صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۲ - ۱۸ آذر ۱۳۹۹

آموزش وردپرس، مسیر یادگیری آن چگونه است؟

این مقاله یک مقاله آموزش وردپرس نیست! در اینجا قرار است که مسیر یادگیری طراحی سایت با وردپرس را به شما بگوییم. اگر می خواهید آموزش وردپرس را از مبتدی تا حرفه ای و پیشرفته ببینید، قدم های آن را در اینجا به شما گفته ایم تا این مسیر را درست تر طی کنید.
کد خبر : 546784

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، اول از همه بیایید دقیق تر بدانیم که وردپرس چیست. وردپرس در اصل یک سیستم مدیریت محتوا است که با آن می توانید سایت خود را مدیریت کنید. به دلیل ماژولار بودن این سیستم، شما می توانید انواع امکانات مختلف را به وردپرس اضافه کنید تا انواع سایت های مختلف را طراحی کنید.


فرض کنید شما فقط یک سایتی نمی خواهید که مقاله منتشر کنید. می خواهید یک فروشگاه اینترنتی نیز داشته باشید. پس کافیست افزونه مرتبط با فروشگاه ساز وردپرس را که ووکامرس نام دارد، روی سایت خود نصب کنید و امکانات فروشگاه را داشته باشید. یا مثلا ممکن است شما نیاز داشته باشید که یک سیستم چت آنلاین در سایت خود داشته باشید، باز هم افزونه مرتبط با آن را نصب می کنید. بسیاری از نیاز ها که فکرش را بکنید، تا کنون تبدیل به پلاگین های رایگان و پولی شده اند و کافیست آن ها را نصب کنید. در ادامه کمی تخصصی تر در مورد قالب ها و افزونه های وردپرسی صحبت می کنیم.


مدت زمان یادگیری وردپرس چه قدر است؟


اگر این سوال را دارید باید بگویم که سوال زیاد درست نیست. یکی اینکه وردپرس دنیای بزرگی دارد و باید بدانیم تا چقدر تخصصی می خواهید آن را یاد بگیرید. دوم اینکه بستگی به خود شما نیز دارد که چقدر زمان و انرژی قرار است بگذارید. پس اجازه دهید مدت خاصی را برای آموزش وردپرس نگویم. هر چند شما کلیت وردپرس را در آموزش های چند ساعته می توانید یاد بگیرید و با طراحی چند سایت تجربه نسبتا خوبی به دست می آورید. اما قطعا برای حرفه ای تر شدن بیش از این ها باید زمان و انرژی بگذارید.



آیا آموزش وردپرس پیش نیاز دارد؟


برای یادگیری وردپرس و طراحی سایت، همین که کمی با اینترنت و نحوه کار وب سایت ها آشنا باشید کافیست. بعد از آن باید یک دوره آموزش وردپرس (چه ویدئویی و چه حضوری) ببینید تا خود فرایند راه اندازی سایت وردپرسی را یاد بگیرید. پس می توان گفت خیر، برای آموزش وردپرس پیش نیازی لازم نیست مگر اینکه بخواهید کدنویسی وردپرس را هم کار کنید که در آنجا لازم است با PHP آشنا باشید.


اگر بخواهید تخصصی تر در زمینه وردپرس کار کنید و خود را نسبت به صد ها وردپرس کار دیگر متمایز کنید، باید به سمت بخش های توسعه وردپرس مانند ساخت پلاگین، طراحی قالب و ... بروید. نیاز است در ابتدا کمی با HTML و CSS و زبان برنامه نویسی PHP آشنا باشید.


افزونه های وردپرسی، نقطه قوت وردپرس


همانطور که گفتیم شما می توانید افزونه های وردپرسی مرتبط با نیاز خود را روی سایت خود یا مشتری خود نصب کنید و یک امکان جدید به آن اضافه کنید. چیزی که در سیستم های اختصاصی ممکن است ماه ها زمان و میلیون ها تومان هزینه نیاز باشد.


این افزونه های وردپرسی به دو دسته رایگان و پولی تقسیم می شوند. افزونه های رایگان و معتبر را می توانید از سایت اصلی وردپرس که wordpress.org است دانلود و نصب کنید. هزاران افزونه مختلف توسط توسعه دهندگان وردپرس نوشته شده است و در این سایت قرار گرفته است. همچنین بخشی از افزونه های وردپرسی به صورت پولی ارائه می شود که در مارکت های وردپرسی به فروش می رسد. معمولا بیش از 90 درصد نیاز های وب سایت ها توسط افزونه های رایگان برطرف می شود. مخصوصا اگر آموزش وردپرس خوبی را دیده باشید و تمرین کرده باشید.


پس در طی یادگیری و آموزش وردپرس شما باید با افزونه های مختلف و مهم وردپرس آشنا شوید، کار با آن ها را یاد بگیرید تا اگر شخصی نیاز به امکان خاصی داشت، بتوانید پلاگین آن را پیدا و راه اندازی کنید.



قالب های وردپرسی، نقطه قوت دیگر وردپرس


وردپرس امکان نصب قالب را دارد تا شما بتوانید سایتی با طراحی مناسب با نیاز خود داشته باشید. قالب ها نیز به دو دسته رایگان و پولی تقسیم می شوند اما معمولا قالب های رایگان پاسخگوی نیاز های سایت های حرفه ای و تجاری نیستند و شما باید از قالب های پولی استفاده کنید.


اما نگران هزینه ها نباشید! شما می توانید قالب های وردپرسی را با چند صد هزار تومان تهیه کنید و روی سایت خود نصب کنید. قالب ها علاوه بر دیزاین، ممکن است امکاناتی نیز درون خود داشته باشند که شما را از نصب یک سری از افزونه ها بی نیاز کند. مثلا شاید یک قالب خودش بخش اسلایدر داشته باشد و دیگر نیاز نباشد که شما یک افزونه اسلایدر نصب کنید. پس انتخاب قالب خوب و مناسب شما، یکی از مهم ترین کار های فرایند طراحی سایت با وردپرس است.


در این سطح از یادگیری و آموزش وردپرس شما یاد می گیرید که چطور وردپرس را روی یک هاست نصب کنید، قالب مورد نظر خود را پیدا، نصب و کانفیگ کنید، افزونه های مورد نیاز را پیدا و نصب کنید تا یک سایت با امکانات مورد نیاز شما آماده شود. تا به اینجای سطح آموزش وردپرس، شما می توانید پروژه های مختلفی را برای شرکت ها و اشخاص گوناگون انجام دهید و درآمد زایی داشته باشید.


قیمت پروژه های وردپرس نیز بر اساس سطح دانش و تجربه شما و البته خروجی کار شما است. می توانید کمی در سایت های شرکت های طراحی سایت بچرخید و رنج قیمت ها را به دست آورید.



کدام دوره آموزش وردپرس بهتر است؟


دوره های مختلفی برای وردپرس وجود دارد. شما باید دوره وردپرسی را ببینید که علاوه بر راه اندازی اولیه وردپرس، افزونه های مهم و لازم را هم به شما آموزش دهد، نکات و ترفند های آن را بگوید. پیشنهاد ما دوره آموزش وردپرس وب سایت فصل وردپرس است که از اینجا می توانید توضیحات بیشتر دوره و سرفصل های آن را ببینید.


انتهای پیام/ر


انتهای پیام/

ارسال نظر