صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۱ - ۱۸ آذر ۱۳۹۹
مرادی مطرح کرد؛

از پرورش خلّاقیت تا رویکردهای ابداعی در دنیا/ «تریز» 70 تا 300 درصد به بهبود تولید ایده سرعت می‌بخشد

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان عنوان کرد: تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که «تریز» بین 70 تا 300 درصد به تولید ایده، خدمات جدید و بهبود کیفیت سرعت می‌بخشد.
کد خبر : 546771

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تویسرکان، در راستای اجرای دوشنبه‌های وبیناری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، وبینار مسئله‌شناسی و نوآوری با استفاده از دانش خلّاقانه تریز(TRIZ) (روشی نظام‌یافته برای پرورش خلاقیت) از سوی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان برگزار شد.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان در این نشست اظهار کرد: در این وبینار که با راهبری اداره‌کل هدایت و توانمندسازی دانشجویی ستاد مرکزی باشگاه تشکیل شد، «دکتر وحید شفیعی‌پور» عضو هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان درباره بسترهای ایجاد نوآوری، تاریخچه و تعریف تریز، مدیریت کیفیت، اساس تفکر تریز، مدیریت خلاقیت، سطوح نوآوری و نوآوری نظام یافته و ابزارها و همچنین فواید تریز مطالبی را بیان کرد.


 رضا مرادی اضافه کرد: به‌واسطه وجود محیط رقابتی شدید در دنیا و وابستگی مشتری به محصول باکیفیت بالاتر و ارزان‌تر، نیاز بیشتری به رویکردهای ابداعی در دنیا به وجود آمده است.


وی عنوان کرد: اکنون فعالیت‌های علمی باید در سطح بالاتر و سرعت بیشتری نسبت به گذشته صورت گیرد. تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که تریز بین 70 تا 300 درصد به تولید ایده، خدمات جدید و بهبود کیفیت سرعت می‌بخشد.


یک فرد خلّاق چه ویژگی‌هایی دارد؟


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان ادامه داد: یک فرد خلّاق در مواجهه با مسائل باید مسیرهای راه‌حل آن مسئله را بداند. افراد متناسب با شرایط فردی و حرفه‌ای خود می‌توانند از تریز اصولی را یاد بگیرند که موجب رشد و شکوفایی کارشان شود.



مرادی بیان کرد: به عنوان مثال مدرسی که در آموزش از تریز استفاده می‌کند از طریق به‌کارگیری شیوه جذاب معماسازی یا فرآیند کشف کردن به دانشجویان کمک می‌کند تا به افرادی خلّاق و خوش‌فکر تبدیل شوند.


وی مطرح کرد: بررسی تمام  ابداعات و اختراعات به ثبت رسیده در جهان نشان می‌دهد، هزاران ساعت نیروی انسانی صرف حل مسائل مشابهی شده که انسان‌ها در زمینه‌های مختلفی با آن سر در گریبان بوده‌اند و در نهایت پس از حل آنها به نتایج مشابهی دست یافتند.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان، هدف از برگزاری این وبینار را آشنایی با تریز و  آنچه که تریز انجام می‌دهد، طبقه‌بندی راه‌حل‌های هوشمندانه و شناسایی راه‌های ابداعی هر مسئله معرفی کرد.


گفتنی است؛ امروزه از تریز برای درک اهداف بلندمدت کسب و کار و پیشگویی آینده محصولات سازمان‌های پیشرو و موفق استفاده می‌شود.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر