صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۴ - ۱۲ آذر ۱۳۹۹
در گفتگو با آنا عنوان شد؛

ساخت 5 نوع دارو توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی + ویژگی‌ها و کاربردها

عضو هیئت علمی گروه پاتوبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز موفق به ساخت 5 نوع دارو در زمینه‌های مختلف شد.
کد خبر : 545140

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، آرش خاکی عضو هیئت علمی گروه پاتوبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سلامت باروری زنان دانشگاه علوم پزشکی تبریز به‌تازگی از سوی  محققان دانشگاه استنفورد  و با بررسی و ارزیابی داده‌های پایگاه استنادی  اسکوپوس در فهرست دانشمندان دو درصد برتر جهان قرار گرفت.


او مدیرعامل شرکت داروسازی بین‌المللی پارت طب ارس نیز هست که در تولید داروهای کمک‌باروری برای درمان ناباروری‌های آقایان و خانم‌ها  با اسامی دارویی آندروهیل، اووهیل و آندرولیو فعال بوده و تاکنون پنج‌ محصول راهی بازار کرده است.


کپسول درمان رفلاکس معده  به نام گردوهیل و کرم تخصصی ضد چروک و پیری پوست به نام سیترودرما  دو محصول دیگری است که عضو هیئت علمی گروه پاتوبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در شرکت داروسازی متبوع خود تولید کرده است.


خاکی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره چگونگی ایجاد این شرکت داروسازی و داروهای ساخته شده اظهار کرد که این شرکت از سال 1393 پایه‌گذاری شد و بر مبنای یافته‌های علمی، تحقیقات کاربردی دانشگاهی در راستای ساخت داروهای کمک‌باروری برای درمان ناباروری‌های آقایان و خانم‌ها، ۵‌ محصول تولید کردیم.


وی با بیان اینکه تمام محصولات شرکت پروانه تولید از سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دارند، تشریح کرد: محصول دیگرمان به نام‌های اووهیل به‌تازگی از سازمان غذا و دارو اخذ پروانه کرده و به‌زودی با اشکال کپسول و قرص وارد داروخانه‌ها می‌شود.


عضو هیئت علمی گروه پاتوبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز خاطرنشان کرد: اکنون داروهای ساخته‌شده در داروخانه‌های کشور موجود است و توسط پزشکان، متخصصان و همکاران کلینیسین‌مان تجویز می‌شوند.


خاکی اسامی داروهای ساخته‌شده را «آندروهیل»، به‌عنوان نخستین دارو نام برد و به آنا گفت: کپسول‌های 700 میلی‌گرمی برای درمان کمکی در بیماران مبتلا به واریکوسل و اُلیگواسپرمی و بیمارانی که برای درمان به مراکز ناباروری مراجعه کردند به‌منظور بهبود کیفیت اسپرم‌ کاربرد دارد.


کمک‌درمانی به سندرم کیستیک تخمدان


عضو هیئت علمی علمی مرکز تحقیقات سلامت باروری زنان دانشگاه علوم پزشکی تبریز داروی دوم را «اووهیل » نام برد که برای کمک‌درمانی به سندرم کیستیک تخمدان خانم‌ها کاربرد دارد و بیان کرد: داروی سوم «گِردُهیل» است که برای درمان رفلاکس معده کاربرد دارد.


وی افزود: داروی چهارم ساخته‌شده دارویی است به نام «آندرولیو»، شربت 200 میلی است که کاربردش افزایش دهنده میل جنسی در افرادی که مشکلاتی در زمینه باروریشان به‌وجود آمده و آقایان می‌توانند از آن استفاده کنند.


عضو هیئت علمی گروه پاتوبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز داروی پنجم شرکت  منبوع خود را کرم آرایشی با خاصیت مرطوب‌کنندگی و ضد چروک پیری  پوست  دانست و به آنا گفت: این کرم با خاصیت  دارو یی ، 60 میل بوده و برای صورت و گردن به‌نام «سیترودرما» کاربرد دارد.


خاکی انگیزه خود از راه‌اندازی شرکت داروسازی را تشریح کرد و به آنا گفت: اساس و ایده راه‌اندازی شرکت داروسازی از آنجا به‌وجود آمد که پس از مطالعات حیوانی و انسانی‌ تیم تحقیقاتی خود  متوجه شدیم که مقالات ما دارای خاصیت‌های کاربردی دیگری برای اتصال به صنعت دارند که می‌توانیم روی آن سرمایه‌گذاری‌هایی را انجام دهیم.


وی افزود: طبق قوانینی که در کشور وجود دارد، این شرکت را راه‌اندازی کردیم و استانداردها و لابراتوارها را به‌وجود آوردیم و  قراردادهایمان را با آزمایشگاه‌های معتبر مورد تأیید سازمان غذا و دارو با تیم خودمان منعقد کردیم و در نتیجه بعد از استاندارد و آنالیز دارویی برای اخذ مجوزها اقدام شد و بعد از فاصله زمانی مرتبط توانستیم پروانه‌ها را از سازمان‌هایی مانند غذا و دارو و ... کسب کنیم.


به گزارش آنا، آرش خاکی متولد سال ۱۳۵۶، سال ۱۳۹۲ موفق به اخذ مرتبه دانشیاری در رشته پاتولوژی شد و تاکنون علاوه بر تدریس دروسی مانند پاتولوژی در مقاطع دکتری حرفه‌ای دامپزشکی، پزشکی و دندان‌پزشکی مجری ۳۴ طرح پژوهشی، نویسنده ۱۴۵ مقاله در مجلات تخصصی، ارائه ۱۰۰ عنوان سخنرانی و پوستر در کنگره‌های بین‌المللی است.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

برچسب ها: دارو ساخت
ارسال نظر