صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۳۸ - ۱۶ آذر ۱۳۹۹

دنیا چگونه باید برای مواجهه با هجوم هوش مصنوعی آماده شود؟

با توسعه سریع هوش مصنوعی و ربات ها انتظار می رود کشورها با کمک کارشناسان خود این فناوری گسترده و قدرتمند را به بهترین نحو کنترل کنند.
کد خبر : 546043

به گزارش رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، هوش مصنوعی این روزها با سرعت بسیار بالایی در حال رشد است و عموم کشورها پیشرفته دنیا اکنون بسیاری از فعالیت‌های ممکن را به ربات‌ها سپرده‌اند. با شیوع ویروس کرونا و برای حفظ سلامت کادر درمانی و همچنین جهت دستیابی به واکسن این بیماری میزان استفاده از هوش مصنوعی و ربات‌ها نیز افزایش پیدا کرد و در نتیجه سرعت پیشرفت و توسعه آن‌ها نیز با رشد شگفت‌آوری مواجه شد.


در حالی که هوش‌های مصنوعی و ربات‌ها در بسیاری از بیمارستان‌ها و کارخانه‌ها فعالیت خود را آغاز کرده‌اند و بازدهی بهتری نسبت به نیروی انسانی دارند، بسیاری از افراد نگران آینده دنیا با رشد چشمگیر هوش مصنوعی هستند.


هدف از توسعه هوش‌های مصنوعی و ربات‌ها


هوش‌های مصنوعی در واقع برای آسان‌ ساختن فعالیت‌های سنگین و سرعت بخشیدن به زندگی انسان توسعه‌ یافته‌اند. فناوری‌های این چنینی می‌توانند کیفیت زندگی انسان و محصولات عرضه شده توسط شرکت‌های مختلف را افزایش دهند. اما آن چه اهمیت دارد این است که هوش مصنوعی تنها به ربات‌ها محدود نمی‌شود و دنیای بزرگ‌تری دارد.


این فناوری معمولا توسط کارآفرینانی توسعه پیدا می‌کند که در کنار تاثیرات مثبت خود در رابطه با ایجاد شغل، برخی اوقات دچار شکل‌گیری مشکلات اقتصادی نیز می‌شوند. به همین دلیل بهتر است هوش مصنوعی توسط جامعه‌ای کارشناسانه مدیریت شود تا بتواند همانند پلی میان انسان‌ها و دنیای فناوری عمل کند.


هوش مصنوعی باید مانند هدف شکل‌گیری خود باعث افزایش ارزش‌ها در زندگی روزمره کاربران شود. این فناوری در صورتی که تحت نظر متخصصان حوزه خود قرار گیرد می‌تواند آینده روشنی را برای دنیا به ارمغان آورد و کشورها باید از ارائه این فناوری به دست افراد غیر حرفه‌ای خودداری کنند. از آن جایی که هوش مصنوعی توانایی یادگیری مطالب جدید و خودآموزی را دارد توصیه می‌شود کارشناسان این فناوری را تحت نظارت دقیق خود قرار دهند تا مردم عادی از خطرات آن ایمن باشند.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر