صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۱ - ۰۸ آذر ۱۳۹۹

راهنمای خرید هندزفری بلوتوث

با توجه به تنوع بسیار بالای هندزفری های بلوتوث در بازار بسیاری از خریداران برای رسیدن به بهترین انتخاب احتیاج به راهنمایی دارند. امروزه هندزفری بلوتوث یکی از بهترین ابزاری است که میتوانید با کمترین دردسر از شنیدن موسیقی و همچنین پاسخ آسان به تماس های تلفنی لذت ببرید.
کد خبر : 544138


به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، با توجه به تنوع بسیار بالای هندزفری های بلوتوث در بازار بسیاری از خریداران برای رسیدن به بهترین انتخاب احتیاج به راهنمایی دارند.امروزه هندزفری بلوتوث یکی از بهترین ابزاری است که میتوانید با کمترین دردسر از شنیدن موسیقی و همچنین پاسخ آسان به تماس های تلفنی لذت ببرید. شرکت‌های مختلف تولید کننده هندزفری برای سهیم شدن در این بازار پرسود، مدل‌های مختلفی را به بازار عرضه‌ کرده‌اند و همین موضوع انتخاب هندزفری مناسب را برای برخی از کاربران مشکل کرده بخصوص که تکنولوژی هدفون٬ هدست و هندزفری هرروز پیشرفت می کند و همزمان با این پیشرفت مدل های متفاوتی هم به بازار عرضه می شود ولی برای افرادی که دانش ابتدایی در این مورد دارند موجب شده بتوانند مطابق با سلیقه ی خود بهترین انتخاب را داشته باشند. در ادامه ما راهنمای شما برای خرید هندزفری بلوتوث خواهیم بود :


تاریخچه هندزفری


هندزفری برای اولین بار در سال 1910 توسط یکی از دانشجویان دانشگاه استنفوردبریج انگلیس به جهان معرفی شد و پس از مشخص شدن اثربخشی این محصولات ، مورد استفاده گسترده شرکت ها و افراد مختلف در سراسر جهان قرار گرفت.
هدفون‌های بی‌سیم اولیه نیاز به یک دانگل جداگانه برای ارسال صدا از دستگاه پخش‌کننده داشتند. با رونق هدفون‌های بلوتوث در سال‌های اخیر، دیگر کمتر شرکتی مدل های بی‌سیم قدیمی را تولید می‌کند. هدفون‌های بلوتوث کنونی در مقایسه با مدل‌های چند سال قبل، صدای با کیفیت‌تری را منتقل می‌کنند.برای راهنمای بیشتر در مورد خرید ، هندزفری بلوتوث را میتوان بصورت مختلفی رده بندی های کرد که در ادامه این رده بندی را از نظر تاریخی و روند عرضه و پیشرفت هندزفری ها مرور میکنیم :



هندزفری سامسونگ J5


هندزفری بی سیم حرفه ای


هندزفری بلوتوث حرفه ای برای اولین بار توسط مسافران تجاری هنگام پرواز با هواپیما برای تماس های مهم در سفر استفاده می شد.این هندزفری ها نسل اولیه هدفون های تولید شده بودند که ویژگی های منحصر به فرد خاص خودشان را دارند از جمله ظاهری بسیار زیبا٬ کیفیت صدای عالی و عمر طولانی باتری.


هدفون بی سیم حرفه ای بیشتر برای افرادی کاربرد دارد که در حوزه تجارت فعالیت می کنند. اگر شما هم مشغله کاری زیادی دارید و همیشه در حال سفر هستید پیشنهاد می کنم از این مدل استفاده کنید.


هندزفری بلوتوث بی سیم Mini


مصرف کنندگان نسل قبل هندزفری از بزرگی ظاهر و جثه مدل قبلی گله و شکایت داشتند٬ بنابراین سازندگان نسل های بعدی تصمیم گرفته اند که هندزفری بیسیم کوچک را روانه بازار کنند.


بهترین ویژگی که این هندزفری های بلوتوث دارند این است که هنگام برقراری تماس نیاز ندارید هندزفری بزرگ را داخل گوش هایتان بگذارید. این مدل ظاهر کوچک و جمع و جوری دارد که در جاهای شلوغ مثل مترو٬ شهربازی٬ بازار براحتی استفاده کنید بدون اینکه جلب توجهی کرده باشید.


هندزفری و هدفون بی سیم استریو


هندزفری بی سیم استریو یکی از جدیدترین مدل های نسل هندزفری است که ویژگی های خاص خودش دارد و جزء برترین مدل ها شناخته شده است. بهترین ویژگی مشترک بین تمام مدل ‌های استریو می توان به باتری پیشرفته تر اشاره کرد.


هدفون بی سیم حلزونی


انواع و اقسام هدفون های بی سیم با شکل و ظاهرهای متفاوتی در بازار وجود دارد. هندزفری بلوتوث حلزونی یکی از مدل های است که طرفداران بسیاری دارد. براحتی می توانید از طریق بلوتوث به گوشی یا لپ تاپ متصل شوید. با توجه به اینکه این هندزفری ها بسیار کوچک هستند اما کیفیت صدای عالی دارند. بیشتر برندها برای تکمیل محصولاتشان مدل حلزونی را ساخته اند.



هندزفری بلوتوث جبرا مدل S530


هندزفری بی سیم گردنی


مدل بی سیم گردنی٬ مانند دیگر هدفون نیست بلکه داری نواری که به هرگوشی متصل شده است. برای استفاده براحتی می توانید روی سر یا دور گردن بگذارید. مدل های گردنی معمولا جنس محکم نسبت به دیگر هندزفری ها دارند. از دیگر ویژگی های هندزفری بی سیم گردنی این است که داخل گوش٬ روی گوش٬ پشت گوش٬ پشت بازو قرار دهید. هر طوری که راحت باشید می توانید از هندزفری بیسیم گردنی بدون اینکه مشکلی برایتان بوجود بیاید استفاده کنید. در نمونه های جدید نوار پلاستیکی یا فلزی پشت گردن حذف و دو گوشی با سیم به یکدیگر وصل شده اند که باعث شده حمل و جابجایی آن بسیار آسان باشد.


راهنمایی خرید هندزفری ، هدفون و هدست


در ادامه مشخصات و ویژگی های اصلی یک هندزفری را معرفی خواهیم کرد و سپس اصطلاحات فنی هندزفری ها را توضیح خواهیم داد تا در سایت های مختلف با برخورد به این لغات دچار سردرگمی نشده و بتوانید مزایا و معایب محصول را خودتان آنالیز کنید .


ایزولیشن بالا و نشتی صدای کم، وزن و ابعاد مناسب، راحتی و توانایی مناسب در دریافت و حفظ سیگنال بلوتوث از جمله شاخصه های مهم در انتخاب هندزفری است.


یک ویژگی مهم دیگر که در هنگام خرید هندزفری بلوتوث باید در نظر داشته باشیم ظرفیت و کیفیت باتری است. بخصوص اگر از آن دسته از کاربران باشید که صبح زود، هدفون را روی گوش خود قرار می‌دهید و شب هنگام از استفاده آن دست برمی‌دارید باید روی این مشخصه توجه بیشتری داشته باشید .
برای راهنمای بیشتر در خرید هندزفری بلوتوث برخی از اصطلاحات فنی در این زمینه را در ادامه مرور میکنیم:


محدوده پاسخ فرکانسی


محدوده پاسخ فرکانسی با واحد هرتز مشخص می‌شود. فرکانس‌های پایین مربوط به صداهای بم (بیس) و فرکانس‌های بالا مربوط به صداهای زیر (تریبل) هستند. بیشتر سازندگان ادعا می‌کنند هدفون‌هایشان محدوده فرکانس پاسخ دهی بین 20 هرتز تا 20 کیلو هرتز را پوشش می دهند؛ یعنی همان مقداری که بیشتر انسان‌ها توانایی شنیدن آن را دارند.


امپدانس


به طور ساده می‌توان گفت هدفون‌های با امپدانس بالاتر، به دلیل مقاومت الکتریکی بیشتر نیاز به قدرت بیشتری برای تولید صدا دارند. اکثر هدفون‌هایی که برای گوشی‌های موبایل تولید می‌شوند مقاومتی کم (پایین‌تر از 32 اهم) دارند و به همین دلیل انرژی کمتری مصرف می‌کنند. اما هدفون‌های حرفه‌ای و با رده بالا امپدانس بسیار بالاتر (تا 300 اهم یا بیشتر) دارند. این هدفون‌ها برای تولید صدا به آمپلی‌فایر جداگانه وابسته هستند.


کدک‌های صوتی بلوتوث


نرخ ارسال داده بالا می‌تواند موجب قطع صدا شود. به همین دلیل کدک‌های تولید شده که با فشرده‌سازی اطلاعات ارسالی از دستگاه پخش‌کننده به سوی هدفون بلوتوث، کیفیت صدای شنیده شده را بهبود و در عین حال تاخیر و مصرف انرژی را کاهش دهند.


برای بهره بردن از مزایای کدک باید هر دو دستگاه قادر به پشتیبانی از آن باشند. به همین دلیل شاید هدفونی که از یک کدک با کیفیت پشتیبانی می‌کند، با اتصال به یک گوشی قدیمی، کیفیت پایینی را تحویل‌تان دهد؛ چرا که هر دو دستگاه مجبور می‌شوند با کدک ساده تر و کم کیفیت‌تری با هم صحبت کنند. برعکس این موضوع نیز صدق میکند .


حذف نویز


بسیاری از هدفون‌ها با ایزوله کردن گوش، مقدار نویزی که به گوش می‌رسد را کاهش می‌دهند. بعضی از هدفون‌های داخل گوشی با استفاده از لاستیک‌های تو گوشی، جلوی ورود بخش عمده‌ای از نویز به گوش را می‌گیرند. برخی از مدل‌های دور گوشی هم با پوشاندن کامل اطراف گوشی از ورود بخشی از نویز جلوگیری می‌کنند.


هدفون‌های پیشرفته از میکروفن‌ها برای تشخیص نویز محیط بهره می‌برند و با پخش کردن صدایی مخالف نویز محیطی، مانع شنیده شدن آن می‌شوند.


امیدواریم توانسته باشیم راهنمای خوبی برای خرید هندزفری بلوتوث به شما ارائه داده و کمک کرده باشیم تا بتوانید بهترین محصول را متناسب با نیاز خود با بهترین قیمت خریداری کنید .


انتهای پیام/ر



انتهای پیام/

برچسب ها: بلوتوث
ارسال نظر