صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۶ - ۱۶ آذر ۱۳۹۹

برنامه ساخت سلاح جدید مقابله با پهپاد در روسیه

یک منبع نظامی از برنامه روسیه در خصوص تولید سلاحی جدید برای مقابله با پهپاد خبر داد.
کد خبر : 546091

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از اسپوتنیک، یک منبع در مجتمع صنایع نظامی روسیه اعلام کرد که شرکت‌های دفاعی روسیه ساخت جدیدترین مجموعه نظارت راداری دوربرد مبتنی بر یک هواپیمای بدون سرنشین از نوع بالگرد را آغاز کرده‌اند. که موشک‌های ضد هوایی را به سمت هواپیماهای بدون سرنشین نشانه‌گیری می‌کند.


این منبع گفت: از ماه نوامبر، ساخت یک بالگرد بدون سرنشین برای یک رادار دوربرد در حال انجام است که هواپیماهای بدون سرنشین کوچک و کم‌سرعت دشمن را در ارتفاع کم و بسیار کم ردیابی می‌کند و هدایت سامانه‌های موشکی ضد هوایی نیروهای پدافند هوایی به‌سوی آن‌ها را تأمین می‌کند.


این منبع خاطرنشان کرد که کار بر روی این مجموعه بر اساس تجزیه‌وتحلیل تجربه درگیری‌های محلی اخیر، که نشان‌دهنده افزایش نقش هواپیماهای بدون سرنشین تهاجمی است، آغازشده است. بنا به گفته وی، این کار بر اساس امکانات موجود انجام می‌شود، بنابراین مجموعه در اسرع وقت ایجاد می‌شود.


در طی دوره درگیری قره‌باغ در سپتامبر-نوامبر سال جاری، انواع مختلفی از هواپیماهای بدون سرنشین به‌طور فعال مورداستفاده قرار گرفتند، ازجمله باید از پهپادهای شناسایی برای تعیین هدف، پهپادهای ضربتی و هواپیماهای بدون سرنشین کامیکادزه (حامل مهمات) را نام برد. کارشناسان و رسانه‌ها جنگ در قره‌باغ را "جنگ هواپیماهای بدون سرنشین" توصیف کردند.


هواپیماهای بدون سرنشین تهاجمی و هواپیماهای بدون سرنشین کامیکادزه در سالهای اخیر به‌طور فعال در مناطق دیگر نیز استفاده‌شده‌اند. در سوریه، تروریست‌ها بارها سعی کرده‌اند با استفاده از پهپادهای دست‌ساز به پایگاه هوایی حمیمیم روسیه حمله کنند، اما تمام این حملات توسط سیستم دفاع هوایی دفع شد. ضمناً در سپتامبر 2019، عربستان سعودی میلیون‌ها بشکه نفت در پی حمله هواپیماهای بدون سرنشین به میدان نفتی خورائیس از دست داد. درنتیجه حمله فقط دوازده هواپیمای بدون سرنشین، آتش‌سوزی در این میدان نفتی آغاز شد و تولید نفت طی دو هفته به نصف کاهش یافت.


انتهای پیام/4155/


انتهای پیام/

ارسال نظر