جنگ اقتصادی حضور میدانی میخواهد نه مدیریت ویدئوکنفرانسی/ عیار مردمی بودن در سران قوا
گروه سیاسی خبرگزاری آنا_سارا خانمحمدی؛ مردمی بودن مسئولان توصیهای است که رهبر معظم انقلاب در بیانات خود به کرّات به آن اشاره کرده و تأکید ویژهای به آن داشتهاند. ایشان در بیانات خود فرمودند: «آنچه ما بهعنوان دولت اسلامی و حکومت اسلامی بایستی بهطور دائم در نظر داشته باشیم این است که باید حکومت علوی را معیار خودمان قرار بدهیم، خودمان را با حکومت علوی بسنجیم؛ هر مقداری که بین ما و آن حکومت فاصله است، آن را عقبماندگی بهحساب بیاوریم. خودمان را مقایسه کنیم با حکومت علوی و ببینیم چقدر فاصله است بین ما و او. یکی از شاخصهای عمده در حکومت علوی، مردمی بودن و با مردم بودن است؛ حکومت علوی مظهر مردمی بودن و پاک زیستن است. باید اینها را معیار قرار بدهیم، واقعاً باید در این جهت حرکت کنیم.» (7 شهریور97)
همین گفتار ساده رهبر معظم انقلاب برای ادامه کار مسئولان ما کافی است تا بتوانند خیر دنیا و آخرت را برای خود داشته باشند اما این سؤال مطرح میشود که چند درصد مسئولان ما مردمی هستند و آیا سران قوا به حضور در بین مردم و رفع مشکلات آنها به عنوان اولین نماد این روحیه اهمیتی دادهاند؟
با نگاهی اجمالی به پرونده کاری رؤسای قوا در یک سال اخیر، شاهد سفر رئیس مجلس از ابتدای آغاز به کار مجلس یازدهم به استانهای خوزستان و سیستان و بلوچستان بودهایم. افزون بر این، رئیس قوه قضائیه نیز سفرهای مختلفی به استانهای کشور داشتهاند. مروری بر عملکرد کاری وی در یک مقطع ١٨ ماهه از فروردین ۹۸ تا شهریور ۹۹، نشان میدهد رئیس دستگاه قضا برای رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم به ١٧ استان کشور سفر کرده و استانهای دیگر نیز مقاصد بعدی سفرهای آیتالله رئیسی و مسئولان عالی رتبه قضایی هستند. در همین هفته گذشته نیز رئیس قوه قضائیه با حضور در معراج شهدا با خانواده شهید محسن فخریزاده دیدار داشتند.
قرنطینه در شرایط جنگ اقتصادی
این در حالی است که آخرین سفر رئیس جمهور به دی ماه سال ٩٨ و سفر به استان اردبیل برمیگردد و پس از شیوع ویروس کرونا وی در هیچ سفر یا حضور مردمی دیده نشده است.
علیرغم اینکه شرایط برای همه سران قوا از حیث تهدید به ابتلا به کرونا سخت و جدی است؛ اما در مدت کمتر از یک سال با لغو جلسه سران قوا، عدم حضور در مجلس برای رأی اعتماد، تقدیم لایحه بودجه به مجلس و امتناع از شرکت در مراسم روز دانشجو به دوری از مردم مسئولان روی آورده است.
این در حالی است که در بحبوحه جنگ اقتصادی و بهعنوان فرمانده میدانی این جنگ انتظار میرفت وی در وسط معرکه حضور داشته و با قدرت و صلابت این جنگ نابرابر را هدایت و مدیریت کند.
اکنون ماههاست که رئیس جمهور از راه دور و به صورت ویدئوکنفرانسی صرفاً با شرکت در جلسات مرتبط با دولت حضور داشته، مدیریت امور را در دست دارد و مردم هنوز منتظرند که با حضور در میان آنها و شنیدن دردها و مشکلاتشان طعم همراهی قوه مجریه را بچشند.
انتهای پیام/۴١۵١/پ
انتهای پیام/