صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۵۱ - ۱۷ آذر ۱۳۹۹

بهترین انتخاب پارتیشن شیشه ای کدام است؟

اگر شما هم برای استفاده از پارتیشن شیشه ای در فضا و محیط موردنظر خود مصمم هستید با ما همراه باشید.
کد خبر : 546617

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا  بهره‌گیری از پارتیشن شیشه ای چه در فضای مسکونی باشد یا محیط اداری، دارای مزایای بسیار زیادی است. همین مزایای بیشمار و کاربردهای فراوان آن در صنعت ساختمان بسیار شایع شده است. اگر شما هم برای استفاده از پارتیشن شیشه ای در فضا و محیط موردنظر خود مصمم هستید با ما همراه باشید.



پارتیشن شیشه ای چیست؟


پارتیشن شیشه ای همان‌طور که از نام آن پیداست به پارتیشن‌هایی از جنس شیشه اطلاق می‌شود.


Partition در لغت به معنای تیغه، دیواره، اسباب تفکیک، حد فاصل، آپارتمان، تقسیم بندی به بخش‌های جزئی، تفکیک کردن و جدا کردن می‌باشد درحقیقت پارتیشن به ما کمک می‌کند تا از فضای محدودی که در اختیار داریم به‌وسیله‌ی تفکیک و جدا کردن بخش‌ها از یک‌دیگر، فضا را بهینه سازیم و حداکثر استفاده را از فضا ببریم.


وظیفه‌ی اصلی پارتیشن‌‌ها تقسیم‌بندی فضا است. در کنار این مورد هر کدام از پارتیشن‌ها به نسبت مواد اولیه‌ای که در روند تولدی آن به کار گرفته می‌شود، ویژگی‌های خاص خود را دارند. برای مثال بعضی از پارتیشن‌ها مانند پارتیشن شیشه ای فریم لس، دوجداره و چوبی قابلیت آکوستیک داشته و مانع عبور صدا می‌شوند.


مزایای استفاده از پارتیشن شیشه ای


استفاده از پارتیشن شیشه ای چه در فضای مسکونی باشد یا محیط اداری، دارای مزایای بسیار زیادی است. برخی از مزایای پارتیشن شیشه ای:



  • صرفه‌ی اقتصادی و هزینه‌ی مناسب

  • جلوگیری از نفوذ گرد و غبار

  • عایق صوتی و جلوگیری از صداهای مزاحم

  • نصب و به‌کارگیری سریع و راحت

  • قابلیت حمل به مکان جدید و نصب مجدد آن

  • قابلیت انعکاس و انتشار نور به داخل فضا برای محیط‌هایی که دسترسی به پنجره و یا بازشو ندارند

  • مقاومت در برابر رطوبت و انبساط و انقباض ناشی از برودت

  • نظافت آسان و سریع


انواع پارتیشن


امروزه پارتیشن‌های ثابت در دفاتر غیر مسکونی و رستوران ها و دیگر جاها بیش از پارتیشن‌های متحرک مورد استفاده قرار می‌گیرند.


پارتیشن‌ها از نظر کاربری و جنس به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند که در زیر به آن ها اشاره می‌کنیم:


پارتیشن های مسکونی


برخی از پارتیشن ها در منازل مسکونی مورد استفاده هستند. این پارتیشن های مسکونی به ندرت شیشه ای هستند و در بیشتر مواقع یا تمام چوب هستند و یا از جنس MDF (این کلمه مخفف medium density fibreboard است و نوعی فراورده ی چوبی به شمار می آید که تخته فیبر است و قابل روکش کردن هم هست). ام دی اف در برابر فشرده شدن مقاوم است و علاوه بر این قیمت مناسبی هم دارد. البته امروزه استفاده از پارتیشن شیشه ای در منزل هم کمی بیشتر از قبل شده و معمولا آن را با گل یا وسیله خاصی تزیین می کنند.


پارتیشن های اداری


پارتیشن های اداری هم می توانند از نوع شیشه ای یا ام دی اف و یا نیمه ام دی اف باشند. مسئولان مالی ادارات و دفاتر کاری و شرکت ها و سازمان ها می دانند که ایجاد دیوار برای هر کارمند بصورت جداگانه نیازمند صرف هزینه ی بیشتری نسبت به نصب پارتیشن شیشه ای است. عاوه بر بحث قیمت، ایجاد دیوار فرایند زمان بری هم هست و لزوما مثل پارتیشن های شیشه ای عایق صدا نیست. پس استفاده از پارتیشن برای دفاتر کاری و ... گزینه ی مناسب تری است تا ایجاد دیوار. همچنین برخی شرکت ها و سازمان ها معمولا برای القای حس شیک بودن از جنس شیشه استفاده می کنند. ضخامت پارتیشن شیشه ای نسبت به دیگر پارتیشن ها ۱۰ میلی متر کمتر می باشد. ‌



‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌



  • بین پارتیشن های اداری، پارتیشن های متحرک معمولا برای مواردی استفاده می شوند که قصد جا به جایی یا تزیین خاص اتاق ها وجود دارد. در مواردی که شخص می تواند اتاق خود را به دلخواه بچیند استفاده از پارتیشن متحرک توصیه می شود. البته پارتیشن های متحرک عمدتا از جنس چوب و نوع خاصی از پرده ها هستند اما پارتیشن شیشه ای متحرک نیز طرفداران خاص خودش را دارد. ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌


انواع پارتیشن شیشه ای


پارتیشن شیشه ای فریم لس


پارتیشن فریم لس درواقع فریم دارد اما فریم آن بسیار نازک‌تر از فریم سایر پارتیشن‌های شیشه ای است. در این نوع پارتیشن پروفیل‌ها از آلومینیوم یا انواع فلزهای دیگر ساخته می‌شوند که شیشه سکوریت را نگه می‌دارد. مقاومت فریم آلومینیوم در مقابل خوردگی بالاست و استحکام خوبی هم دارد.


پارتیشن شیشه ای جمع شونده


پارتیشن های شیشه ای جمع شونده که با حرکت بر روی یک محور یا در راستای دو محور قابلیت جمع شدن و افزایش ارتباط میان دو فضا را دارند . در این نوع پارتیشن شیشه ای جمع شونده ، بازشو برای ورود به فضا ، از طریق حرکت پنل های شیشه ای فراهم می شود .


پارتیشن شیشه ای رنگی


این نوع پارتیشن برای جداسازی فضاها در محیط‍‌های کاری و اداری استفاده می‌شوند. در پارتیشن شیشه رنگی هم از شیشه‌‌های تک رنگ و هم از چند رنگ مختلف شیشه می‌توان استفاده کرد. رنگ‌های این پارتیشن‌ها می‌تواند تاثیر خوبی روی روحیه افراد بگذارد. به خصوص در ادارات و محیط‌های کاری این مورد یک مزیت ویژه است چرا که بهبود روحیه برای کارمندان بسیار مفید است. انواع پارتیشن شیشه ای فریم لس را هم می‌توان با شیشه‌های رنگی ساخت.


برای استحکام و دوام و زیبایی هرچه بیشتر، در تمامی انواع پارتیشن شیشه ای می‌ةوان از شیشه سکوریت مرغوب و مطمئن دُرجام استفاده نمود


شرکت دُرجام با سال‌ها سابقه‌ی موثر در تولید و اجرای انواع متریال ساختمانی از جمله شیشه سکوریت،‌ شیشه بالکن، پارتیشن شیشه‌ای، درب اتوماتیک، کرکره برقی و.... آماده‌ی ارائه‌ی مشاوره به شما عزیزان می‌باشد. برای مشاوره با ما به سایت درجام به آدرس DOORJAM.COM.CO مراجعه نمونده و با استفاده از شماره تلفن‌های موجود در سایت با ما تماس بگیرید.


انتهای پیام/ر/4127


انتهای پیام/

ارسال نظر