صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۱:۱۷ - ۱۳ آذر ۱۳۹۹

انصارالله محکومیت حمله به آرامکو از سوی فرانسه را رد کرد

سخنگو و رئیس هیئت مذاکره کننده انصارالله یمن در توئیتی اظهارات فرانسه را در خصوص عملیات اخیر نیروهای یمنی به تأسیسات نفتی آرامکو عربستان رد کرد.
کد خبر : 545471

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از المسیره، «محمد عبدالسلام»،  چهارشنبه شب در توئیتی نوشت: فرانسه خود را به عنوان یکی از کشورهایی که در ادامه تجاوز به یمن نقش دارد، نشان می‌دهد.


وی افزود: محکومیت فرانسه در خصوص حمله به آرامکو مردود است؛ در حالی که این محکومیت با تأخیر انجام شد شاید برای گرفتن امتیاز.


پیش‌تر فرانسه مدعی شده بود که حمله موشکی اخیر نیروهای مسلح یمن به تأسیسات نفتی آرامکو در عربستان سعودی نقض قوانین بین المللی است و ثبات منطقه را برهم می‌زند.


این در حالی است که حمله موشکی نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به تأسیسات نفتی آرامکو عربستان در پاسخ به موج حملات سنگین هوایی ائتلاف سعودی به مناطق مختلف این کشور بوده است.


«یحیی سریع»، سخنگوی نیروهای مسلح یمن، بامداد ۳ آذر اعلام کرد که یگان موشکی ارتش موفق شد با استفاده از موشک قدس ۲ ایستگاه توزیع نفت شرکت نفتی آرامکو عربستان را در بندر جده هدف قرار دهد.


وی تصریح کرد که این حمله در پاسخ به ادامه تجاوز و محاصره یمن و نیز وعده نیروهای مسلح مبنی بر انجام عملیات گسترده در عمق خاک عربستان انجام شد.


عربستان همراه با امارات متحده عربی، بحرین، کویت، سودان و مصر از ششم فروردین ۹۴ اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور به منظور بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن به قدرت کرد.


کشورهای همپیمان عربستان در این جنگ به دنبال مشاهده بی‌نتیجه بودن آن به تدریج خود را از ائتلاف عربی کنار کشیدند و فقط امارات به دلیل داشتن اهداف توسعه‌طلبانه و طمع‌ورزی‌های خاص خود در یمن، به حضور نظامی‌اش در این جنگ تا به امروز ادامه داده است.


این تجاوز نظامی تاکنون جز کشته و زخمی شدن ده‌ها هزار یمنی و همچنین آواره شدن میلیون‌ها نفر از شهروندان محروم و ویرانی زیرساخت‌ها و قحطی و گرسنگی و بیماری‌های واگیردار در این کشور، نتیجه‌ای برای متجاوزین به همراه نداشته است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر