهان از نظر اکسپوس گفت: بیشترین مقالات و ارتباط علمی استان همدان با 82 مورد با کشور آمریکا، 56 مورد استرالیا، 46 مورد ایتالیا، 42 مورد کانادا، 35 مورد چین. 27 مورد آلمان و ... اتفاق افتاده است.


وی تأکید کرد: برای هفته پژوهش امسال از بین 75 پرونده و مقالات ارسال شده به کمیته پژوهشگران برتر دانشگاهی 25 پژوهشگر برتر شامل یک نفر در بخش هنر و معماری، پنج نفر کشاورزی، پنج نفر فنی و مهندسی، سه نفر علوم پزشکی، پنج نفر علوم پایه و 6 نفر هم در علوم انسانی حضور دارند.


رئیس دانشگاه بوعلی همدان افزود: همچنین 45 پرونده از 23 دستگاه اجرایی استان همدان به کمیته انتخاب پژوهشگران دستگاه اجرایی ارسال شد که از بین آنان 10 نفر به عنوان نفرات برتر انتخاب شده‌اند.


اسامی 47 پژوهشگر و فناور برتر در استان همدان


به گزارش آنا، بر این اساس اسامی 47 پژوهشگر و فناور برتر در استان همدان به شرح ذیل است.


پژوهشگران برتر حوزه علوم انسانی علی یلفانی، حسن سودمند افشار، فردین مرادخانی و ابوالقاسم یعقوبی از دانشگاه بوعلی سینا، نصرالله عرفانی از دانشگاه پیام نور و سعید آریان پوران از دانشگاه ملایر به عناوین برتر دست یافتند.


پژوهشگر برتر در حیطه علوم پایه علیرضا کمکی از دانشگاه علوم پزشکی، محمدعلی زلفی‌گل، پوریا عصاری، بابک ژاله از دانشگاه بوعلی سینا و فرشید میرزایی از دانشگاه ملایر و در حوزه هنر و معماری نیز حسن سجادزاده از دانشگاه بوعلی سینا عناوین برتر را به خود اختصاص دادند.


در حوزه علوم پزشکی لیلا جهانگرد، فرشید رحیمی بشر و شیوا برزویی از دانشگاه علوم پزشکی برتر شدند و در حوزه فنی و مهندسی آرش فتاح‌الحسینی، غلامحسین مجذوبی، جواد بهنامیان دانشگاه بوعلی سینا، محمود مرادی از دانشگاه ملایر و اکبر حیدرپور از دانشگاه صنعتی همدان حائز رتبه‌های برتر شدند.


در بخش کشاورزی نیز سهیل سبحان اردکانی از دانشگاه آزاد اسلامی، محسن جلالی، فخرالدین صالحی، رضا موحدی بوعلی از دانشگاه بوعلی سینا و عیسی سلگی از دانشگاه ملایر به عناوین برتر دست پیدا کردند.


در حوزه پژوهشگران برتر دستگاه‌های اجرایی جمال قره‌خانی از اداره‌کل دامپزشکی، مهدی رضایی از اداره‌کل هواشناسی، پژمان کرمی از دانشگاه علوم پزشکی، مهدی کاظمی علوم از بانک ملی ایران، نسیم انصاری از اداره‌کل کتابخانه‌ها، امین نجفی از آزمایشگاه مکانیک خاک، حجت‌الله قرائی از دانشگاه علوم پزشکی، خلیل بیگ‌محمدی از حوزه هنری، امین نجفی از دانشگاه فنی و حرفه‌ای و خلیل میرزایی از جهاد دانشگاهی حائز عناوین برتر پژوهشی در حوزه کارمندی شدند.


در حوزه فناوران برتر استان همدان مجتبی اسماعیلی از شرکت آترین آذین فناور، مصطفی ستاری از شرکت ربات ماشین پویا، سبحان عبدالملکی از شرکت پردازش برتر غرب، بابک عزتی رنجبر از شرکت باد رنگ طب کوهستان، حمید شاهنجرینی از شرکت الکترونیک رایان‌نیک، بهروز محمودی از شرکت مزرعه هوشمند ایرانیان، سید یاسر وفایی از شرکت الوند فارمد پارس، بنیامین جلیلی از شرکت مازو ژن رازک کالا، سینا خیلی از شرکت زیما شیمی غرب، احمد پیروی به عنوان از شرکت قطعه‌سازان شوکت حائز رتبه‌های برتر شدند.


همچنین جعفر خلیلی مدیرعامل شرکت شیر پگاه و حسن چهل امیران مدیرعامل شرکت ماشین زراعت همدان به عنوان واحدهای تحقیق و توسعه برتر استان همدان معرفی شدند.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر