صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۹ - ۱۱ آذر ۱۳۹۹
آنابررسی می‌کند؛

نحوه ایمن‌سازی بدن در برابر کرونا از نگاه طب سنتی

در شرایط اپیدمی ویروس کرونا و سرما، اهمیت موضوع تقویت سیستم ایمنی بسیار بیشتر می‌شود؛ در واقع مردم با رعایت توصیه‌های طب سنتی می‌توانند میزان قدرت سیستم ایمنی بدن خود را افزایش دهند تا در این شرایط حتی به سرماخوردگی خفیف هم دچار نشوند.
کد خبر : 544939

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در شرایط اپیدمی ویروس کرونا و سرما، اهمیت موضوع تقویت سیستم ایمنی بسیار بیشتر می‌شود؛ در واقع مردم با رعایت توصیه‌های طب سنتی می‌توانند میزان قدرت سیستم ایمنی بدن خود را افزایش دهند تا در این شرایط حتی به سرماخوردگی خفیف هم دچار نشوند؛ اولین و مهم‌ترین راهکار تقویت سیستم ایمنی بدن، اصلاح رژیم غذایی افراد است. در واقع افراد باید میزان استفاده از غذا‌های سرد را به حداقل برسانند. غذا‌های سرد به دلیل دریافت بالای انرژی از بدن برای سوزاندن ماده غذایی مناسب نیستند. به همین منظور مصرف زنجبیل و دارچین برای تقویت سیستم ایمنی بسیارحائزاهمیت است. توصیه می‌شود افراد دیابتی مصرف زعفران دم کرده را جایگزین چای کنند.


دمنوش‌ها


مطالعات نشان داده است که  برخی از دمنوش‌ها و گیاهان دارویی در تقویت و تنظیم سیستم ایمنی بدن نقش دارند، اگرچه ممکن است چگونگی مکانیسم عمل آن‌ها شناخته شده نباشد و با توجه به همه گیری ویروس کرونا در کشور یکی از راه‌های پیشگیری علاوه بر به کار بردن توصیه‌های بهداشتی تقویت سیستم ایمنی بدن با استفاده از گیاهان دارویی است؛ برخی از داروهای تقویت کننده سیستم ایمنی که از نظر طب سنتی ایران دارای طبع گرم هستند، عبارت است از زنجبیل، هل، گل میخک، دارچین، عسل و داروهای سرد که می‌توان از گل ختمی، پنیرک و هلیله نام برد.


زنجبیل


دمنوش زنجبیل را می‌توان به تنهایی یا همراه چایی استفاده کرد به این صورت که یک تا دو گرم زنجبیل خشک یا مقداری از گیاه تازه آن را در یک لیوان آب جوش یا چای ریخته و روزی دو تا سه بار میل ‌شود. با توجه به اینکه زنجبیل در طب سنتی از درجه سه گرمی بر خوردار است، مصرف زیاد و بی‌رویه آن می‌تواند ایجاد بی خوابی، ضایعات پوستی، خارش و عوارض عصبی مانند بی قراری، تحریک پذیری، زودخشمی و عدم تحمل به خصوص در افراد گرم مزاج شود بنابراین؛ مصرف دائم و زیاد آن خصوصا در گرم مراجان توصیه نمی‌شود.


گل ختمی


گل ختمی از گیاهانی است طبع سرد دارد. حدود یک تا دو عدد گل آن را داخل یک لیوان آب جوش ریخته و با کمی نبات یا شکر استفاده  کنید. همچنین میتوان یک قاشق مرباخوری از گل خشک پنیرک را داخل یک لیوان آب جوش ریخته و پس از دم کشیدن آن را صاف کرده و کمی شکر به آن اضافه کنید یا همین مقدار را داخل قوری دم کرده و به صورت دمنوش میل کنید  تا با افزایش توان سیستم ایمنی بدن، افراد را در مقابل عوامل بیماری‌زا و خصوصا کرونا محافظت کند.


هلیله سیاه


هلیله سیاه میوه درختی است که در هند می‌روید و برای تقویت سیستم ایمنی و همچنین تقویت معده و اعصاب و سیاه شدن موی سر و درمان آکنه و جوش کاربرد دارد. یک قاشق چایخوری پودر آن را داخل یک کاسه کوچک ماست ریخته و یا داخل کپسول‌های ژلاتینی ریخته و روزی یک تا دو عدد کپسول شب‌ها قبل از خواب میل شود.


انتهای پیام/4148


انتهای پیام/

ارسال نظر