صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۷ - ۱۶ آذر ۱۳۹۹
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی لنجان عنوان کرد؛

16 آذر فرصتی برای بررسی هویت تاریخی دانشجو

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان گفت: روز دانشجو فرصتی دوباره برای بررسی هویت تاریخی، رسالت ملی و دینی دانشجو است.
کد خبر : 546273

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لنجان، سیدمسعود داودی در وبینار روز دانشجو که با حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان برگزار شد با بیان اینکه واژه دانشجو به اندازه کرامت و تقدسش، وسیع و پردامنه است، اظهار کرد: دوره دانشجویی یک مقطع و عنوانی برای ورود به یک طبقه اجتماعی در جامعه نیست، بلکه یک مکتب است.


وی با بیان اینکه دانشگاه‌ به‌عنوان جایگاه تعلیم و تربیت، نقش مهمی در تربیت متخصصان متعهد کشور بر‌عهده دارد بیان کرد: دانشگاه از مهم‌ترین و حساس‌ترین مراکزی به شمار می‌رود که در استقلال یا وابستگی کشور نقش مؤثری ایفا می‌کند، از این رو  همواره مورد تهاجم رژیم‌های دیکتاتوری و استبداد بوده و یکی از این تهاجمات در ۱۶ آذر ۱۳۳۲خورشیدی به دانشگاه تهران رخ داد که این روز در تقویم کشور ماندگار شد.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با بیان اینکه روز دانشجو فرصتی دوباره برای بررسی هویت تاریخی، رسالت ملی و دینی دانشجو است، افزود: دانشجو به عنوان قشر باسواد و فرهنگی جامعه، افزون بر شخصیت اجتماعی خود، الگوی رفتار و تفکر دیگران است.


داودی با بیان اینکه علم بدون عمل و عمل بدون علم گمراهی و انحراف است، اظهار کرد: در مکتب اسلام، همان قدر که عمل کردن به علم اهمیت دارد، عمل بدون علم نیز نکوهش شده است.


این مسئول دانشگاهی با بیان اینکه دین‌باوری و سبک زندگی اسلامی در روند مسئولیت‌پذیر کردن نقش مهمی ایفا می‌کند، خاطرنشان کرد:  یکی از مهم‌ترین نهادهای اجتماعی که با تغییر نگرش در اهداف تربیتی دانشجو می‌تواند افرادی مسئولیت‌پذیر تربیت کند، دانشگاه است.


وی با بیان اینکه مشارکت دانشجو کليد هر تغييری است، اظهار کرد: تحول‌گرا بودن، روحيه نقادانه و پژوهشی، توانايی به‌کارگيری کاربردی آموخته‌های علمی، تفکر خلاق و توانايی حل مسئله از مضامين تبيين‌کننده ديدگاه دانشجويان درباره نقش خود در تحول و نوسازی نظام آموزشی کشور است.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر