صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۱۰ - ۰۸ آذر ۱۳۹۹
تا سال 2022؛

تخم‌مرغ گیاهی تولید می‌شود

یک استارت‌آپ سنگاپوری تا سال 2022 جایگزینی تمام گیاهی برای تخم‌مرغ تولید می‌کند.
کد خبر : 544163

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا ، مقر اصلی استارت‌آپ «ایت جاست» در کالیفرنیا قرار دارد اما اخیراً تصمیم گرفته تأسیساتی 160 میلیون دلاری برای تولید جایگزین گیاهی تخم‌مرغ راه‌اندازی در سنگاپور راه‌اندازی کند. این استارت‌آپ جایگزین گیاهی سس مایونز نیز تولید می‌کند که در بسیاری از رستوران‌های زنجیره‌ای دنیا استفاده می‌شوند.


کارخانه‌ای که در سنگاپور  تا سال 2022 تأسیس می‌شود، جایگزینی تمام گیاهی برای تخم‌مرغ تولید خواهد کرد.  این محصول در بطری و شبیه به تخم‌مرغ زده‌شده عرضه خواهد شد. تقاضای بازار برای جاگزین‌های گیاهی با افزایش سطح آگاهی مشتریان در خصوص سلامت و تأثیر محصولات حیوانی بر تغییرات آب‌وهوایی افزایش یافته است.


سنگاپور کشور پرجمعیتی است که تنها 10 درصد از مواد غذایی مورد نیاز مردم خود را تولید می‌کند، بنابراین با توجه به تهدیدات منابع غذایی به دلیل رشد جمعیت جهان و تغییرات اقلیمی برنامه‌ دارد سهم تولید مواد غذایی  خود را افزایش دهد.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

برچسب ها: استارتآپ تخم مرغ
ارسال نظر