صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

انتقاد رییس کنفدراسیون صادرات اتاق ایران از نحوه بازپرداخت مالیات بر ارزش افزوده برای صادرات

رییس کنفدراسیون صادرات اتاق بازرگانی ایران در واکنش به اعلام عدم افزایش مالیات بر ارزش افزوده از سوی سازمان امور مالیاتی برای سال 95 گفت: با توجه به شرایط حاکم بر اقتصاد کشور، همین که مالیات بر ارزش افزوده ثابت باشد، یک گام مثبت است.
کد خبر : 54724

محمد لاهوتی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا با بیان اینکه اجرا قانون ارزش افزوده جهت شفاف‌سازی اقتصادی کلید خورد، عنوان کرد: متاسفانه اکنون این قانون با نگاه درآمد مالیاتی دیده می‌شود و با توجه به شرایط حاکم بر اقتصاد کشور این مقدار ارزش افزوده نیز زیاد است.


وی بیان کرد: این مالیات اکنون 9 درصد بوده و با توجه به تاثیر مستقیم آن بر قیمت تمام شده کالا، چنانچه در سال آینده افزایش پیدا نکند، به نظر مثبت است.


لاهوتی به مالیات بر صادرات و معافیت صادراتی اشاره و اظهار کرد: صادرات از پرداخت هر گونه مالیات معاف است و این مالیات بر ارزش افزوده است که بعد از انجام قطعی صادرات بر اساس قانون باید به صادرکننده مسترد شود اما در عمل یا مسترد نشده و یا فرآیند طولانی آن باعث تاثیر بر قیمت تمام شده کالای صادراتی می‌شود.


وی عنوان کرد: در اصل امروزه مالیات بر ارزش افزوده است که صادرات را دچار مشکل کرده چرا‌که قیمت تولیدات را افزایش می‌دهد و این مبلغ که پس از صادرات باید به صادرکنندگان بازگردد با توجه به مکانیزم‌های موجود امکان برگشت را از صادرکننده سلب می‌کند.


رییس کنفدراسیون صادرات ایران با بیان اینکه موارد یادشده مشکلاتی است که صادرکنندگان با آن مواجه هستند، خاطر نشان کرد: با توجه به ماده ٣٤ قانون رفع موانع تولید که راهکار حل این معظل را ارایه کرده و قرار بود طی یک ماه این مبلغ به صادرکننده مسترد شود عملاً با دستورالعمل اجرایی که سازمان امور مالیاتی نوشت نه تنها مشکلات حل نشد بلکه شرایط و فرآیند این استرداد پیچیده‌تر هم شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر