صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۱ - ۱۶ آذر ۱۳۹۹
با تلاش مهندسان اختراع شد؛

ماشین مورچه‌ای، روباتی با توانایی نامحدود یادگیری

دانشمندان روباتی هوشمند طراحی کردند که بدون وقفه یاد می‌گیرد و توانایی‌های خود را افزایش می‌دهد.
کد خبر : 546048

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مهندسان دانشگاه آلتو روباتی طراحی کردند که ظاهری شبیه به مورچه و توانایی نامحدودی برای یادگیری دارد. نرم‌افزار این روبات به صورت منبع باز طراحی شده و متخصصان می‌توانند با ایجاد تغییرات در الگوریتم‌های آن کیفیت عملکرد این روبات هوشمند را ارتقا دهند. قیمت این روبات 899 یورو است که در مقایسه با بسیاری از روبات‌های موجود مقرون به صرفه‌تر است.


یکی از سازندگان این روبات گفت: حسگرهای متعدد در ساختار این روبات به آن اجازه می‌دهد به خوبی در محل‌های متفاوت حرکت کرده و به سرعت با اشیای مختلف آشنا شود. این روبات در مدت زمانی کوتاه خود را با محیط اطراف هماهنگ می‌سازد و دستورهای دریافتی را با کیفیتی مناسب اجرا می‌کند.



روش طراحی این روبات به سازندگان روبات‌های هوشمند نشان داد که می‌توانند در مدت زمانی کوتاه دستگاه خود را با نحوه حرکت آشنا کنند و دیگر نگرانی از بابت برخورد با موانع مختلف و افتادن روبات روی زمین نداشته باشند. مهندسان این روبات را RealAnt به معنای روبات مورچه‌ای نامیده‌اند. دلیل چنین نامگذاری این است که تولیدکنندگان آن به جای طراحی نرم‌افزار و سخت‌افزار قدرتمند روبات را در محیط‌های شبیه‌سازی شده قرار می‌دهند تا ضمن حرکت و شناسایی محیط اطراف مهارت‌های خود را افزایش دهد.


سازندگان روبات مورچه‌ای امیدوارند به زودی نمونه‌های زیادی از روبات خود را طراحی کرده و شرایط استفاده از آن در کشورهای مختلف را فراهم کنند. اکنون متخصصان در صنعت روباتیک می‌توانند با گروه سازنده این روبات همکاری کنند.


انتهای پیام/4144/


انتهای پیام/

ارسال نظر